Jump to content

linkbuildingexpert

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  emerce, zibb, bizz,
 1. De kosten om zelfstandig te zijn (autónomo) zijn een stuk hoger dan in Nederland en dat icm met lagere salarissen kiezen veel Spanjaarden ervoor om zich pas in te schrijven als dit daadwerkelijk loont. Bedankt voor alle reacties, ik ben een stuk wijzer. Er loopt momenteel een kleine factuur en ik denk dat ik de grotere facturen zal verwachten wanneer hij staat ingeschreven dus ik ga er van uit dat ik voor een paar honderd euro niet hoef te gaan stoeien met een IB47-verklaring. Ik kan alles verder prima aantonen met factuur en email correspondentie.
 2. Ok de freelancer zonder BTW nummer kan mij dus gewoon een factuur sturen en hij zal dit opgeven aan de belasting als inkomsten. Ik heb geen idee tot welk bedrag hij dan mag bijverdienen zonder een belastingnummer te hebben. Ik dacht dat het in Nederland iets van €1.600,- was kan dat kloppen?
 3. Ok maar hoe kijkt de belasting er dan tegen aan? Die ziet die particulier die mij rekeningen stuurt dan wellicht als een verkapte manier om mijn inkomsten te drukken. Die particulier zou in theorie mij dan b.v. in contanten dat geld terug kunnen geven.
 4. Het is de bedoeling dat de freelancer mij een factuur stuurt. Ik krijg betaald van mijn klant, de freelancers verzorgt een deel van het werk. Ik maak dus kosten om de klus te klaren.
 5. Ok ik heb begrepen van mijn freelancer dat deze zich gaat inschrijven als ondernemer in Spanje maar hij zit nu in Frankrijk en de werkzaamheden zijn al begonnen. Kan ik dit tussentijds oplossen met de vrijwilligersvergoeding tot hij dan ongeveer over 2 weken staat ingeschreven?
 6. Ik werk met een buitenlandse freelancers momenteel en hij heeft geen BTW nummer (of CIF zoals ze in Spanje zeggen). Het gaat om een bedrag dat onder de maximale vrijwilligersvergoeding ligt maar zoals ik heb begrepen geld deze regeling alleen voor stichtingen en als onkostenvergoeding. En al zouden bedrijven hier ook gebruik van mogen maken om personeel of freelancers mee te betalen dan weet ik niet of dit ook geld voor buitenlandse freelancers. Wie o wie kan mij en goede tip geven? Zoals het er nu naar uitziet kan ik deze gemaakte kosten niet aftrekken als zijnde gemaakte kosten of heb ik het mis?
 7. Dag S. van Kessel, Een Pagerank van 2 is zeker niet slecht en is ook niet belangrijk. Belangrijker is of je goed scoort in de zoekmachines, je een goed natuurlijk link profiel hebt opgebouwd en je links komen van door Google gewaardeerde sites/pagina´s. Je kunt die artikelen wel plaatsen op je site maar zoals je zelf al aangeeft is dat duplicate content. Je kunt wel naar de originele brons linken en daarmee doe je dan aan content curation en wordt je niet gestraft voor de duplicate content. Beter is om de artikelen helemaal te herschrijven zodat de content 100% uniek is. Zo kun je de tekst op nieuwe zoekwoorden optimaliseren en voor de long tail keywords gaan ranken en meer verkeer binnenhalen direct op je site. Ik hoop dat je wat met de tips kunt. Groetjes Wouter
 8. Linkbuilding gaat tegenwoordig voornamelijk via fora... totdat google er een stokje voor steekt. De mods zijn hier al geruime tijd mee bezig, er zijn al een hoop 'lege' profielen gewist, en de gebruiksvoorwaarden worden hier ook op aangepast. Ook worden er nieuwe drempels opgeworpen om linkspam op dit forum moeilijker te maken. Dat zijn dan de bekende forum profile links waar je het over hebt. Google heeft hier al een stokje voor met de Google Penguin update. Als je er teveel hebt wordt dit aangemerkt als Spam links dus pas op voor mensen die je enorme pakketten van deze forum profile links willen verkopen voor penuts. Buy penuts get moneys ;) Hier kun je er meer over lezen: http://www.warriorforum.com/adsense-ppc-seo-discussion-forum/654343-forum-profiles-still-effective-search-engine-optimization.html Uiteraard zijn er altijd hardleerse mensen die harnekkig hiermee door blijven gaan.
 9. Kunstmatig je Facebook likes opkrikken? Niet doen, je krijgt er spijt van als je ziet dat de verhouding likes en comments/interactie niet klopt want iedereen kijtk daar doorheen en probeer dan nog maar eens van die kunstmatige likes af te komen. Google heeft een steeds sterkere focus op social en een beter beeld van de samenhang van het web. In de search ranking metrics van 202 kun je duidelijk zien dat Facebook de grootste invloed heeft. http://blog.searchmetrics.com/us/2012/06/07/us-and-uk-seo-ranking-factors-2012/ Nu wil ik er wel bij zeggen dat onze ervaring is dat de traditionele linkbuilding nog steeds erg goed werkt zoals directories, guest blogging en goede blog comments.
 10. Ik zoek wat conversie verhogende kreten om de doorkliks in de Google resultaten te verhogen. Kan iemand mij op weg helpen of weet/heeft iemand een lijstje met algemene kreten? Groetjes Wouter
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept