Jump to content

Snel een Taxi

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Country
  Bhutan
 • First name
  Sven
 • Last name
  Sneleentaxi
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi

Company info

 • Location
  Bhm
 1. Bij deze m'n aanmelding gedaan. Ik snoep er nog paar jaartjes vanaf maar in m'n hoofd ben ik nog steeds 21 :) Tot donderdag! Sven.
 2. Het is een puur illustratief - zijn voorbeeld lijkt niet te tackelen, maar je ziet met een simpele twist dat het toch iets heel leuks kan worden. Denk dat er voor allerlei branches wel dingen te verzinnen zijn, zij het met een iets andere insteek.
 3. Lijkt me juist een perfecte branche om social media voor in te zetten. Genoeg dingen te bedenken toch? Wat is er betere reclame voor jezelf dat je 100% vrij bent van ziektes? Genoeg mensen die daar graag reclame voor maken. Ludiek kun je het ook maken, sponsor een hele studentenvereniging van tests - en bedenk daar een leuke viral (beetje gekke woordkeuze in dit geval) omheen.
 4. Heel erg leuk filmpje! Ben benieuwd bij wie jullie die hebben laten ontwikkelen en wat zoiets ongeveer kost?
 5. Ehm, zojuist een kneus ontvangen voor de laatste post. Is het verboden om deze bedrijven te noemen? Ik heb daar geen belang bij hoor, ik dacht alleen dat het wel zo netjes was om deze te melden zodat als andere mensen iets zoeken dat ze weten waar ze het kunnen vinden. Mocht dat niet de bedoeling zijn dan verwijder ik het met alle plezier.
 6. Inmiddels via vele omwegen een bedrijf gevonden wat kan doen wat ik zoek. Om de thread netjes te kunnen afsluiten zal ik even het bijbehorende adres erbij vermelden mochten mensen met hetzelfde vraagstuk zitten. http://catalogue.loyaltypointstore.com/ (dit is wat ik wilde) via het bedrijf: http://www.initialrewards.com/our_services.php
 7. Hai Iwan, Ik had voor deze post al wat mensen gesproken bij o.a. BestBuy en Amazon, maar het bleek toch vrij ingewikkeld een dergelijke maatwerk achtige constructie voor hen te realiseren. Het liefst zoek ik een bedrijf dat alle zorgen uit handen neemt en waar wij middels een geautomatiseerd e-mail systeem gewoon kunnen aangeven: klant x wil dit product met bijbehorend adres - betaling/factuur komt naar ons toe. Mogelijk dat er bedrijven zijn die voor andere soorten vip shops dit soort zaken regelen en dat er hier ondernemers zijn die daar reeds ervaring in hebben. Of dat er toch oplossingen zijn binnen een site als Amazon, maar dat ik gewoon bij de verkeerde mensen ben geweest (zoveel afdelingen, je wordt af en toe van het kastje naar de muur gestuurd).
 8. Voor een binnenkort te openen website ben ik op zoek naar een bedrijf dat 'luxe cadeau's' (zoal's Ipad's, camera's, notebooks maar ook bijvoorbeeld mountainbikes, vakantie's en andere zaken) zou kunnen leveren wereldwijd en deze naar onze klanten kan verschepen, terwijl wij voor hen de rekening betalen. Dit om een VIP-systeem te kunnen voorzien van bijbehorende cadeau's. Tot op heden heb ik nog geen aanbieders kunnen vinden die een totaalpakket kunnen leveren. (Liefste zou ik voor alle items een leverancier vinden, maar mogelijk dat ik voor electronica een andere leverancier zou kunnen vinden dan bijvoorbeeld voor vakantiereizen). Toch zou het mooi zijn wanneer er bedrijven gespecialiseerd zijn in deze vorm van dienstverlening, ik loop nu namelijk tegen een hoop problemen aan (veel bedrijven leveren niet wereldwijd). Mogelijk is er hier iemand van het forum met iets meer ervaring op dit vlak of weet iemand goede bedrijven om zaken mee te doen.
 9. Ik zou persoonlijk het gedeelte over SEO nog even weglaten. Doordat je pagerank nog op 0 staat bij Google val je bij mij in ieder geval direct door de mand. Uiteraard begrijp ik dat de gemiddelde prospect dit niet direct ziet, zeker iemand die niet veel van SEO weet maar heb zelf het idee dat je hier ook nog een beetje mee moet stoeien voordat je claimt het wiel te hebben uitgevonden. Mocht het zo zijn dat je andere sites wel enorm hebt geholpen bij SEO, laat het dan zien met voorbeelden. Ook het aan het woord laten van bestaande klanten die positief over je zijn kan enorm helpen een betrouwbaarder beeld te scheppen, wat ik nu niet direct krijg bij het bezoeken van je site.
 10. Ik denk dat je het beste kunt navragen bij kermis exploitanten welke vergunningen zij nodig hebben gehad om te mogen opereren. Zij bieden volgens mij exact hetzelfde concept aan, of in ieder geval wettelijk vergelijkbaar.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept