Jump to content

Joost Jansen

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Joost Jansen last won the day on January 12

Joost Jansen had the most liked content!

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Veenendaal
 1. Misschien een tip om te kijken naar NS Zakelijk (https://www.ns.nl/zakelijk) Krijg je aan het eind van de maand gewoon een factuur en geen gedoe met opwaarderen
 2. Dank voor je reactie Norbert! Ik wil de verzekering als tijdelijke (1 a 2 jaar) goedkope aov gebruiken om daarna een normale aov af te sluiten. Dus in principe de situatie die jij dus ook voorstelt.
 3. Wie heeft er ervaring met de aov van goedgenoeg.nl? Je betaalt er namelijk een lage premie, maar daar in tegen betalen ze ook maar eenmalig uit...
 4. Een credit (inkoop-) factuur kunt u als een reguliere inkoopfactuur boeken, maar met een negatief bedrag. Indien u een bedrag terugontvang op de bank en dit bedrag tegen deze negatieve bon wilt afboeken, dan kiest u in het bankboek voor ‘Openstaande Post’ en zoekt u de boeking in de map ‘Uitgaven’. Dit heb ik een keer van de Reeleezee helpdesk als antwoord gekregen toen ik hetzelfde probleem had.
 5. Bedankt voor jullie reacties! Ik ga nu inderdaad voor optie 2. Boek hem wel gewoon in, en in mijn boekhoudprogramma zorg ik ervoor dat hij er dan weer afgaat. Zodat het dan wel weer goed gaat met de omzetbelasting.
 6. Twee weken geleden heb ik zakelijk een product gekocht bij een webshop, deze voldeed echter niet aan mijn verwachtingen en heb ik dus geretourneerd. De factuur had ik ook al betaald. Zei hebben na het retour sturen ook netjes het bedrag geretourneerd, maar weigeren nu een creditfactuur uit te schrijven... Onder het mom van, ons systeem kan geen creditfacturen maken. Nu blijf ik dus in mijn administratie met een gat zitten. Kunnen zei dit weigeren en hoe kan ik dit dan oplossen in mijn administratie?
 7. Wat voor soort opleiding heb je gevolgd? De beste tip die ik ja kan geven is; ga op bijvoorbeeld evenementen bij je in de buurt fotograferen! Daar krijg je de meeste ervaring van, ontwikkel je een eigen stijl mee en bouw je direct een portfolio op. Daarna zou je als freelancer kunnen beginnen.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept