Jump to content

bunnybeejbie

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Ik vermoed dat je hiermee dan ook ervarging hebt? hoe reageren mensen op dit automatisch bericht?
 2. Ik ben dit toch ook aan het overwegen. Denk ook dat ik zo makkelijker advies kan geven aan mensen, op de manier dat ik dit in het salon doen. In the USA is dit al meer ingeburgerd natuurlijk. Heeft iemand ervaring met de chatsystemen waar je "zelf" je klanten aanspreekt (evt met een bot)? dit zie ik ook vaak bij USA shops? en ik zou dit wel zien zitten, maar is Europa hier volgens jullie klaar voor? of komt dit voor ons nog te opdringerig over? Ik zou het niet erg vinden, maar hoe denken anderen hierover. Sommige mensen willen gewoon rustig webshops bekijken misschien? zonder het push-gevoel? ofniet? Of heeft iemand ervaring met dit systeem?
 3. Easy money makers noem ik dat! idd nooit doen! Dan start je zelf beter van 0. Tenzij deze persoon een prachtig sociaal netwerk heeft opgebouwd en een mooie mailinglijst ofzo. Vrees ervoor :-)
 4. Ik vind een blog trouwens geen slecht idee. Als ik iemand leer kennen of met iemand in zee zou willen gaan zal ik die steevast googelen ::) Who not? :P En als ik dan op een professionele blog stuit,waaraan ik zie dat iemand een passie heeft voor zijn job! dan heeft die al een flinkte stap voor! En daar gaat het volgens mij in elke markt over! Erbovenuit steken! Ik zou trouwens niet inzitten met wat inhouse-werk! Bij contacten leggen is elke kans mooi gegrepen in mijn ogen. Soms moet je een stap terugnemen om stappen voorruit te raken.
 5. Niet meer lezen, studeren, prakizeren. Deropuit! Ga naar workshops, congressen, beurzen, borrels. Pak juist wel interim werk aan (agencies?), projecten, klussen. Als ze het niet komen brengen, moet je het gaan halen. Netwerksitiaties opzoeken is idd de beste oplossing! Je moet er in principe je persoonlijkheid van maken, en je job niet los bekijken van je persoon! da is al een grote stap voorruit!
 6. Wellicht zelfbelang van DHL maar het zou ook kunnen dat er een hogere drempel is voor internationaal ondernemen (meer risico bijvoorbeeld) waardoor relatief minder bedrijven in de categorie 'ik friemel op zolder iets in elkaar en begin een webshop gemaakt met paint om mijn rommel te verkopen voor een veel te dure prijs' aan dit avontuur beginnen. Feit :-) u omschrijft dus gewoon "mijn gevoel"... het gerief op mijn "zolder" verdient het trouwens om Europees te gaan. Maar daar ontbreekt een mens dus aan lef. Ook al krijgen we mails uit buitenland voor bepaalde niche producten. Mijn beste klanten zijn Nederlanders trouwens! Ik heb ook het gevoel dat e-commerce in andere landen meer booomt dan bij ons! En als belg heb ik het grote voordeel over wat extra taalkennis te beschikken, maar daar begint dan de grote twijfel, ben ik de talen wel genoeg machtig als er echt "rare" vragen komen? en ook al weet ik diep vanbinnen dat er in buitenland zeker vraag is naar bepaalde van onze spullen.
 7. Helaas maar drie vellen gehaald. Ze liggen nu onder een laag stof in mijn bureau. Toch nog een flink rendement op behaald ;) Héhé! Nu hou je ze gewoon beter liggen tot ze tot aniek behoren natuurlijk :-) Dat is pas rendement!
 8. Brief beter gelezen het is dus een indexering bij B-post en het gaat dus over de pakketten (wat voor mij belangrijker is als brievenpost) Brief: Brussel 28 mei 2013 Met dit schrijven willen we u meedelen dat we vanaf 1 juli 2013 de tarieven van zowel uw nationale als internationale pakketten zullen indexeren. Deze indexering is gebaseerd op de kostprijs van het beroepsgoederenverveor op de weg. Voor nationale zendingen is deze gekoppeld aan de Stukgoed index, voor internationnale zendingen aan de Algemeen Internationaal Vervoer index. Als gevolg van de evolutie van deze indexcijfers, zullen de tarieven voor het versturen van nationale pakketten ler 0,87% verhoogd worden. Voor de internationale pakketten betreft het een toename van 0,45%. De Value Added Services (VAS) zullen niet geïndexeerd worden. Wij danken u voor het vertrouwen in onze diensten en blijven tot uw beschikking voor verdere inlichtingen. Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw Account Manager of te bellen naar 02 201 11 11. Met vriendelijke groeten. :-) dit was het dus eigenlijk.
 9. Oeps... ;D Eerlijk gezegd mogen we niet vergeten dat post & transportbedrijven ook allemaal te maken hebben met de stijgingen van brandstof, loonsstijgingen enz... ik kan het dus wel begrijpen. De app zal misschien wel een nog hogere stijging kunnen remmen? aangezien ze hiermee op onkosten kunnen sparen?
 10. Als het allemaal nieuw is ben ik toch ook voorstander van laag risico. Persoonlijk steek ik op dit moment liever wat centjes in stock & klantenbinding en wat reclame. Dan het laten opbouwen van de "perfecte shop" (wat toch wat centjes kost, als je het echt héél goed wil doen"... en als de groei blijft kan ik overwegen hier wat budget in te steken. Maar nu eerst de fase van vallen & opstaan en weten of mijn nichte voldoende kan renderen. Ik ben zelf nog een starter en werk momenteel met Shoptrader. Heel in begin heb ik nog gewerkt met mijnwebwinkel.nl, dit was minder mijn ding aangezien ik de mogelijkheden te weinig begon te vinden. Maar het was een leuke start & toffe manier e-commerce te ontdekken. En nu is het gewoon nog dromen van een perfect ontworpen shop met alle droomfunctionalitieten :-) En ondertussen hard werken tot ik er het gewenste budget voor heb. En ondertussen meer bijleren ivm webshopontwikkeling om de juiste keuze te kunnen maken als het tijd is. Want ik heb gemerkt dat er ook vele zijn die nieuwkomers héél wat geld proberen afhandig te maken zonder er eigenlijk iets degelijk voor in de plaats te geven. En veel geld kwijt zijn en risico's nemen voor ondermaats is denkek het ergeste om als starter mee te maken.
 11. Het is blijkbaar universeel, kreeg deze week van B-post (Belgie) waar ik mee werk ook een schrijven in de bus ivm de komende prijsstijgingen. :) Niet enkel Nederland krijgt klappen ;) Ik zoek straks even de brief (in de berg papier) om de juiste bedragen te bekijken... was een beetje lui tijdens het ontvangen en heb dit "probleempje" naar het weekend geschoven om het eens goed te bekijken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept