Ga naar inhoud

Wkhoek

Senior
 • Aantal berichten

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer in spe
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  36-40
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Branche
  Wetenschap & onderwijs
 1. met personeel starten lijkt mij bijkans onmogelijk, of de order portefeuille moet dusdanig zijn. Maar misschien kun je ook ritten maken via een conculega-transportbedrijf?
 2. Je kunt ook even één huren als je een klant hebt. Maar heb je ervaring bij een transportbedrijf? Komt best heel veel bij kijken. En een ondernemingsplan ?
 3. Ik lees dat deze vw is aangeschaft bij een Renault dealer. Mag ik hieruit opmaken dat de wagen dan als occasion is aangeschaft? Het kan dan namelijk ook zo zijn dat de auto bij de vorige eigenaar al gechipped is, maar dat dit nu door de originele software update ongedaan is gemaakt.
 4. Wij hebben dat met ons eerste pand ook gedaan. De aanvang huur was hierdoor erg laag, het was daardoor voor ons makkelijker de stap te zetten. Maar misschien dat we uiteindelijk wel wat duurder uit zijn geweest.
 5. Wkhoek

  Aankoop woonwerkkavel

  Zorg er ook voor dat goed in de koopakte/'factuur' beschreven is hoeveel m2 voor zakelijk gebruik is en hoeveel m2 voor woonbestemming. En de daarbij behorende m2 prijzen (bij mij had woonbestemming deel een hogere m2 prijs dan zakelijke deel) en het btw tarief dient vermeld te worden en het btw bedrag per woon/werk deel. Dus dat alles zeer duidelijk gespecificeerd op de 'factuur' staat
 6. Als het probleem is dat de auto nu te naam gesteld is van jou fiscale partner, lijkt mij dat er best wel een autobedrijf te vinden is die de wagen wil 'inkopen' van jou fiscale partner en deze vervolgens aan jou bedrijf wil uitfactureren (met een zeer geringe marge). Maar misschien is dat te doorzichtig?
 7. Volgens mij gaat het om meer dan de genoemde 40,- (dat was enkel als er niets geleverd zou worden)
 8. Mooi werk. En Lelystad moest vanwege ontbreken van conformiteitsverklaring?
 9. Wkhoek

  [Column] IN MEMORIAM - Peter Bonjernoor

  Met ongeloof neem ik kennis van het zo plotselinge overlijden van Peter. Persoonlijk heb ik hem niet gekend, maar zijn bijdrages heb ik altijd erg gewaardeerd. Vooral zijn familie maar ook zijn bekenden veel sterkte gewenst.
 10. Wkhoek

  Een app voor auto dealers

  To be honest, de automatisering in de autohandel is echt al 10 stappen verder. Marktplaats is sowieso niet interessant voor de dealer. Deze gebruiken een eigen app waarop auto's razendsnel verhandelt worden nog voordat de inruil definitief is. Daarnaast zijn er nog de (afgesloten) veilingsites, (eigen) ex-lease auto's en de diverse samenwerkingsafspraken via het eigen netwerk. Ik denk dat je van goede huize moet komen als je hier op dit moment nog verbeter mogelijkheden ziet.
 11. Wkhoek

  gedeelte nieuwe woonhuis in gebruik als kantoor

  Nou, volgens mij is dit uitgesloten vanwege de ter beschikking stelling. Aangezien het een eenmanszaak betreft, zou je aan jezelf verhuren wat dus niet opgaat bij de belastingdienst.
 12. Ik denk dat de genoemde zaalhuur / opbrengst ietwat te rooskleurig wordt voorgespiegeld. Mogelijk is dit inclusief consumpties? Er zijn namelijk ook zalen waar geen zaalhuur wordt berekend bij afname van voldoende consumpties. Anyway, heb je zelf al geïnformeerd bij een lokale zaal aanbieder? Dan weet je al gauw of die huuropbrengst klopt.
 13. Wkhoek

  Versoepeling van onze forumregels

  Hallo allen, ik ben dat ;D en voel me zeer vereerd door de uitnodiging. Alhoewel het lezen momenteel wat moeizaam gaat (vanwege een onverwacht stukje metaal in mijn oog) zal ik daar waar mogelijk bijdragen.
 14. Wkhoek

  Bedrijfspand met woonhuis kopen

  Als je voldoende centjes (in box3) hebt, kun je hem volgens mij het beste prive aanschaffen. De verhuur opbrengst valt dan ook in box 3. Als je moet financieren, zul je behoorlijk eigen geld / onderpand moeten inbrengen. Zelf zie ik geen noodzaak of voordeel om hiervoor een onderneming op te starten en denk dan ook dat deze vraag misschien niet op dit forum hoort
 15. Zoals ik het lees, kun je dan een interne opleiding volgen om vervolgens zelfstandig verder te gaan. Het lijkt mij dat er een grote kans is dat de leraar zijn eigen concurrent opleid. Enige voordeel zou ik zien in een mogelijke opvolger die hieruit ontstaat. Anders lijkt het mij meer een bedreiging. Maar misschien zie ik het verkeerd.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké