Jump to content

Jacob Ritzema

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 1. Sorry maar dit soort "out of the blue" commentaren is niet echt constructief te noemen en helpt niemand verder. Meningen zijn interessant zolang iemand er wat aan heeft. Dit "vervuilt" de discussie en de pogingen om iemand te helpen en maakt het geheel niet bepaald overzichtelijker en interessanter. Inderdaad, te primair... ik had moeten schrijven: Met nieuwe producten importeren had je kunnen overwegen om eerst een sample te bestellen. Deze werkwijze stelt je in staat om o.a. de kwaliteit van het product vast te kunnen stellen.
 2. Out of de blue voor $1000 riemen kopen is op z'n minst gezegd niet handig. Weet je al wat de kwaliteit is?
 3. Dit is de gewone gang van zaken 1. Het Chinese bedrijf waar goederen worden ingekocht dient het pakket te doen voorzien van een factuur waarop de aankoopwaarde staat. 2. DHL zorgt bij binnenkomst in Nederland voor de inklaring van goederen. 3. DHL levert de zending af op het aangegeven adres 4. Je ontvangt normaliter binnen 1/2 weken een factuur van DHL waarmee je de BTW, invoerrechten en een vergoeding voor de dienst die DHL levert (inklaren cq aangifte) moet betalen. De fabrikant een andere waarde dan de echte waarde op een factuur laten zetten is niet handig, via de bank of Paypal heb je immers het correcte bedrag overgemaakt waardoor je administratie niet meer klopt. Bovendien zijn ze bij DHL ook niet gek, als ze twijfelen aan het bedrag op de bijgesloten factuur, dan kunnen ze je verzoeken alsnog 1 te overhandigen die wel reëel is.
 4. Vervelend om te horen Hans52. Ik denk dat iedereen begrip heeft voor de lastige situatie waarin je momenteel zit, maar het is belangrijk om de focus op het positieve i.p.v. het negatieve te richten. Q1 2014 maatregelen nemen noem je in je relaas, wellicht is het handig om nu maatregelen te nemen en al dan niet met behulp van een externe deskundige de zaak in kaart brengen en kijken of je in de nabije toekomst weer kunt plussen in plaats van minnen. 7 ton omzet geeft voldoende perspectief om de boel overeind te houden. Er zijn 1001 manieren om liquiditeit te genereren om zo nog even in de beschutting hiervan/hiermee een plan van aanpak op te stellen. Op de website van het UWV vindt je trouwens een schat aan informatie over je vraag. Zie dit niet als een aanbeveling maar meer als huiswerk zodat je als het wel nodig is enigszins ingelezen kunt handelen. link
 5. Waar een wil is is een weg, je zult echter wel realistisch moeten zijn en blijven. Om meer vat op de materie te krijgen zou ik je adviseren om informatie uit het wereldje zelf te halen. Dit zou je eerst kunnen doen door in je eigen netwerk te kijken of door een netwerk te maken door bijvoorbeeld vuurwerkshows te bezoeken of wellicht kun je een stage bij een vuurwerkgroothandel regelen. Je weet nooit hoe een balletje kan (gaan) rollen. Daarna je huiswerk doen, plussen en minnen op een rij, marktonderzoek, samenwerking onderzoeken etc etc en daarna een gefundeerde beslissing maken.
 6. Iphoneboer geeft bij mij in eerste instantie een beetje een negatieve bijklank en vraag me tevens af hoe safe zit je met iphone als trademark in boer.nl? Apple Legal Trademark list
 7. Ik heb Google Trends even van stal gehaald: http://www.google.nl/trends/explore?q=talent#q=talent&cmpt=q In het NL- taalgebied lijkt de naam van weinig nut. Je zou kunnen overwegen de domeinnaam in te zetten als merk plus wat werk voor branding... tja het is maar een suggestie.
 8. Fantastisch product, het filmpje zegt meer dan duizend woorden. Opbouw van de website is in de basis goed. Hier en daar een beetje schaven en poetsen (al dan niet met hulp van derden) zal het gewenste resultaat geven. Hierbij alvast een beginnetje voor de introducerende frontpage tekst die al een beetje in de richting van demand en call-for-action gaat. Welkom bij Foliesolutions, de expert op het gebied van glasfolies. Foliesolutions levert inbraakwerende, zonwerende en energiebesparende glasfolies aan bedrijf en particulier. Naast de kant en klare glasfolie-pakketen geven wij een gedegen advies. Glasfolies van Foliesolutions zijn betaalbaar, eenvoudig zelf te monteren en duurzaam. Neem vandaag nog telefonisch contact op met onze adviseur Jan Fictief en vraag naar de mogelijkheden. ---- Heb geen sectie over geleverd werk gezien, iets wat het altijd goed doet bij jullie doelgroepen. Aansluitend zou een klant-testimonial of zo je wilt aanbeveling het geheel complementeren.
 9. @Pieter Heb even Google Trends en zoekwoordplanner geraadpleegd http://www.google.nl/trends/explore?q=werksokken#q=werksokken%2C%20sokken&geo=NL&cmpt=q Zoals je kunt zien is er op het exacte zoekwoord werksokken weinig actie, het trefwoord sokken laat echter een stijgende trend zien. Bij zoekwoordplanner zie ik een maandelijkse zoekgemiddelde van 480 staan. 480 delen door 30 dagen in een maand geeft als uitkomst 16 mensen die dagelijks zoeken op het exacte woord werksokken. Stel je voor dat hiervan 10% op jouw adwords advertentie klikt... dat is 1,6 bezoekers afkomstig van een gerichte adwords advertentie uitsluitend gericht op werksokken. Die 1,6 bezoeker moet dan nog een conversie opleveren.... Vanzelfsprekend is er een markt voor werksokken, ben geen deskundige op dat gebied maar vraag me af of je converterende bezoeker dermate specifiek zoekt. Ik zou als gemiddelde shopper binnen de doelgroep zoeken op werkschoenen en vervolgens pas als up-, cross- sell of gerelateerd die handige werksokken zien en meebestellen.
 10. First things first! Hoe lang ben je bezig? Zoals zoveel zaken in het leven, het komt niet vanzelf. Ook het opbouwen van een online business kost tijd, geld en moeite. Wellicht wil je je business eens langs deze startup regel houden: customer get, keep en grow houden. Even een Google zoekopdracht voor deze regel zal je zeker verder helpen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept