Jump to content

markt

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1
 1. Klopt, ik dacht dat ik gisteren een reactie had geplaatst met het advies om lekker 250 euro in te houden en de rest terug te storten, bij een voorgenomen overnamesom van 2000 euro wil je natuurlijk niet voor 3000 euro gezeik achteraf als je hem aan de deal houd.. afijn uiteindelijk komt deze deal op hetzelfde neer, 250 euro voor de advocaat voor 2 uurtjes dossier onderzoek en 250 euro voor mark voor het geleden leed ja zeg als iedereen maar meteen naar een betaalde adviseur loopt dan kunnen we HL wel opdoeken ;D SLOTJE ;D
 2. Ik heb 500 euro ingehouden op advies van mijn advocaat wegens schade die wij opgelopen hebben en bestellingen die wij hebben geannuleerd zwart op wit. En met 'advocaat' bedoel je de leden van Higherlevel? ::) Nee , onze advocaat die wij inschakelen als we er niet uitkomen en raadpleegt de bronnen voor ons.
 3. Ik heb 500 euro ingehouden op advies van mijn advocaat wegens schade die wij opgelopen hebben en bestellingen die wij hebben geannuleerd zwart op wit.
 4. we zijn eruit kan deze hele topic verwijderd worden, of enkel een slotje? mag wat mij betreft definitief weg
 5. Nee, ook lijken de telefoons totaal niet op de echte en dat is het juist. Ik heb al een kleine bedrag ingehouden wegens misgelopen inkomsten (een soort schadevergoeding)
 6. En wat bedoel je met ( het restant opeisen?) Ja dat is volledig legaal, ze mogen geen merk namen bevatten.
 7. later achter gekomen, en zegt nu dat ik hem niet goed ingelicht heb, Maar de webshop verkoopt helemaal geen namaak maar chinese smartphones!
 8. De webshop verkoopt Chinese telefoons, en hij wijst mij nu aan dat het niet mag? Natuurlijk mag men chinese telefoons verkopen zonder merk namen en die er absoluut er anders uit zien. heeft u een artikel voor mij waarin staat duidelijk dat chinese smartphones verkoop toegestaan is?
 9. Een koper had interesse in mijn webshop deze wilde hij overnemen voor 2000 euro we hebben geen contract opgesteld maar enkel mail verkeer gehad. nu heeft hij zwart op wit gezegd dat hij 1000 euro eerst overmaakt en daarna 1000 euro de 1000 euro staat op onze rekening, maar 1 dag later wilt hij het niet meer overnemen heeft hij recht op een geld terug gave? of kan ik wat inhouden wegens misgelopen inkomsten?
 10. Inderdaad goed gezien, en hij wilt namaak verkopen dat is absouluut strafbaar, pas daar mee op.
 11. Ik ben het nog aan het onderzoeken, hoeveel in Nederland de minimale garantie geldt voor 2dehandse elektronika ( computers.)
 12. Oke duidelijk, maar wat als een belgische klant bij mij zou kopen, welke garantie wet moet ik volgen als ik een eenmanszaak zal openen in Nederland
 13. en wat bedoel je met een disclaimer? Het minimum is 3 maanden,. en daarna beslist de verkoper toch zelf hoeveel hij er bij wilt geven of enkel die 3 maanden?
 14. Echter zie ik op bepaalde webshop 3 maanden garantie op 2dehandse laptops, wat moet men daarmee van denken?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept