Jump to content

markt

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by markt

 1. Klopt, ik dacht dat ik gisteren een reactie had geplaatst met het advies om lekker 250 euro in te houden en de rest terug te storten, bij een voorgenomen overnamesom van 2000 euro wil je natuurlijk niet voor 3000 euro gezeik achteraf als je hem aan de deal houd.. afijn uiteindelijk komt deze deal op hetzelfde neer, 250 euro voor de advocaat voor 2 uurtjes dossier onderzoek en 250 euro voor mark voor het geleden leed ja zeg als iedereen maar meteen naar een betaalde adviseur loopt dan kunnen we HL wel opdoeken ;D SLOTJE ;D
 2. Ik heb 500 euro ingehouden op advies van mijn advocaat wegens schade die wij opgelopen hebben en bestellingen die wij hebben geannuleerd zwart op wit. En met 'advocaat' bedoel je de leden van Higherlevel? ::) Nee , onze advocaat die wij inschakelen als we er niet uitkomen en raadpleegt de bronnen voor ons.
 3. Ik heb 500 euro ingehouden op advies van mijn advocaat wegens schade die wij opgelopen hebben en bestellingen die wij hebben geannuleerd zwart op wit.
 4. we zijn eruit kan deze hele topic verwijderd worden, of enkel een slotje? mag wat mij betreft definitief weg
 5. Nee, ook lijken de telefoons totaal niet op de echte en dat is het juist. Ik heb al een kleine bedrag ingehouden wegens misgelopen inkomsten (een soort schadevergoeding)
 6. En wat bedoel je met ( het restant opeisen?) Ja dat is volledig legaal, ze mogen geen merk namen bevatten.
 7. later achter gekomen, en zegt nu dat ik hem niet goed ingelicht heb, Maar de webshop verkoopt helemaal geen namaak maar chinese smartphones!
 8. De webshop verkoopt Chinese telefoons, en hij wijst mij nu aan dat het niet mag? Natuurlijk mag men chinese telefoons verkopen zonder merk namen en die er absoluut er anders uit zien. heeft u een artikel voor mij waarin staat duidelijk dat chinese smartphones verkoop toegestaan is?
 9. Een koper had interesse in mijn webshop deze wilde hij overnemen voor 2000 euro we hebben geen contract opgesteld maar enkel mail verkeer gehad. nu heeft hij zwart op wit gezegd dat hij 1000 euro eerst overmaakt en daarna 1000 euro de 1000 euro staat op onze rekening, maar 1 dag later wilt hij het niet meer overnemen heeft hij recht op een geld terug gave? of kan ik wat inhouden wegens misgelopen inkomsten?
 10. Inderdaad goed gezien, en hij wilt namaak verkopen dat is absouluut strafbaar, pas daar mee op.
 11. Ik ben het nog aan het onderzoeken, hoeveel in Nederland de minimale garantie geldt voor 2dehandse elektronika ( computers.)
 12. Oke duidelijk, maar wat als een belgische klant bij mij zou kopen, welke garantie wet moet ik volgen als ik een eenmanszaak zal openen in Nederland
 13. en wat bedoel je met een disclaimer? Het minimum is 3 maanden,. en daarna beslist de verkoper toch zelf hoeveel hij er bij wilt geven of enkel die 3 maanden?
 14. Echter zie ik op bepaalde webshop 3 maanden garantie op 2dehandse laptops, wat moet men daarmee van denken?
 15. De Nederlandse wet maakt geen onderscheid tussen nieuw en gebruikt. Ik heb toch ergens gelezen dat het voor tweedehandse producten 3 a 6 maanden moet zijn. Maar stel dat iemand uit Belgie een mac koopt, moet ik daarop de nederlandse wetgeving garantie op geven of de belgische? zal een eenmanszaak in Nederland zijn
 16. en wat is de wettelijke garantie in Nederland voor 2dehandse producten? Als ik een kvk nummer aanvraag in Nederland en mijn klanten Nederlanders en Belgische zijn, welke garantie wet moet er dan toegepast worden? want in Belgie is de wettelijke garantie voor 2dehandse producten 1 jaar en nederland 3 tot 6 maanden geloof ik.
 17. Mijn meerwaarde is dat mijn prijzen veel lager zullen zijn dan Leapp.
 18. Ja die site kennen we wel, maar veel info staat er niet. We hebben het meer over de garantie, ik als verkoper zal gebruikte imacs verkopen aan particulieren en moet daar garantie op zien te geven, maar moet ergens garantie kopen dat zou beter zijn.
 19. Ja, maar het gaat om verkopen in Belgie en Nederland, en weet niet wat de wettelijke garantie termijn moet zijn, als men tweedehandse producten verkoopt.
 20. Ik wil graag Apple mailen, maar kan het mail adres maar op hun site niet vinden. Ja heb leapp,nl wel gezien maar kan nu niet direct weten of ik garantie bij hun kan kopen :-\
 21. Ik wil een webshop beginnen voor tweedehandse imacs , maar het zit me moeilijk met de garantie , want ik zal bij particulieren inkopen en vervolgens ze schoon installeren, en verkopen voor een meer prijs, maar de meeste zijn al verlopen de garantie omdat de imacs vrij oud zijn, ouder dan 2 jaar en apple geeft altijd 2 jaar garantie maar op de imac, kan ik iets van garantie kopen of zo?
 22. Wij runnen een webshop en zoeken iemand voor 15 uren per week om van thuis uit voor ons te werken , mails verwerken, verzendingen doen, telefoon opnemen, etc. Hoe moeten wij deze in dienst aannemen en wat is de goedkoopste methode? we zijn een eenmanszaak
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept