Hartelijk bedankt voor jullie reacties tot zover.
pfff wat een vergunningen en regels , even reageren op een aantal zaken die hier langskomen.
1 friture per 10.000 inwoners
Dit kan misschien feitelijk wel kloppen, maar als ik in de omliggende dorpen kijk ,zitten we hier gemiddeld op 1 frituur per 1750 inwoners, misschien eten we hier gemiddeld wat meer friet dan in de rest van het land, maar ze bestaan allemaal al jaren dus er zal wel iets te verdienen zijn. Dit icm de ontevredenheid over het aanbod op het moment, lijkt mij voldoende om er serieus over na te denken.
Het ombouwen van de ruimtes tot opslagruimte is niet echt intressant
De boxen liggen zoals ik al zei in het centrum en zijn voor bedrijven oid niet heel goed en makkelijk te bereiken, echt in het midden van het dorp, met allemaal kleine, smalle weggetjes.
Bij de boxen is eigen parkeergelegenheid voor max 4 auto's en er is om de hoek een groot plein waar je mag parkeren, verder is er in de buurt niet echt ruimte om te parkeren, dus de mensen zullen moeten kiezen voor of bij mij voor of op het plein, een andere mogelijkheid is er niet door de smalle straatjes, dus overlast zal er nauwelijks zijn voor omwonenden.
Een andere vraag, is er een verschil tussen de eisen voor een horecaruimte als je alleen gaat bezorgen?
Dus mensen bellen mij, ik maak hun broodjes klaar , en bezorg ze dan bij hun thuis, lijkt mij dat dit meer onder de catering valt toch ?
Hiervoor heb ik natuurlijk nog steeds een goedgekeurde ruimte nodig en zal ik hygiënisch moeten werken, maar volgens mij vallen dan wel meteen een aantal vergunningen weg toch ?
Er zijn volgens mij zat cateringbedrijfjes die vanuit een omgebouwde garage hun buffetten en broodjes uitleveren.
Bedankt,