In een klein dorp +/- 4000 inwoners, ben ik de eigenaar van 3 garageboxen in het 'centrum'.
Daar de huuropbrengst een beetje tegenvalt omdat het moeilijk is om huurders te vinden,ben ik eens gaan nadenken wat ik nog meer zou kunnen doen in deze garages.
Hierbij is mijn oog gevallen op een broodjeszaak/snackbar, dit omdat er op dit moment maar 1 snackbar aanwezig is, waarvan ik weet dat heel veel mensen vanwege de tegenvallende kwaliteit en slechte service hier niet meer heen gaan.
Verder heeft er tot 2 jaar geleden een broodjeszaak in het dorp gezeten, maar deze is inmiddels gestopt ivm prive redenen. Hier is geen vervanging voor gekomen, maar het was er altijd zeer druk en in het dorp vinden de mensen het nog steeds jammer dat het er niet meer is.
Nou had ik het idee om 2 van de garageboxen bij elkaar te trekken en hierin een professionele keuken met kleine wachtruimte te maken, qua ruimte moet dit genoeg zijn, er hoeven geen tafels oid in te komen , 95% van de klanten zijn toch afhalers weet ik uit ervaring.
Er zullen op deze locatie de volgende etenswaren verkocht worden
Friet
Snacks
Blikjes drank
Warme en koude broodjes.
Maar buiten dit idee en de inrichting, kom ik eigenlijk niet verder.
Kan iemand mij vertellen bij welke instanties ik zou moeten zijn om dit te realiseren.
Ik zie door de bomen het bos niet meer op het moment, allemaal verschillende instanties die allemaal verschillende eisen stellen etc. maar ik kan maar nergens vinden wat nou exact de richtlijnen zijn en welke vergunningen er nou echt nodig zijn voor dit specifiek geval.
En wat is de volgorde van de instanties die je moet afgaan om deze zaken regelen?
Als iemand een soortgelijk bedrijf heeft hier of ervaring heeft in een soortgelijke situatie, reageer aub.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Saveco
Saveco
Goedenavond,
In een klein dorp +/- 4000 inwoners, ben ik de eigenaar van 3 garageboxen in het 'centrum'.
Daar de huuropbrengst een beetje tegenvalt omdat het moeilijk is om huurders te vinden,ben ik eens gaan nadenken wat ik nog meer zou kunnen doen in deze garages.
Hierbij is mijn oog gevallen op een broodjeszaak/snackbar, dit omdat er op dit moment maar 1 snackbar aanwezig is, waarvan ik weet dat heel veel mensen vanwege de tegenvallende kwaliteit en slechte service hier niet meer heen gaan.
Verder heeft er tot 2 jaar geleden een broodjeszaak in het dorp gezeten, maar deze is inmiddels gestopt ivm prive redenen. Hier is geen vervanging voor gekomen, maar het was er altijd zeer druk en in het dorp vinden de mensen het nog steeds jammer dat het er niet meer is.
Nou had ik het idee om 2 van de garageboxen bij elkaar te trekken en hierin een professionele keuken met kleine wachtruimte te maken, qua ruimte moet dit genoeg zijn, er hoeven geen tafels oid in te komen , 95% van de klanten zijn toch afhalers weet ik uit ervaring.
Er zullen op deze locatie de volgende etenswaren verkocht worden
Friet
Snacks
Blikjes drank
Warme en koude broodjes.
Maar buiten dit idee en de inrichting, kom ik eigenlijk niet verder.
Kan iemand mij vertellen bij welke instanties ik zou moeten zijn om dit te realiseren.
Ik zie door de bomen het bos niet meer op het moment, allemaal verschillende instanties die allemaal verschillende eisen stellen etc. maar ik kan maar nergens vinden wat nou exact de richtlijnen zijn en welke vergunningen er nou echt nodig zijn voor dit specifiek geval.
En wat is de volgorde van de instanties die je moet afgaan om deze zaken regelen?
Als iemand een soortgelijk bedrijf heeft hier of ervaring heeft in een soortgelijke situatie, reageer aub.
Alvast bedankt,
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/45689-broodjeszaaksnackbar-vanuit-garage/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
16 antwoorden op deze vraag