Jump to content

Ward πŸ›‘

Moderator
 • Content Count

  2,114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

217

Personal info

Register

 • How did you find us:
  maak een keuze
 • You are:
  maak een keuze
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  expert advies

Company info

 • Company or organization name
  StoreCoreβ„’
 1. Je kunt er zelfs bezorgschaamte van krijgen.
 2. Allereerst: welkom op Higherlevel! Het is niet helemaal duidelijk wat je nog verschuldigd bent, wat je nog moet factureren (bijvoorbeeld een laatste termijn bij definitieve oplevering) en wat de klant nog niet heeft betaald. Over welke orde van grootte hebben we het dan per saldo?
 3. MyMedela: https://itunes.apple.com/nl/app/mymedela/id909275386?mt=8 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.medela.mymedela.live&hl=nl
 4. Er zijn veel patenten voor onderdelen van gebruikersinterfaces, van de Like-knoppen van Facebook tot en met de vorm van tekstballonnen in chat. Het beruchtste is het β€œSlide to unlock”-patent van Apple.
 5. Cloaking volgens Google: https://support.google.com/webmasters/answer/66355?hl=nl
 6. Dat klinkt als een gebruikerstest en daarbij houden wij ons als usabilityprofessionals doorgaans aan de gedragscode van de beroepsvereniging UXPA: https://uxpa.org/resources/uxpa-code-professional-conduct Nu is ze weliswaar nog geen professional, maar slechts stagiaire, maar ik vind deze manier van doen indruisen tegen onze gedragscode. Ze geeft namelijk de opdrachtgever een advies dat praktisch onbruikbaar is geworden en handelt daarmee uiteindelijk niet in het belang van de opdrachtgever. Ik zou het persoonlijk niet nalaten om dat bij de stagebegeider aan te kaarten.
 7. β€œWaar je ze koopt, kun je ze kwijt.” Een vaak vergeten retourstroom.
 8. Zo kun je inderdaad ook vraagtekens zetten bij cadeaukaarten, want de peiling werd uitgevoerd in het vierde kwartaal dus inclusief de cadeaumaanden. Toch geeft β€œwel eens” een bruikbare antwoord op de vraag waar het aanvankelijk om draaide: welke betaalmethoden zou je in een webwinkel moeten aanbieden. En dan mis ik er meteen enkele, waaronder Bancontact voor onze zuiderburen en pinnen bij een click-and-collect (BOPIS).
 9. Verkoopt ze onder jouw merknaam of verkoopt ze artikelen met daarop jouw merknaam?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

Β More information Β  I accept