Jump to content

AkPa

Senior
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Rotterdam
 1. Wij krijgen dagelijks aanvragen voor Apps met een "innovatief idee". Ik kan dan ook onderstrepen dat er heel veel ideeën rond dezelfde tijd ontstaan, echter degene die deze het eerst realiseert en het idee het beste op de markt brengt zal profiteren. Advies: Ga met een partij in zee waar je vertrouwen in hebt, en welke ook potentie ziet in het idee. Zoals mmint ook aangeeft, crowdfunding werkt op basis van transparantie, in dit geval lijkt het me niet het juiste kanaal om benodigd kapitaal binnen te halen. Succes!
 2. Hallo Eric, Zelf al bijgedragen aan het op de markt zetten van Apps. Belangrijkste vraag is eigenlijk wat is het budget.. Daarnaast zijn er ook "grijze" gebieden voor promotie van je App, maar hiervoor wil ik je waarschuwen omdat Apple recent flink acties is gaan ondernemen tegen bijv. frauduleuze ratings :). Succes!
 3. Goedemiddag, Leuke website, wat mij opvalt is de "drukte". Ik word nergens naartoe "geleid", wellicht werken met een 3e basiskleur? Of minder gebruiken van de felle 2e kleur die je nu hanteert. Uitlijnen van de bovenkant, "gratis verzending". In Chrome valt het toch op dat deze niet echt goed uitgelijnd staat met de rest van de bovenkant. Rechterblok met de USP's ziet er wat vreemd uit, het is iig niet egaal op mijn scherm. Voor de rest ben ik in het proces niet echt iets opvallends tegengekomen. Succes!
 4. Hallo Injectie, Naar mijn weten schrijft hij zich middels een formulier uit, hij kan hiervoor ook langsgaan. Binnen 1-2 werkdagen verwerkt, vervolgens ga jij langs om je bedrijfsgegevens (contactgegevens?) te wijzigen en dit om te laten zetten naar een eenmanszaak. Zij gaan wel controleren of er ter kwader trouw gehandeld is(maw of het zonder de medeweten van je voormalige vennoot gebeurt). Maar het kan zeer eenvoudig en vlot gaan.. succes!
 5. Hallo allen, We bestaan nét een maand en we worden nu al vermeld in één van de grotere kranten van België! Namelijk het Gazet van Antwerpen :) http://www.gva.be/cnt/dmf20141126_01397531/chiro-calimero-heeft-eigen-app-ontwikkeld #Trots
 6. @Rkoestering Blijkt dat we soort van kleurenblind zijn, de grijze tint achter de smartphone was helemaal niet opgemerkt. Bedankt!
 7. @TS Ah kennisoverdracht! Bedankt voor je reactie en succes!
 8. Goedemiddag, Leuk initiatief! Waar ik (wonend in Rotterdam) wellicht in de toekomst gebruik van kan gaan maken. Heb je al flyers op EUR (Erasmus Uni) en de hogescholen uitgedeeld? Of wil je een andere doelgroep als Personal Shoppers? Ik denk dat studenten dit wel een prima bijbaantje kunnen vinden, gezien hun beschikbaarheid gedurende de dag/flexibele werktijden. Anderzijds is het natuurlijk niet de meest betrouwbare doelgroep, maar relatief goedkoop en veel aanbod. Ga je overigens alle personal shoppers koppelen aan bepaalde huishoudens? Is het niet beter om een soort lokale marktplaats te ontwikkelen waarbij de personal shoppers zelf kunnen kiezen welke klus ze willen pakken? De aanvragen zouden in dit geval op een centraal punt moeten aankomen en personal shoppers kunnen hier dan betreffende opdracht bekijken en eventueel aannemen. Succes in ieder geval!
 9. Was hier zelf ook wel benieuwd naar, omdat het meestal de tegenovergestelde kant op gaat qua outsourcing. Wellicht dat TS dit niet deelt, omdat het een niche betreft welke nog niet algemeen bekend is :). Overigens zijn goed recht
 10. Goedemiddag, Misschien kan ik hier wat licht op schijnen, zelf krijg ik talloze e-mails/voorstellen voor een samenwerking omdat de verzender een briljant plan heeft welke een win-win situatie zal opleveren. Vaak geef ik wel de kans aan persoon in kwestie om in grote lijnen uit te leggen wat het idee betreft, maar vertrouwen is hier natuurlijk erg belangrijk. Ik kan er immers ook vandoor gaan met het "plan", vandaar dat dit vaak niet van de grond komt. Ook hebben (degelijke) Appbouwers meer aanvragen dan vrije tijd om een dergelijk project op no cure no pay 50/50 basis te gaan maken. Aan TS wil ik vanuit eigen ervaring het advies meegeven, dat een dergelijke App valt of staat met Marketing. Heb Apps voorbij zien komen die 100% gebruiksvriendelijker/functioneler etc. waren dan succesvollere counterparts. Maar het dus verloren ten opzichte van soortgelijke Apps. Ook als je de eerste bent met een idee/App, er zijn meer dan genoeg copycats die jouw concept spoedig zullen vertalen in een eigen App en daar betere marketingkanalen voor gaan gebruiken. Je raakt de pijnpunt in je topic, hoe zorg ik ervoor dat gebruikers mijn App downloaden én blijven gebruiken. Naast het feit dat Apple strikte guidelines heeft voor het publiceren van Apps (deze moeten een meerwaarde hebben en gebruikers triggeren tot multiple uses) zul je dus goed moeten nadenken over een te volgen marketing plan en interactie met gebruikers via je App. Een leuke feature voor het 2e is bijv. push-notificaties versturen! Mocht je meer informatie wensen, kun je me middels een privé bericht bereiken. Ook op Skype kun je me vinden onder: BrilliantApps In ieder geval succes met het concept!
 11. @mmint We bouwen daar onze internationale versie, maar wellicht kunnen we in de tussentijd gewoon redirecten, bedankt. @rkoestering We zullen je feedback meenemen, we hebben een hele tijd gespeeld met de grootte van de menu-items. Maar de verschillende tinten tekst hebben we nog niet uitgeprobeerd. Welke foto van de iPhone verwijs je overigens naar? Thnx
 12. @Mmint Bedankt, maar we kiezen er bewust voor om vanuit de website mkb-app te handelen, met handelsnaam Brilliant Apps. Zodra we internationaal gaan uitrollen zullen we deze dan uitdragen :)
 13. Hallo, Kun je wellicht niet tegen een aannemelijk bod zijn domeinnaam overnemen? Succes!
 14. Hallo allemaal, Nu de Business groeiende is, wil ik van de gelegenheid gebruik maken om alle personen die feedback hebben gegeven, te bedanken: Bedankt! De website is nagenoeg af en ons portfolio groeit met de dag, daarom hebben we voor alle HL-leden een speciale aanbieding: Vermeld dat je HL Lid bent bij je aanvraag of mail (sales@mkb-app.nl) en we rekenen voor alle aanvragen tot 2015 géén setupkosten! Dus een no cure no pay concept :). Nogmaals bedankt en ik probeer mijn kennis en ervaring zoveel mogelijk over te dragen/delen met andere HL'ers Groeten!
 15. Eerste opdrachten zijn succesvol opgeleverd en alweer 4 nieuwe aanvragen binnen door mond-tot-mondreclame! Elke tevreden klant is er een om te koesteren! *edit na acrobat readers opmerkzaamheid :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept