Jump to content

Joep12

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. De brief namens Streya die Thijs en Nancy hierboven hebben gepost, hebben wij niet ontvangen. Alleen een directe, foutieve aanmaning namens NHIK.
 2. 😂Nou, laten we voorzichtig zeggen dat het adres en mailbestand een zooitje is 🙂
 3. Interessante topic, t begint me een btje duidelijker te worden nu. Maar wat als je nooit inloggegevens of een offerte aanbod hebt gehad? Wij hebben aangegeven nooit inloggegevens te hebben ontvangen in ons verweer. Dat lijkt me dan toch ook wanprestatie(ontbinding), is die te combineren met wilsgebrek (vernietiging)? Ik hoop dat er iemand die echt "bij letter van wet" weet hoe dit zit op dit topic wil reageren, kunnen we goed gebruiken! 🙂
 4. Hoi Linda85 Jij was een stapje verder met denken dan ik, Ik zie de bui nu ook... en die had ik even niet aan zien komen. Ik las hier gisteren iets waarin een forumgebruiker vraagt of er al mensen zijn die gereageerd hebben op de oproep van Streya hier. Zijn die er? Zou fijn zijn als iemand openlijk durft te melden wat het voorstel van Streya dan is?? Maar ik blijf het vaag vinden dat beheerders van sites zoals Trustpilot dan zomaar akkoord gaan en rescencies verwijderen zonder dat ze de info gecheckt hebben? Andersom lijkt logischer: eerst uitzoeken wat er aan de hand is en dan een beslissing nemen. Tot die tijd de rescencie gewoon laten staan ipv verbergen.
 5. Quote Twabla: "Streya laat nu reviews verwijderen van Trustpilot" Best vreemd dat trustpilot dat zomaar verwijdert? Als je het als bedrijf niet eens bent met de negatieve reviews worden deze dus verwijderd als je roept dat het bericht onrechtmatig is? En truspilot is het daar blijkbaar mee eens en vind het niet vreemd dat er zoveel "onrechtmatige" berichten zijn?
 6. Dan nog, de algemene voorwaarden krijg je, als je geluk hebt..., later. Pas daarin kun je lezen dat deze schriftelijk overeengekomen moeten worden...
 7. Ook mijn zoon van 23 is hier ingetuint, 1e aanmaning ontvangen. Graag kom ik in contact met mensen die dit collectief aanpakken. Enne ehh.. @Twabla. Ik heb een poging gedaan jou toe te voegen als 1e contact hier. Gelukt?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept