Jump to content

jpvdmeer

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Emmen

Vision

 • I'm looking for people who
  op een positieve, constructieve manier met andere mee willen denken.
 1. Ben wel benieuwd hoeveel procent van iedereen met een uitkering vanuit een ondernemerschap daarin terecht is gekomen én hoe lang ze daar in blijven dan wel opnieuw ondernemen. Zijn daar cijfers over bekend?
 2. Ik heb mijn premie eens laten berekenen bij een bekende verzekeraar. Ik kom op € 200,- per persoon bij aanvang en tegen mijn 67ste zou ik op € 355,- per maand zitten. Dit was de goedkoopste optie met een eigen risico van 180 dagen. Mijn partner en ik zijn beiden zelfstandigen, dus dat wordt bij elkaar € 710,- per maand aan premie. Bij ons thuis vinden we dat best veel... 🤯
 3. In één alinea worden de termen ZZP-er en "alle zelfstandigen" door elkaar gebruikt. Geldt het nu alleen voor ZZP-ers? Of voor alle zelfstandigen, waaronder éénmanszaken en v.o.fs.?
 4. E.e.a. wordt door Trustpilot zelf uitgelegd: Bron: https://support.trustpilot.com/hc/nl/articles/201748946-TrustScore-Uitgelegd
 5. Of het klopt is een goede vraag, maar het werkt wel zo bij reviews. Het is niet zo simpel dat met in totaal 2 vijf sterren reviews je een 10 krijgt. Voor de berekening wordt ook gekeken naar het aantal reviews en hoe oud deze zijn. Dus de berekeningen zijn iets ingewikkelder.
 6. Dit kun je makkelijk zelf doen, zonder een abonnement bij Trustpilot. Is wel wat werk, maar als je de abonnementskosten wilt besparen is het iets om zelf te doen.
 7. Zijn er mensen die onlangs daadwerkelijk zomaar een USB-stickie van onbekende afzender in de brievenbus hebben ontvangen? Het komt bij mij namelijk sterk over als een hoax.
 8. Ik hoop dat die iPads dan een stuk sneller werken dan smartphone kassa's. Ik erger me dood als ik voor het afrekenen van 1 loempia moet wachten tot de verkoper zijn telefoon heeft gevonden, de app heeft opgestart en verbinding heeft gemaakt met het pin apparaat. Meestal heb ik de loempia dan al op 😏
 9. Haha, de harde realiteit. Maar goed idee,je weet me te vinden 😉 Bedankt voor de verwelkoming.
 10. Goedenavond, Na zo lang weg te zijn geweest (jaren!) leek opnieuw voorstellen me wel zo netjes, dus bij deze. Bijna 40, ondernemer sinds 2002. Regio Drenthe en Brabant. Ik sta open voor projecten, samenwerkingen, etc. Groetjes JP

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept