Jump to content

!ND€P€ND€NTM@N

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Mike
 • Email
  mightbemike@outlook.com
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie

Company info

 • Location
  Almere
 1. Beste mede forumgebruikers, Ik ben opzoek naar wat advies over het afsluiten van zakelijk krediet en dan met name naar mensen die ervaring hebben met het vrij jonge New10 van de ABN. Ik heb werkelijk overal op het internet gezocht, maar kon weinig informatie vinden hierover dus dacht laat ik het hier gewoon vragen. Ik ben nu sinds enkele jaren ondernemer en het gaat goed. Om mijn plannen voor uitbreiding te financieren ben ik opzoek naar een zakelijk krediet verstrekker en kwam ik na wat websurfen en onderzoek uit bij dit overzichtelijke artikel met informatie op de website van Bankr die duidelijk lovend schrijft over de dienst. Nu ben ik altijd wat terughoudend en vooral geïnteresseerd in onafhankelijk advies en weet ik niet zeker of dat dit het geval is op deze website. Daarom vraag ik het maar hier. Het is de optie om op korte termijn krediet te krijgen die mij enorm aanspreekt. Omdat het een nog vrij nieuw concept is ben ik vooral opzoek naar ervaringen van andere mensen met New10. Zijn hier toevallig mensen die hier een lening hebben afgesloten en zo ja wat zijn dan jullie ervaringen. Mochten er andere suggesties zijn met betrekking tot een andere bank die een zelfde soort dienst levert waar de berichten positief over zijn, dan hoor ik dat ook graag. Alvast bedankt voor het advies.
 2. Wanneer je ingeschreven staat als eenmanszaak maakt het niet uit hoe iets betaald wordt. Of dit nu met je privé rekening, je zakelijke rekening of die van je vrouw gebeurt. Zolang je alles maar netjes in de administratie verwerkt en deze rekeningen evt ook koppelt. Ik heb zelf als ondernemer ook een privé auto die ik dus zakelijk gebruikt. Echter was het voor mij destijds interessanter en qua mogelijkheden beter om de auto privé aan te schaffen. En voor zover ik weet kun je dan alleen de 19 cent a kilometer in je opvoeren. Hierin zit namelijk ook het gebruik en onderhoudt verwerkt. Wat betreft de manier van betalen. Er zijn tal van situaties te bedenken waarin je niet in staat bent om te betalen met iets dat herleidbaar is naar jou. Iemand kan iets voorschieten omdat je je portemonnee bent vergeten om maar een voorbeeld te noemen. Als eenmanszaak ben je tenslotte ook persoonlijk financieel aansprakelijk wanneer het mis gaat met je bedrijf. Wat bij een BV niet het geval is.
 3. Je kan naar mijn mening op twee manieren meer traffic genereren. 1. Adverteren, zoals je al hebt gedaan. Dit zou ik zelf pas doen wanneer je website compleet is. Dit heeft niet alleen met gebruikers ervaring te maken, maar ook de veilingkosten in bijvoorbeeld Google die je betaald voor een klik. Want ook bij Google Ads geldt is relevantie en informatie met toegevoegde waarde nog steeds erg belangrijk. Wat wil zeggen dat wanneer je je cpc hoger instelt dan je concurrentie je niet perse als eerste resultaat zult verschijnen. 2. Ik adviseer je om je website te voorzien van relevante content. De website is nu erg mager en staan er geen blogs met handige tips etc op. Wanneer ik een korte zoekopdracht invoer naar bijvoorbeeld telefoon skins. Valt mij op dat er genoeg keywords zijn waar naar gezocht wordt die super relevant zijn voor jouw business. Hier een klein lijstje: telefoon skins - 70 zoekopdrachten per maand. iPhone wrap - 110 iPhone wrappen - 70 ps 4 skin - 1000 playstation skin - 140 playstation skin fortnite - 110 console stickers - 40 telefoon stickers - 110 controller stickers . - 70 controller skins - 390 Zo kan ik nog wel even doorgaan en zou je op deze manier een complete lijst met relevante zoekwoorden kunnen uitdraaien. Vervolgens zou ik voor elk zoekwoord een aparte pagina / blog maken met daarin kwalitatieve informatie die betrekking heeft op dat zoekwoord. Content is king! Daarnaast zou ik je website optimaliseren voor conversie en kijken of je wat waardevolle backlinks kunt krijgen vanaf sterke websites. Mocht je meer tips willen hit me up!
 4. Wellicht heb je hier wat aan: 5 inspirerende boeken voor starters. Eigen bedrijf starten voor Dummies. 😉 Natuurlijk zijn er naast boeken, ook tal websites met artikelen en podcasts die hier over gaan.
 5. Volgens mij niet. Op deze pagina wordt ICP heel duidelijk uitgelegd, en lijkt het mij dat je hier niets mee hoeft aangezien je geen diensten en of producten verkoopt aan het buitenland.
 6. Overal zit auteursrecht op ook op afbeeldingen zoals logo's. Hoe je bepaalde content mag gebruiken is wisselend en soms niet helemaal duidelijk. Het beste wat je kunt doen is gewoon contact opnemen met de consumentenbond en deze vraag bij hun neerleggen, indien je positief antwoord ontvangt heb je dit ook meteen zwart op wit, mocht er later toch een probleem ontstaan. Je moet namelijk niet vergeten dat je commercieel bezig bent en geld verdient met je website.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept