Jump to content

HarbiH

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HarbiH

 1. Beste ondernemers, Ik sta op het punt een handelsnaam te registreren onder mijn huidige kvk registratie alleen ik loop ergens tegenaan. De handelsnaam bestaat al in België en ook in de zelfde branche en het concept is ongeveer het zelfde. Nu heb ik even op BOIP gekeken en er is een afbeelding/logo geregistreerd. Deze logo wijkt sterk af van mijn logo alhoewel we in de zelfde branche zitten. Ik zie alleen een logo registratie maar geen merkregistratie omdat het om een algemene woord gaat die je niet kan registeren. Nu las ik het volgende op de KvK site:
 2. Beste Ondernemers, ten eerste excuus als dit in de verkeerde categorie is geplaats. Ik ben mijn onderneming aan het opzetten en ik ben er bijna maar ik loop nu ergens tegenaan voordat ik het daadwerkelijk in de in de praktijk ga uitvoeren. Ik ga personeel werven en selecteren voor opdrachtgevers. ik ga NIET uitzenden. Ik moet er wel bij vermelden dat ik weinig tot geen ervaring heb in deze branche vandaar deze topic. Nu ben ik een beetje aan het zoeken op internet hoe ik bepaalde voorwaarden/verklaringen moet aantonen met betrekking tot privac
 3. Als jij in de algemene vorm praat over jouw product dan hoef je je geen zorgen te maken dat iemand met jou idee rond gaat lopen. Vraag aan mensen in je omgeving wat ze van het product/vinden zonder te melden dat het een idee is van je. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat je het ergens gezien hebt maar toch een mening wilt voordat je er aan begint. Je wilt antwoorden bv of de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Zou iemand het willen kopen voor die prijs. Je moet een beeld krijgen over wie jou doelgroep wordt. Doe onderzoek naar je product/dienst die je wilt leveren.
 4. Jou verhaal komt mij bekend voor. Ik zou je aanraden om naar de 'roots' van het product zelf te gaan. Zo kan jij ook kleine hoeveelheden meenemen en zo een start maken met de verkoop. Zo zou je kapitaal kunnen opbouwen om grotere batches aan te kunnen schaffen. Ik denk dat een kraampje voor jouw product meer geschikt zal zijn en met de kennis die je gaat opbouwen kun je de consument adviseren hoe de bouillon te gebruiken. Later zou je dit inderdaad in de schappen van de supermarkt kunnen zetten.
 5. Maybe it has something to do with the ingredients in the products that isn't allowed to import. You need to check on that.
 6. Hallo beste ondernemers, Ik run een cosmetica webshop met voornamelijk biologische/natuurlijke producten. Ik heb in Marokko een tijd geleden cosmetische arganolie ontdekt en toen ben ik actief opzoek geweest naar goede leverancier die ik met succes gevonden heb. De olie krijg ik in liters geleverd zodat ik dan op locatie de flesjes op maat kan vullen. Ik heb ook in het begin kant en klare gelabelde flesjes arganolie binnengekregen voor verkoop maar aangezien het duurder is in inkoop is het beter om het zo te doen. Ik sta op het punt om het product te kunnen verkopen
 7. Goedendag beste (toekomstige) ondernemers, Deze vraag is denk ik wel meerde malen voorbij gekomen maar aangezien de topics een beetje gedateerd zijn zou ik graag willen weten of er nieuwe wetten en eisen zijn voor deze onderwerp. Laat ik mij eerst voorstellen. Ik zit al een tijdje op deze forum mee te lezen waarvan dit mijn eerste topic is. Zelf heb ik ook een webshop van uit huis (cosmetica). Ik weet niet of ik mijn eigen link van de webshop mag plaatsten voor eventuele kritiek. Ik en mijn partner maken soort van pannenkoeken. Zowel naturel al
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept