Jump to content

Typical Dutch

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 1. Raak! Wel jammer dat de mensen die ze aan het woord laten de boodschap totaal niet over brengen. Met alle respect... op Qmusic hoorde ik Thomas Berge en op tv zie ik Famke Louise. Ze kiezen ze ook wel weer uit. Laat mensen als Lange Frans en Sven Hulleman maar eens aan het woord, dan zijn er nog meer mensen die door zullen hebben dat hier aan alle kanten een luchtje aan zit. Nog buiten de keiharde feiten dat deze maatregelen voor een griep met dergelijke mortaliteit werkelijk onaanvaardbaar zijn.
 2. Is dat hetzelfde als wat bij ons Tellsell was? (of is, bestaat het nog?)
 3. Dat is inderdaad een goede tip, zo blijft het voor de influencer ook interessant en krijgt hij/zij ook meer een binding met het product. Bedankt!
 4. Wow, mooie prehistorische denkbeelden lees ik hier. Zo zie je maar dat er veel valt te leren uit de geschiedenis.
 5. Allereerst iedereen weer bedankt voor zijn of haar input! Dit is toch wat te kort door de bocht ben ik bang. Hoewel ik je onderliggende boodschap wel begrijp en het deels ook wel met je eens ben. Het product wat ik in de markt wil brengen is een kwalitatief prima product (wel uit China ;)) dat voor zover ik weet nog niet bekend is in Nederland. Het heeft een grote potentie (mijnsinziens) in de fitness/health branche. Het lijkt mij dan wel degelijk een toegevoegde waarde als iemand die bekend is in die "scene" dit product gebruikt en wellicht aanprijst via Social Medi
 6. Of het iets oplevert is natuurlijk altijd maar de vraag. Dat is het risico, maar het is natuurlijk nooit verkeerd om te leren van ervaringen van anderen.
 7. Bedankt voor je informatie, wat een bedragen zeg... 1200 euro voor 1 post? Ik geloof dat begin te begrijpen waarom het zo populair is om influencer te worden ;) Aan de andere kant, als het genoeg oplevert valt het te overwegen. Juist ja, zorgen dat zij hun graantje meepikken, dan is het voor hen ook interessant.
 8. Goedemiddag, Bedankt voor je antwoord, ben benieuwd of je ook daadwerkelijk meer verkoopt door deze manier van marketing. Het voordeel is natuurlijk wel dat je erg gericht een doelgroep kunt bereiken, in het geval van mijn product bijvoorbeeld fitness/health sector. LinkedIn ben ik ook erg actief, maar dit leent zich minder voor het aanbieden van mijn product, toch bedankt voor de tip.
 9. Dag mede HL-ers, Voor het verkopen van producten die specifiek gericht zijn op een bepaalde doelgroep ben ik van plan om gebruik te maken van Influencers. Ik weet dat er hier al eens vaker topics over zijn gegaan, maar de laatste die ik kon vinden stamt al uit 2017. Graag hoor ik van jullie of jullie ervaringen hebben met deze manier van marketing en of jullie tips en trucs hebben die ik zou kunnen gebruiken om de juiste kandidaten te vinden voor niet al te absurbe bedragen. Alle input is welkom! Vriendelijke groet
 10. Er is een groep on LinkedIn die "verkopen op BOL en Amazon" heet. Hier worden ook klachten besproken.
 11. Goedemorgen, Alhoewel ik totaal geen kenner ben lijkt het mij erg sterk dat dit een probleem zou veroorzaken. Wanneer dit wel zo zou zijn dan ben ik benieuwd waar de grens ligt. In ieder geval succes gewenst!
 12. Beste forumleden, Al van jongs af aan heb ik de drive gehad om voor mijzelf te beginnen. Inmiddels ben ik 33 en ben ik nog steeds in fulltime loondienst. Ik heb al wel enige tijd een eigen (part-time) onderneming gehad met een compagnon, maar hier zijn wij om verschillende redenen mee gestopt. Uiteraard wel veel geleerd. Nu ben ik op zoek naar zogenoemde "gelijkgestemden". Het zou erg leuk zijn als ik in contact zou kunnen komen met iemand (of een paar iemanden) waar ik ideeën mee kan uitwisselen, sparren, brainstormen of hoe je het ook wilt noemen. Natuurlijk zou het fantastisch z
 13. Wanneer het je onmogelijk wordt gemaakt omzet te creëren, maakt dit je dan niet automatisch een zwakkere?
 14. Even benieuwd naar jullie mening in het verlengde van deze discussie.... Ik ben werkzaam in loondienst, ik heb de mogelijkheid tot thuiswerken. Nu zijn de aangescherpte regelingen natuurlijk van kracht, waaronder het thuiswerken wanneer mogelijk. Dit heb ik met mijn werkgever besproken, maar hij is van mening dat dit niet "handig" zou zijn. In principe verbied hij mij dus om thuis te werken. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en ik vraag mij ook af of dit überhaupt wel mag. Vooropgesteld dat ik erg tevreden ben bij mijn werkgever en ik hier zeker geen stampij ove
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept