Jump to content

Typical Dutch

Junior
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Typical Dutch

  1. Beste forumleden, Al van jongs af aan heb ik de drive gehad om voor mijzelf te beginnen. Inmiddels ben ik 33 en ben ik nog steeds in fulltime loondienst. Ik heb al wel enige tijd een eigen (part-time) onderneming gehad met een compagnon, maar hier zijn wij om verschillende redenen mee gestopt. Uiteraard wel veel geleerd. Nu ben ik op zoek naar zogenoemde "gelijkgestemden". Het zou erg leuk zijn als ik in contact zou kunnen komen met iemand (of een paar iemanden) waar ik ideeën mee kan uitwisselen, sparren, brainstormen of hoe je het ook wilt noemen. Natuurlijk zou het fantastisch zijn om uiteindelijk samen aan iets moois te bouwen. Mocht je zelf al een onderneming hebben en graag af en toe met iemand willen sparren reageer dan ook. Mijn expertise ligt vooral in sales/leidinggeven. Mocht je het ook leuk lijken om in contact te komen stuur dan een persoonlijk berichtje of reageer onder dit bericht. Vriendelijke groet, Carlo Musters
  2. Wanneer het je onmogelijk wordt gemaakt omzet te creëren, maakt dit je dan niet automatisch een zwakkere?
  3. Even benieuwd naar jullie mening in het verlengde van deze discussie.... Ik ben werkzaam in loondienst, ik heb de mogelijkheid tot thuiswerken. Nu zijn de aangescherpte regelingen natuurlijk van kracht, waaronder het thuiswerken wanneer mogelijk. Dit heb ik met mijn werkgever besproken, maar hij is van mening dat dit niet "handig" zou zijn. In principe verbied hij mij dus om thuis te werken. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en ik vraag mij ook af of dit überhaupt wel mag. Vooropgesteld dat ik erg tevreden ben bij mijn werkgever en ik hier zeker geen stampij over ga maken.
  4. Remy, Zojuist heb ik de enquete ingevuld, er zitten nog wel enkele fouten in. Hieronder een voorbeeld: Waarom denk je dat dit jou gaat helpen?Leren van snelgroeiende bedrijven Geef het aantal maanden aan: Succes verder.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept