Jump to content

Ondernemeneer

Senior
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Kevin
 • Last name
  Koeleman

Company info

 • Location
  Almere
 • Branch
  Vervoer & transport
 • Branch 2
  Communicatie & marketing
 • Branch 3
  ICT/ internet

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Gevoel van vrijheid is geweldig, maar vooral als het goed gaat. In mindere tijden wordt je altijd toch wat zenuwachtiger.
 • My opinion about innovation
  Altijd blijven nastreven.
 1. Het is niet zo zeer dat de "smiley" gebonden is aan copyrights. Het gaat puur om het ontwerp. Heb direct even met je meegekeken. Zoals eerder aangegeven, maar dan een directe link: https://pixabay.com/images/search/smiley face/ Op de pagina van de afbeelding staat of je deze rechtenvrij en commercieel mag gebruiken. In sommige gevallen moet je wel een vermelding maken, dus die zou ik overslaan.
 2. Denk dat de Tozo hier het meest van toepassing is. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-financiele-regelingen/overzicht-financiele-regelingen/tozo
 3. Heb dit zelf ook een keer gehad. DHL maakt inderdaad een schatting van de waarde op basis van het gewicht. Contact opgenomen met DHL, maar uiteindelijk niet verder gekomen. Ging meer tijd inzitten dan het waard was. Wat wij toen met de BTW hebben gedaan kan ik even niet meer herinneren .
 4. Dit is afhankelijk van de gemeente waarin je woont en het bestemmingsplan van de locatie. Het is daarom raadzaam om contact op te nemen met de eigen gemeente.
 5. Je kan het uiteindelijk waarschijnlijk met alle pakketten doen. Zapier Odoo Wordpres Misschien zelfs CCV shop Enige is dat je een implementatie partner nodig zal hebben, want er is bij elke optie technische kennis nodig voor de koppeling. Denk dat je beter opzoek kan naar een geschikte partner die je vervolgens kan adviseren. Veel hangt natuurlijk af van je huidige software.
 6. Denk dat je in dit soort gevallen om toestemming moet vragen van het merk. Zij kunnen het ook als een vorm van promotie zien. Uiteraard mag je het niet verkopen als Merchandise van het merk. Het gebeurd wel, maar op de lange duur zal dit onvermijdelijk tot een rechtszaak leiden. Waarschijnlijk pas als je succesvol bent, want dan pas val je op.
 7. Nootjes, chocola en een beetje honing. Maak het ook al jaren. Nog altijd moet je er hele kleine brokjes van eten. Anders is het alsnog geen gezonde snack. Je kan er eventueel nog een schepje eiwitpoeder aan toevoegen, maar het blijft een voedingsrijk product. Om on-topic te blijven. Je zal gewoon contact met ze moeten opnemen (liefst telefonisch, maar wellicht reageren ze op je e-mail). Een aantal fabrikanten van sportvoeding: Body en Fitshop Qntsport.com Anona.de/?lang=en MTLPowerfood.de Nutri-dynamics.nl Medixlaboratoires.eu 3actionsportsnutrition.com xxlnutrition.com
 8. Je kan het toch zo doen als Tasting. https://www.tastingcollection.com/nl/whisky-proeverij-collectie-6-tubes-in-luxe-doos.html?gclid=EAIaIQobChMInIT79OC_6QIVg-J3Ch0HKAjrEAQYASABEgIQ-fD_BwE Buisjes zonder etiket en dan een boekje erbij met de verplichte gegevens.
 9. Meen dat je als chauffeur geen vergunning nodig hebt. Wanneer je in een eigen auto rijdt heb je dit wel nodig (taxivergunning). Er is verder wel een opleiding Privé chauffeur, maar dit is (zover ik kan vinden) meer iets waar een klant naar kan vragen en een klant kan overtuigen. Niet iets wat verplicht is.
 10. "Door "Mark Rutte". "Zoiets wordt een focal point." Hoe kom je daarbij? Ben het er verder helemaal mee eens dat Rutte (het kabinet) uiteindelijk geen miljard heeft overgemaakt. Italië heeft nu ook helemaal geen geld, maar middelen nodig. Daarbij hebben we zelf net zo hard die miljard nodig.
 11. Voorwaarden voor de TOZO is in principe wel dat je bedrijf is ingeschreven voor 17-03-2020. Weet even niet of jouw bedrijf vanaf 1 april zou starten. Dat je in het buitenland zit speelt verder geen rol. Je moet eerder even kijken naar de overige voorwaarden. Voorwaarden: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-financiele-regelingen/overzicht-financiele-regelingen/tozo
 12. Hey Eric, Kom zelf ook uit Almere. Denk dat de meeste bloemen uiteindelijk niet bij de bloemist worden gekocht. Niet gewoon handig om het leverancier zijn uit te breiden door contact op te nemen met de supermarkten en tuincentra? Verder weet ik dat er bij de Albert Heijn in Almere Oostvaarders nog geen extra bloemist staat. Lijkt me een prima locatie naast het station en de AH.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept