Jump to content

Ondernemeneer

Super Senior
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Kevin
 • Last name
  Koeleman

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Gevoel van vrijheid is geweldig, maar vooral als het goed gaat. In mindere tijden wordt je altijd toch wat zenuwachtiger.
 • My opinion about innovation
  Altijd blijven nastreven.
 1. Snap eigenlijk niet helemaal waarom je het product zelf niet verstuurd. Ben je van alles af en desnoods breng je de verzendkosten nog in rekening. Wanneer je verkoop op deze manier aanbiedt loop je natuurlijk een risico, zoals een stomerij die nooit weet wanneer een klant zijn broeken komt halen.
 2. Misschien dat het mengen ook anders kan, aangezien dit jouw idee is. Je kan bijvoorbeeld ook recepten laten maken bij een aantal leveranciers, zoals https://www.fittergyproduction.nl
 3. Uiteindelijk starten heel veel ondernemers op deze manier. Inschrijven en gaan!
 4. Dit zijn leuke doelen, maar misschien passender in een tijd waarin bedrijven niet hoeven te bezuinigen. Misschien dat Europa dit naar 2022 kan verschuiven.
 5. Is wel echt een hele duidelijke doelgroep met 2 statistieken vol op de 100%. Staan de gegevens niet gefilterd op een video met 3 weergaven? Even wat ideeën.. Wellicht wat (vrouwelijk) aansprekende thumbnails toevoegen aan de video's. Video's delen op platformen met vrouwen en eventueel zelfs bestaande vrouwelijke klanten betrekken/interviewen voor op jullie kanaal.
 6. Website doet stijlvol en gebruiksvriendelijk aan. Lettertype Ik zou het lettertype groter maken (minimaal 16), betaalmogelijkheden groter en prominenter tonen. Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden groter en prominenter tonen. Je lijkt in de eerste stappen enkel met unieke betaalmogelijkheden te kunnen betalen, terwijl alle gebruikelijke betaalmiddelen ook mogelijk zijn. Reviews / Keurmerken Verder zou je kunnen werken met reviews en keurmerken. Internationaal gezien wellicht Trustpilot (wel duur). Wellicht dat de Feedback Company een voord
 7. Zelf goed ervaringen met CCV shop qua functionaliteiten, gebruiksgemak en koppelingsmogelijkheden. Uiteraard gaat dit gepaard met (hoge) maandelijkse kosten. Producten als Magento of Woocommerce (in combinatie met Wordpress) ben je onafhankelijk. Raad tussen die twee WooCommerce aan.
 8. Zou eerst aan de betrouwbaarheid werken. Zal de conversie ook verhogen ;) Gaat om de punten van Rik. Er zijn echt honderden pagina's over het inrichten van een goede webshop. Hier een voorbeeld: https://www.ccvshop.nl/nieuws/hoe-maak-je-een-goede-homepage Vervolgens genereer je 'traffic', maar het kan zijn dat het niet specifiek genoeg is en dat jouw verkeer eigenlijk helemaal niet is geïnteresseerd in jouw product. Hiervoor zal je de campagnes doelgerichter / specifieker moeten maken.
 9. Welkom ;) Leuk idee en gebeurd nog te weinig in Nederland. In het buitenland gebeurd dit veeeel meer. Mogelijk doordat Nederlanders meer in de mogelijkheid zijn om de faciliteiten voor zichzelf aan te schaffen. Hier zou je (markt)onderzoek naar kunnen doen. Je bent uiteraard niet de enige met het idee. Er zijn al complete platformen gemaakt, waarmee je de spellen kan aanbieden. Hier bijvoorbeeld van Blizzard: https://cafe.blizzard.com/home
 10. Haha, ja dat is ook het punt. Je moet gewoon belasting blijven betalen over deze welverdiende inkomsten ;) Denk dat je het vooral niet 'wilde' snappen, omdat je liever hebt dat het niet verplicht is (begrijp ik natuurlijk haha).
 11. Meen dat het gaat om ter plaatse bereid voedsel. Verder moet je natuurlijk geregistreerd zijn bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en voldoen aan de hygiëneregels. Het best kan je hiervoor contact opnemen met de eigen gemeente. Zo voorkom je ook overtreding van eventuele lokale beperkingen.
 12. Denk dat het voor beide partijen nuttig is om van de huidige bekendheid gebruik te maken. Misschien moet je de vraag andersom stellen; Waarom zou je het logo van de partner er niet alvast bijzetten? Je wilt dit immers in de toekomst sowieso gaan doen. De enige reden waarom ik het zou scheiden is als je de app in de toekomst los van jouw partner wilt gebruiken. Dan is het zinvol om 'eigen' naamsbekendheid te maken.
 13. Je beseft wel dat de meeste bedrijven die werkplekken uitbesteden reeds een vaste maandprijs betalen? Goed om dit uit te zoeken voor een organisatie natuurlijk, maar je hebt de werkplek aanbieders vervolgens voor het uitzoeken. Vrees verder dat het forum inderdaad niet bedoeld is voor studievragen, maar echt puur voor ondernemersvragen.
 14. Denk dat een fiscaal specialist hier het best in kan adviseren, na een gesprek en het zien van de situatie. Zal je uiteindelijk alleen maar geld opleveren. Wellicht is de BV opheffen en een eenmanszaak starten namelijk wel de juiste route. Kan niemand met de huidige informatie bepalen denk ik.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept