Jump to content

Ondernemeneer

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ondernemeneer

 1. Klinkt als een mooie locatie voor een toekomstige lifestyle club, zonnebank, sportschool, gezonde boodschappen. Evenals de rest denk ik dat dit er de komende periode niet inzit. Verhuur van de ruimte aan een beroepsgroep met vraag is het enige wat je zou kunnen doen. Mogelijkheden: Scholengemeenschap die ruimtes zoeken voor online lessen Opslag voor voedselloketten die in één keer veel eten hebben ontvangen. Onderdak voor daklozen (wellicht in samenspraak met de gemeente). Opslag voor een hardlopende webshop of supermarkt in de buurt. Wellicht dat de gemeente met een ruimte gebrek kampt en hier oor naar heeft.
 2. Mooie, simpele en gebruiksvriendelijke website. Mooie productfoto's Prima laadtijd Gebruiksvriendelijk bestelproces Zou met iets lichtere (opvallendere) kleuren werken. Zeker bij de "winkelwagentje" knop. Denk dat het probleem vooral 'relevante' bezoekers is. Met Google Ads (Adwords) krijg je de meest relevante bezoekers. Weet dat Instagram, Facebook en Pinterest voor meubels ook goed werken, maar dit zijn vaak oriënterende gebruikers. Bezoeker vanuit Google Ads zijn vaak echt opzoek naar een product en sneller geneigd tot een aankoop. Misschien toch het overwegen waard ;)
 3. Ongelofelijk wat een impact dit heeft op ondernemers. Het is inderdaad wachten op de voorwaarden, formulieren en loketten. Mooie is wel dat het met terugwerkende kracht is tot 1 maart. Geeft een stuk rust.
 4. Je hoeft het natuurlijk ook niet te doen. Alleen als je het belang van potentieel nieuwe klanten, prospects (leads) ziet. Het is vervolgens aan jou om deze lead om te zetten in een sale. Het is daarom belangrijk dat je kijkt hoeveel leads gemiddeld worden omgezet in een sale. Zo kan je bepalen of die 10 procent schappelijk is. Wellicht dat je een vast bedrag kan afspreken per lead waar je wel content mee bent.
 5. Weet inderdaad dat 999 Games altijd opzoek is naar ontwikkelaars. Misschien kan je beginnen met dit mailadres: ictvacature@999games.nl Anders kan je misschien denken aan 3D print bedrijfjes als: 3dprinting4you.nl
 6. Mocht je het ooit nog een keer willen proberen. Je zou het kunnen proberen bij: Hippe online merken Merchandise van influencers kledingimporteurs modeontwerpers kleine bekende boetiekjes Verder heel gaaf dat je het zo hebt opgelost. Benieuwd of dit inderdaad werkt. Als het werkt zegt dit denk ik veel over jouw kleding, omdat het blijkbaar op verschillende locaties goed verkoopt.
 7. Heb dit zelf ook (met succes) voor producten gedaan. Uiteindelijk zal je contact op moeten nemen met de partijen, maar allereerst moet je het hele verhaal en je merk rond hebben. Een groot handel neemt je pas serieus als alles klopt. Daarbij moet je met een goed verhaal duidelijk maken dat je makkelijk grote partijen aan kan. Belangrijke overwegingspunten waren bij mij toen de tijd: Verkoopt het product makkelijk? Lever je als leverancier niet meer problemen op dan het oplevert? Zorg dat de levering en alles on-point is en maak duidelijk hoe. Groothandels achterhalen is puur onderzoek doen. Dit lukt sowieso en vervolgens bellen en informeren voor de juiste contactgegevens. Denk aan Zentrada.nl en Nageldeco
 8. Voor een lead generator is een vaste prijs of commissie in de vorm van een percentage zeer gebruikelijk. Uiteenlopend van 3 tot 50% afhankelijk van het type product. Uiteraard mag je jezelf de vraag stellen of je dit veel vind, maar maak je niet gewoon dikke winst en bespaar je moeite en geld op eigen marketing?
 9. Hey Mustafa, Ik zeg beginnen met een eigen website, kennissenkring, Google Ads en Facebook. Vervolgens uitbouwen met Flyers en (eventueel) koud bellen inderdaad. Zal op een gegeven moment wel gaan lopen. Je kan natuurlijk werken met korting voor klanten die andere klanten aanbrengen. Dat scheelt jou weer werk.
 10. Ja, het blijft een nachtmerrie. Denk toch blijven zoeken naar kansen, zoals je producten aanbieden bij markten die nu wel heel goed gaan. Denk aan afhaaltenten, bol.com of duurzame bedrijven. Anders wordt het inderdaad wachten op de regelingen en geld lenen (onder gunstige voorwaarden).
 11. @Roel Bedankt. Hopen dat deze gewoon wordt toegekend dan. Blijft lastig om mijn verlies aan te kaarten. Krijg op dit moment nog geld binnen van de afgelopen maanden en ervaar pas de gevolgen over 2 of 3 maanden. @Hans Wel weer heel ondernemend om in deze tijd direct de bemiddeling op te pakken.
 12. Heel lastig. Heb zelf diverse websites in de reisbranche. Alle boekingen zijn geannuleerd en er worden geen nieuwe boekingen gemaakt. Zal hier de komende maanden nog veel last van ondervinden. Zie nu dat er een regeling vanuit de overheid aankomt, maar voor bedrijven met een externe locatie. Ik werk vanuit huis, dus heb hier vermoedelijk geen recht op. Denk dat de Tozo aanvraag de enige oplossing is voor mij toch?
 13. Zelf gebruik gemaakt van Kiyoh, Webwinkelkeur en Trustpilot. Trustpilot Hoewel het platform gebruiksvriendelijk is, zijn de kosten zeer hoog. Denk dat dit vooral voor grote bedrijven bedoeld is. Kiyoh Prima middenweg tussen kosten en functionaliteiten. Nagenoeg dezelfde functionaliteiten met uitzondering van "widgets op maat" en reviews op de eigen website weergeven. Webwinkelkeur Richt zich meer op webshops, is voordelig en heeft dezelfde functionaliteiten als Kiyoh.
 14. Wat Bert zegt inderdaad. Het tarief is vervolgens helemaal afhankelijk van het product dat je importeert. Enige lastige bij Alibaba producten is dat DHL nog weleens lastig doet met invoerkosten. Weet even niet hoe je dit omzeilt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept