Ik loop met het idee om een historiche locatie om te bouwen tot luxe zakelijke vergader locatie waar ook een hapje gegeten kan worden en wat tevens geschikt is als bruiloft/feestlocatie. Ik ben alleen benieuwd wat ik voor mijn exploitatiebegroting aan bezettingsgraad moet meenemen voor zowel de vergaderfacaliteit (+/-) 8 zalen van 10/15 man. als de feestlocatie (+/- 120 man). Ik wil er wel een restaurantfunctionaliteit bij hebben maar dit niet commercieel wegzetten aangezien ik verder geen horeca achtergrond heb en dit toch weer een andere personeelsbezetting vergt. Ik ga nu uit van 1 feest per week (40 weken per jaar) en een bezetting van 50% op de zalen. Van deze zalen zal de helft deze voor een dagdeel gebruiken (minder omzet) en de helft voor een hele dag (meer omzet=inc. lunch)
Kan iemand mij verder helpen/sturen met deze cijfers
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
PcB
PcB
Ls,,
Ik loop met het idee om een historiche locatie om te bouwen tot luxe zakelijke vergader locatie waar ook een hapje gegeten kan worden en wat tevens geschikt is als bruiloft/feestlocatie. Ik ben alleen benieuwd wat ik voor mijn exploitatiebegroting aan bezettingsgraad moet meenemen voor zowel de vergaderfacaliteit (+/-) 8 zalen van 10/15 man. als de feestlocatie (+/- 120 man). Ik wil er wel een restaurantfunctionaliteit bij hebben maar dit niet commercieel wegzetten aangezien ik verder geen horeca achtergrond heb en dit toch weer een andere personeelsbezetting vergt. Ik ga nu uit van 1 feest per week (40 weken per jaar) en een bezetting van 50% op de zalen. Van deze zalen zal de helft deze voor een dagdeel gebruiken (minder omzet) en de helft voor een hele dag (meer omzet=inc. lunch)
Kan iemand mij verder helpen/sturen met deze cijfers
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
6 antwoorden op deze vraag