Eind vorig jaar heb ik een Aziatische online supermarkt opgericht genaamd QRtoko.nl en een foodblog Thuiskoken.nu en daarmee hoop ik een uniek concept te hebben gelanceerd in Nederland. Diegenen die ooit in een Aziatische toko is binnen gelopen kent het wel. Je wilt graag een Aziatische gerecht thuis klaarmaken. Maar je bent niet wegwijs tussen al die vreemde producten en als je om advies gaat vragen dan kom je niet verder, omdat ze vaak niet begrijpen wat je bedoelt of vice versa.
Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:
Na twee jaar voorbereiding heb ik medio 2014 na 20 jaar horeca vaarwel gezegd om dit concept naar een hoger niveau te tillen. Door mijn achtergrond en netwerk was dit een logische keuze.
Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:
Klanten leren thuis Aziatisch te koken en bekend laten worden met al die Aziatische producten. In deze keuken heb je vele caloriearme en gezonde gerechten waar tegenwoordig veel waarde aan gehecht wordt.
Hoe is dit anders dan bestaande concepten:
Doordat ik geen fysieke winkel heb zoals anderen kunnen wij ons beter focussen en anticiperen, omdat het onze core business is. Niet alleen dat, maar naast het gewone assortiment komt er ook een Asian Fresh Box aan.
Wat voor feedback hoop je te krijgen:
Denken jullie dat Nederland er klaar voor is? E-food business is in Engeland en Duitsland al zeer populair en is bijna niet meer weg te denken.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Nieuwhoofdstuk
Nieuwhoofdstuk
Omschrijving van je concept:
Eind vorig jaar heb ik een Aziatische online supermarkt opgericht genaamd QRtoko.nl en een foodblog Thuiskoken.nu en daarmee hoop ik een uniek concept te hebben gelanceerd in Nederland. Diegenen die ooit in een Aziatische toko is binnen gelopen kent het wel. Je wilt graag een Aziatische gerecht thuis klaarmaken. Maar je bent niet wegwijs tussen al die vreemde producten en als je om advies gaat vragen dan kom je niet verder, omdat ze vaak niet begrijpen wat je bedoelt of vice versa.
Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:
Na twee jaar voorbereiding heb ik medio 2014 na 20 jaar horeca vaarwel gezegd om dit concept naar een hoger niveau te tillen. Door mijn achtergrond en netwerk was dit een logische keuze.
Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:
Klanten leren thuis Aziatisch te koken en bekend laten worden met al die Aziatische producten. In deze keuken heb je vele caloriearme en gezonde gerechten waar tegenwoordig veel waarde aan gehecht wordt.
Hoe is dit anders dan bestaande concepten:
Doordat ik geen fysieke winkel heb zoals anderen kunnen wij ons beter focussen en anticiperen, omdat het onze core business is. Niet alleen dat, maar naast het gewone assortiment komt er ook een Asian Fresh Box aan.
Wat voor feedback hoop je te krijgen:
Denken jullie dat Nederland er klaar voor is? E-food business is in Engeland en Duitsland al zeer populair en is bijna niet meer weg te denken.
[Edit: titel aangepast]
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/48871-aziatische-online-supermarkt/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
11 antwoorden op deze vraag