Cookies op HigherLevel.nl
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Shawn_Canada
Shawn_Canada
Hello. I need HORECA advice. Is it normal, or usual, in the Netherlands for landlords to rent or lease a premises that is ready for a horeca business, but also not sell the business. In other words, there is no business purchase price (because there is no business goodwill, only rent or lease?) For example, imagine a horeca business that rents or leases the property from a landlord. The business fails. The landlord takes the property back. So there is no operating business anymore. Can a different entrepreneur rent or lease the property but not buy the business (since the business is not operating). This is common in Canada and United States, but perhaps not in Netherlands. If you do not know the answer, do you know who would? Perhaps a horeca consultant?
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
3 antwoorden op deze vraag
Maak een account aan of log in om te reageren
Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten
Account aanmaken
Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!
Registreer een nieuw accountInloggen
Heb je reeds een account? Log hier in.
Nu inloggen