Jump to content

Danielle (Hulpplus)

Super Senior
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl
  www.bela

Company info

 1. De 'ouderen' die mijn websites bezoeken lezen heel vaak alles, maar dan ook alles. Dus dat lijkt mij inderdaad een niet kloppend vooroordeel. Daarnaast hebben we het niet over mensen van 90 maar gemiddeld van een jaar of 60 a 65 en daarvan zijn de meeste al behoorlijk handig met internet. Er zijn al behoorlijk wat tips gegeven zie ik, dus dat komt wel goed. Succes in ieder geval ;) en als er nog tips bij me binnen schieten laat ik je dat weten!
 2. Zoals gezegd, laat ze maar komen. Ik ben er in het verleden niet ingetrapt en in de toekomst ook niet. De code is niet eens mijn eigen geboortedatum, die heb ik ze niet gegeven! zie nu dat 2 van de 3 bedrijven gevestigd zijn in Groningen, wellicht zelfde personen...
 3. inmiddels 3 al.... BIZ-telefoongids, Uitgeverij de Goese Meren en IMBN Zit ik straks in een verborgen camera show???
 4. Het is niet te geloven maar ik werd net gebeld door IMBN over een vermelding op bedrijvendatabase.com Want ik heb daarop een vermelding gehad en die had ik moeten opzeggen en EIGENLIJK zou ik daar nu nog 2 jaar aan vastzitten maar om mij een plezier te doen hoef ik maar voor 1 jaar (a 99 euro per maand) nog te betalen en zullen ze het daarna niet automatisch verlengen.......... Wat aardig van ze zeg!!!!!!!!!!!!
 5. Gister inderdaad weer een 'aanbieding' ontvangen van BIZ telefoongids, die eruit zag als factuur maar vandaag kreeg ik een NOTA van Uitgeverij de Goese Meren te Groningen betreft een advertentie in Magazine Gezondheidszorg. Ik kan mij het telefoongesprek nog herinneren waarin ik NEE zei, want ik adverteer nooit maar hij wilde graag een 'code' afspreken voor toekomstige communicatie want misschien wilde ik een andere keer wel meewerken. Daarvoor wilde hij mijn geboortedatum afspreken en die datum staat nu op de factuur als autorisatiecode. Jammer voor hem dat ik me het gesprek nog kon herinneren maar ik snap dat mensen door dat soort 'codes' wellicht nog aan zichzelf gaan twijfelen ook....
 6. Ik zag nog dat mijn oude werkplek hier stond, en heb al ruim 3 jaar een nieuwe plek!!! Kantoor en kleine showroom in 1 en ook hier liggen de honden lekker overdag in hun mandje te snurken... Daar heb ik even geen foto van.
 7. ik heb inmiddels geleerd dat het een aantal weken tot maanden duurt voordat een webshop echt begint te lopen. in de tussentijd zorgen dat je link op zoveel mogelijk andere pagina's staat, je geregeld aan de website werkt en dingen toevoegt, je zoveel mogelijk reclame maakt overal (fora, verzamelsites, trendwatchtingsites e.d.) en misschien kun je een leuke abonnee-actie doen met een blad (korting of gratis weggeef actie) succes en volhouden en geduld!!! groetjes Danielle
 8. Ik vind het helemaal geen gek idee. Toen mijn vader zijn tuin opnieuw aan liet leggen had hij losse elementen op marktplaats gezet als de vijver, de klinkers, meubilair e.d. Uiteindelijk hebben de mensen die kwamen voor die producten ook veel planten en boompjes meegenomen waardoor het tuinafval enorm meeviel. Vrienden van mij hadden via gratisaftehalen.nl een lading stenen gevonden ergens en toen ze zeiden over het feit dat ze nog beplanting zochten had ik als tip meegegeven dat ze dit vooral aan die mensen moesten vragen. en ja hoor, ze kregen nog een hele lading beplanting mee. Die mensen blij en mijn vrienden blij! Dit plan is ook wel een goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen wat betreft het milieu dus wellicht zijn daar subsidies voor maar zoek ook even of er wellicht wedstrijden zijn waar je publiciteit en misschien ook geld mee kan winnen! Daarbij is je plan iets wat veel mensen aanspreekt en het verantwoord ondernemen is al een tijdje een hot item dus ik zou ook zeker een goed persbericht schrijven en rondsturen naar de juiste media. Hoe wil je je geld verdienen aan de site, moeten mensen betalen voor een advertentie? Ik denk dat je iemand nodig hebt die een dergelijke site gaat bouwen en iemand die aan de marketingkant alles op poten moet zetten. Zou je die marketingkant zelf willen doen, dat werkt naar mijn idee wel het beste omdat het jou idee is kun jij dat het beste naar buiten dragen...
 9. Ik vind Royal Cars erg leuk vooral omdat je naam erin voorkomt. Misschien kun je een combinatie maken met de plaats van waaruit je werkt. dus RoyalCarsMaastricht ik zou dan wel in de slogan iets zetten over het betaalbare want royal klinkt duur, maar daardoor vind ik de combinatie met betaalbare auto's erg leuk... RoyalCars Maastricht voor uw betaalbare bolide!
 10. Klinkt mij ook een beetje als uitzendbureau in de oren en als het om leuke feesten gaat mag het van mij wel wat spannender klinken! ik zal wat woorden roepen waar je misschien een combi mee kan maken! nederlandse woorden; sensatie, kennis, belevenis, avontuur, ster (in iets zijn), virtuoos, festijn, vakmanschap, ontdekking, verkennen engels ; Students, Celebrate, Experience, skills, adventure, happening, explore Succes!
 11. Yes, dat 1 van mijn 'flaneerstokken' te zien is in de nieuwe Gamma reclame... Gewoon leuk! en daarbij ook een YES dat deze nieuwe shop zo lekker loopt en nog een YES dat ik vorige week een wandelstok met zilveren handvat verkocht heb (en die zijn kostbaar....) Dan ook nog een Yes dat er weer een nieuwe shop online is gegaan www.turbostijl.nl en dat we (dit doe ik samen met een vriend) daar zoveel goede reacties op krijgen en dat de eerste bestellingen ook binnen zijn inmiddels!!!
 12. Ook ik sluit me aan bij alle voorgaande berichten! Erg gezellige avond gehad, leuke en interessante gesprekken gevoerd. Bedankt voor de goede organisatie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept