Jump to content

Onlineshoppie

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • First name
  Patrick
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Den Haag
 1. Prettige feestdagen en een goed 2006
 2. Hallo Lucas Hier een link waar je, denk ik, wel wat antwoorden zult vinden op je vragen.
 3. Een goede optie kan ook een Content Management System zijn. De software installeer je op de server en vervolgens kan je online (op elke pc, overal ter wereld) werken aan de site. Voorbeeld van een CMS is http://www.joomlacommunity.nl/ Zoek op dit forum op "CMS" voor meer info.
 4. Ik ben nu zover dat het niet als plaintext eruit gaat maar als html-doc. Alleen worden de afbeelding schots en scheef weergeven, zowel bij verzenden als bij ontvangen. Terwijl in dreamweaver en in outlook express de mail er netjes uit ziet.
 5. Ik kan met outlook niet probleemloos een html-mail verzenden. Het probleem is dat de ontvanger een mail krijgt zonder lay-out. Het gaat om een html document dat met dreamweaver is opgesteld. Met Outlook Express gaat het wel perfect. Hoe gaat Neo Pro hiermee om?
 6. Op oscommerce.nl vind je niet alleen veel info over het programma oscommerce, maar ook over een webwinkel beheren in het algemeen. Dus gebruik je het programma niet, dan kan je er toch wel interessante info vinden. (oscommerce is een hoog aangeschreven softwarepakket, waarmee je een online winkel kunt bouwen)
 7. Voor een webwinkel (nog niet online) wil ik gaan adverteren. Het budget wat ik heb, is niet veel. Ik kan helaas niet meer dan 2000 euro hiervoor uitgeven. Vandaar dat ik het goed wil uitbesteden. Ik wil het verdelen over verschillende startpagina's, nieuwsbrieven, etc. Het wordt een webwinkel gericht op ondernemers, maar ook particulieren kunnen hier terecht. Doelgroep is dus breed. Om te beginnen wil ik 200 euro uitgeven voor een google adwords-campanje. Verder zat ik te denken aan de digitalerevolutie (250 euro voor een link in de nieuwsbrief). Hebben jullie nog goede tips,
 8. 100% zeker dat de code goed geplaatst is? Andere zien wel de adsense links? Zelf gebruik ik al jaren Opera (is nu gratis trouwens ;D). Met Firefox werk ik heel af en toe en ik kan me iets herinneren van adblock. Volgens mij is dat een plugin. Die heb je niet toevallig aan staan? Bij IE weet ik, dat als je de beveiliging hoog zet (extra > internet-opties > beveiliging) dat je dan veel scripts niet meer te zien krijgt.
 9. Ken je joomla/mambo al? http://mambo.pagina.nl/ Is opensource, is geheel aan te passen naar eigen wens, is zeer dynamisch te maken voor bezoeker, is uit te breiden met legio mods, etc. Voor nederlandse uitleg, ga naar http://www.joomlacommunity.nl Joomla! Community.nl is een portaal site voor Nederlandstalige Joomla! / Mambo gebruikers. Nieuwe forum is http://forum.joomla.org/index.php/board,13.0.html Oude forum http://www.joomlacommunity.nl/forum Engelse Joomla is http://www.joomla.org/
 10. Welke browser gebruik je en gebruik je nog andere proggies (zoals Norton spamfilter) die advertenties blockt?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept