Iwan van Geelen

Legend
 • Aantal berichten

  3162
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Iwan van Geelen

 1. even offtopic .... ik zag deze dingen voor 120 euro (zoiets) in Haarlem in de winkel staan... heeft dat dan nog überhaupt zin om ze in China te kopen ( "maar 10 stuks" ) en dan ook nog gaan handelen met de bedoeling dat je er wat aan verdient?
 2. Wat eng hier!! 1) ieder gesprek direct kunnen terugluisteren en beoordelen..... dat waarborgt kwaliteit 2) geen onzin scripts en voordoen alsof de telefoniste de opdrachtgever is; nee dan liever eerlijk zeggen dat je namens / voor het bedrif opneemt en de juiste actie ondernemen. 3) betalen per gesprek is eerlijk! abonnementen kan echt niet meer. 4) ik denk dat er nu zo'n 4000 gebruikers zijn? Ach.... nog een inschatting.... ik denk dat je voor 10-20 cent per call dus het 1-na-mooiste systeem hebt zonder dat je enige vorm van administratie hebt.. boem zo in Twinfield/ABNAMRO. En ja dames; dan kan je inderdaad voor 1 euro een gesprek afhandelen zonder abonnement. Dat heet innovatie.
 3. Helemaal mee eens! Maar.... let op; de techniek in Telecom gaat dus heeeeeeeeeeeel traag; het is allemaal oude techniek in een nieuw marketing jasje (prijsstelling) Ik wil bijna zeggen; het is antiek! Mijn tip.... en ik heb er geen enkel belang bij; probeer te betalen "per call" kan je snel beginnen zonder risico's of dikke investeringen .... kan je later altijd nog "beter inkopen" of iets anders zelf kopen. (en dit model van zakendoen hanteer ik al v.a. mijn 18e)
 4. Dat schreef je indertijd in jouw eigen topic over jouw nieuwe dienst ook al. Ik raad je toch aan in het vervolg andere methoden van benchmarking in te zetten want wat jij zocht bestaat wel degelijk en voor minder geld dan jij denkt. Zeg maar! Ik hoor het heel graag, ik leer graag en begin morgen dan opnieuw.
 5. Sterker! Je kan gratis opensoftware gebruiken. Bijna alle telefoonplatformen zijn daar op gebouwd. Houtje touwtje kan iedereen.... belletje, mailtje etc is het probleem niet. Het is dubbeltjes handel dus met een paar klanten (al) moet je gewoon efficient werken. Op zoek naar "mijn" platform is een hele reis geweest. Sterker, ik wilde eerst gewoon een partner voor mijn klanten maar geen enkele bestaande antwoorddienst kon de dienst leveren; dienst anno 2014. Ook de kleine en grote telecom software leveranciers kunnen nog steeds niet bieden wat ik minimaal aan mijn klanten wil bieden. Voor een idee; Alcatel lucent vroeg 1,2 mio over 5 jaar / tijd om te bouwen: 10 maanden. Enkele punten wat voor mij belangrijk was (is): Inzetbaar van het systeem ook buiten Nederland (groei en afhandelen van buitenlandse nummers) Klantvriendelijkheid (sales) online je account aanmaken, uitgifte van een klant-telefoonnummer etc (allemaal automatisch zonder handwerk) Klantvriendelijkheid (live) script aanpassen, extra contacts managen etc etc dus volledig DIY Klant-minimale-eisen (2014) direct via app of portal gesprekken terugluisteren en bel notities lezen inclusief beoordeling op kwaliteit Office; over alle locatie tegelijk telefoon kunnen opnemen (zonder bel rijen)** Facturatie; ook geheel geautomatiseerd dus null handwerk incl koppeling aan iDEAL etc Private & White label geschikt maar ook inzetbaar voor bijvoorbeeld business centra** **)Hiermee krijg je de efficiëntie. Bijvoorbeeld doordat je klanten ook telefonistes kunnen worden (bijvoorbeeld zzp-er heeft tijd over = neemt op / bedrijf heeft telefoniste "over" neemt telefoon op --- zzp-er heeft geen tijd laat telefoon opnemen etc.) Geloof mij; neem met iedereen contact op met wij jij wilt; systeem bestaat nergens anders. Sterker, als iemand mij dit systeem wel kan aanbieden wil ik heeeeeel graag praten. Maar; als je gewoon telefoontjes wilt opnemen en een mail wilt sturen.... ga je gang.
 6. Ik kan je vertellen.... voor enkele tienduizenden euro's heb je een basissysteem. Ga nog even rekenen wat je misschien nog kwijt bent aan onderhoudsfee / licenties ..... Ik zeg je dit als oprichter van de enige (echt) technisch innovatieve telefoondienst, geen zorgen ik heb het vorig jaar verkocht. "Ons" systeem laten bouwen door een externe partij met licentie vergoeding, onderhoud-contracten etc praat je over een hele grote veelfout. Het systeem is (toen) zo gemaakt dat het ook ge-white-labbeled aan derden aangeboden kan worden (PaaS / SaaS) met alle plezier wil ik voor je nagaan of de nieuwe eigenaar dit nog steeds wil / doet.
 7. Ik als anti-kvk... Ik kan toch echt niet anders zeggen dan dat de KvK (Amsterdam) er gelikt, klantvriendelijk en bekwaam "bij zit"
 8. Uhhhmmmm het is nog makkelijker hoor. KvK met haar nieuwe app laat alle gegevens incl wijzigingen zien. Totale onzin! Waarom moet een buurman gluren dat er bijvoorbeeld een nieuw bestuur is? Dit is dus de app die laat zien dat de KvK er niet voor ondernemers is. Kan ook niet ander "he" met alle dubbele petten die ze op hebben; ga ik weer: Adviseren, Controleren, Stimuleren etc gaan niet samen. KvK opheffen; - advies en regionaal stimuleren via gemeente/provincie (goed voor de onderlinge concurrentie) - handelsregister via de Rechtbanken (en niet via de belastingdienst) Rechtbanken zijn hier al lang op ingesteld en in 90% van de wereld gaat dit ook goed.
 9. Ik denk dat als je het de KvK vraagt ze geen problemen zullen zien. KvK doet zelf niet anders dan dubbele petten ophebben (totdat ze weer eens door een rechter worden terug gefloten)
 10. Het is eigenlijk heel simpel; als jij kosten voor verblijf en evt eten "moet" maken voor je bedrijfsvoering mag je die kosten gewoon aftrekken. Ik heb het dan niet over de weekendjes Parijs in "Hotel extra romantique" of over zakendiners met 2 kinderpizza's. Ik heb weken dat ik van hotel naar hotel "moet" en dat zijn gewoon bedrijfskosten. Begin nu ook niet meteen die minibar leeg te trekken en 18+ betaald op je kamer te kijken maar gebruik die tijd voor overleg met je belastinginspecteur.
 11. https://www.afterpay.nl/nl/zakelijke-partners/waarom-afterpay/ ?
 12. . , samengevoegde zin... Waarom alleen deze vriendelijke mensen en niet aan jan(of truus) en alleman? Omdat ik een barrière wil hebben. Aan de ene kant ter bescherming van de geloofwaardigheid wil ik info verstrekken. Aan de andere kant wil ik "mijn klanten" ook een bescherming geven. (niet omdat de klant betaald/bepaald) Deze extra stap is te overzien / hindernis is eenvoudig te nemen. Ga ik er gemakshalve vanuit dat 99,99 van de genoemde instantie integer werken.
 13. Misschien gaat het saai worden maar ik ben het met je eens. De letterlijke tekst die ij nu gebruik: "Als er vragen, noem het een conflict of dispuut zijn over de geldigheid en juistheid van een adres dan verstekken wij alleen gegevens aan advocaten, politie & justitie en andere officiële opsporingsdiensten. Dit betekend dus dat iedereen wel de gegevens online kan zien inclusief waneer en hoe er gecontroleerd is. Dit kan eenvoudig door middel van de link te volgen die de verkoper/aanbieder op een website heeft, marktplaats laat zien of via mail heeft gestuurd. Deze gegevens kan een bezoeker natuurlijk ook altijd opslaan of printen. Alleen wanneer er verdere achterliggende documenten, tracks etc. gewenst zijn geven wij die “extra” gegevens dus alleen aan de genoemde officiële instanties. Daarbij informeren wij (indien mogelijk) onze klant over deze aanvraag, dit zou een minnelijke oplossing kunnen betekenen."
 14. Nou dat is het ook; en als iemand een "ander keurmerk" koopt gebruikt hij een adres van de KvK en dat adres zal wel niet goed zijn. Nogmaals, zeker 90.000 adressen niet goed in het handelsregister. Die adressen komen gewoon in de "keten" graydon, BD, SSL keurmerken etc. Met "dit" heb je echt wel een begin van een spoor. Daarbij geef ik ook aan dat advocaten, OM etc ook de trace gegevens bij mij kunnen opvragen.
 15. Dankie! Wat te doen tegen katvangers. Ik denk dat je daar uiteindelijk helemaal niets tegen doet. Je hebt als "gedupeerde" in ieder geval nu iets van een trace. Ook het banknummer; het is het banknummer waar wij de betaling van hebben ontvangen.. Boosdoeners zullen dit ook inderdaad kunnen misbruiken met de eerste beste junk vd hoek. Maar een willekeurig keurmerk (waar ik het toch even mee ga vergelijken) is de fysieke toegankelijkheid tot een adres (op een bepaald moment) niet aangetoond. Ook met de 8 euro verificatie is dit wel het geval. Ook anders is dat een koper nu een banknummer kan zien en die zelf vergelijken met een banknummer waar hij/zij naar gaat betalen. Het is zeker niet 100% waterdicht maar het is in vergelijking "een koopje" en je hebt ook echt iets.
 16. Nogmaals dank allemaal, niet alleen hier veel feedback.. ook per e-mail en telefoon. En natuurlijk tevreden klanten. Het belangrijkste wat er nu verandert is, de uitleg ook in Nijntje taal. (zie afbeelding) Als dank t/m zondag 50% korting HL leden (dus 4,25 ipv 8,50 etc) code/coupon is HL
 17. Dank voor de tijd en inspiratie!! Kan ik zeker wat mee. Zeker omdat: - ik wil geen keurmerk wil zijn! Daar is de kans groot dat "wie betaald...." Ik krijg de kriebels als ik lees "verzekerd van geschillen-commissie" Maar dat is puur "ik"; andere zijn er misschien blij mee. Dit is misschien meteen je antwoord op je vraag; wie betaald heeft niets meer te zeggen dan dat ze de dienst krijgen. De dienst is, kort gezegd, ik controleer volgens de aangegeven methode of een adres bereikbaar is. Niet meer en niet minder (oke, evt als aanvulling de 3 laatste cijfers van het banknummer waar mee betaald is) - als er toch een dispuut is, ben ik ook duidelijk: alleen politie/justitie/overheid en advocaten geef ik achterliggende informatie. Dit is ook een bewuste keuze; ik wil een betrouwbare partner zijn maar ook niet alle privacy zomaar op straat knallen. - nog een tegenstelling; als je via een certificaat komt (staat op iedere site een voorbeeld button) dan zie je nog minder! Dit is omdat veel k-merk sites er een soort bedrijven index van maken. Wel staan er 3 dikke knoppen: abuse / print / terug naar de site. Verder staat er wel een knop naar de hoofdsite voor als mensen meer info willen (zoals jij dit nu aangeeft / hoeveel mensen daar op clicken is minimaal zo ik nu zie, vergelijk het met voorwaarden van software accepteren krijg ik het idee) Als je dan toch op de hoofdsite bent kan je toch de antwoorden vinden die jij zoekt (speciaal kopje voor "kopers") wie er achter zit, wat de procedure's zijn etc. Wat ik zeker verder duidelijk ga maken is dat de procedure redelijk verankert is: het is niet alleen "iwan zegt het zo dus" nee; de procedure en een deel van onsite verificatie is aan een hele(!) degelijke partner uitbesteed. Ga ik dus zeker nog duidelijker maken. Nogmaals; dankie! Ben ik iets vergeten / nog niet duidelijk dan lees ik dat wel!
 18. Haha! Mooi idee, zelf mee bezig geweest. Ik zeg; dat kan heel snel "handel" worden. Tal van voordelen zeker voor de kleinere webshops! Succes!
 19. In je aangifte OB neem je alleen mee btw die jij hebt betaald. Dus betaal jij BTW aan je "transporteur" dan geef je dat ook iedere maand/kwartaal op.
 20. Ik neem aan dat zodra jij hebt aangetoond dat jij de auto in Nederland hebt geregistreerd en jij dit in je boekhouding hebt verwerkt jij een credit factuur voor deze "borg" (!) krijgt. Dit hebben ze als zekerheid gedaan; als jij deze auto (0% btw factuur) niet "opgeeft" ze alsnog de BTW bij je komen "halen" Dus, boek gewoon inderdaad de auto als aankoop in Duitsland met btw nummer van de verkoper incl IC aangifte. Ik zou zelf die borg factuur dan "samen-nieten" met de credit factuur en dit verder niet boeken maar als achterliggend document bewaren.
 21. Morning! Eerste waar ik nu aan denk is http://nl.lumas.com/ Verder denk ik dat als Schiphol hoog op je verlanglijstje staat... jij ze maar eens moet bellen. Het is de grootste inkomstenbron dus als het idee goed is; ben je van harte welkom. Ze verhuren daar ook hele kleine en flexibele units/verkoopplekken Succes
 22. Oeps.... factuurnummers moeten volgens mij wel doorlopend zijn. Maar je mag verschillende "series" gebruiken. Dus een echt probleem is er niet...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.