Jump to content

Miran.

Senior
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

 • How did you find us:
  via een kennis
 • Gender
  Male

Register

 • You are:
  anders
 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.sprout.nl

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Just do it!
 1. @mjajansen Nederlandse namen: - Jansen Innovatie(s) - Bureau Jansen (bureaujansen.nl is bezet, bureau-jansen.nl nog niet) Geen Nederlandse namen: - Revit Modeling - BIMVIT - RevBim - Jansen Labs - Jansen Designs (jansendesign.nl is al bezet) Succes
 2. Ik weet niet hoe lang je hier op dit forum meeleest, maar het is niet raadzaam om je eigen toko te promoten. Succes
 3. Er staan hier veel handleidingen hoe je een ondernemingsplan kunt schrijven. Neem een over en schrijf je eigen ondernemingsplan. Als je niet eruit komt, kun je hier gerust je vragen stellen. Maar wel laten zien dat je wat uitgezocht hebt.
 4. Je vraag hoort bij Vraag & Aanbod. Daar krijg je denk ik betere antwoorden. Succes,
 5. Welkom a-lexcel! Ik zie dat je een registratiecode nodig hebt om verder met die voorbeeld van jou te kunnen werken. Deze registratiecode kost 75,- euro. Ik vind het veel geld! Of zit er toevallig meer functionaliteit na het intoetsen gebruiken van zo'n registratiecode?
 6. Even de naam opzoeken via google. Ik kwam dit stukje tegen: http://www.xoox.nl/index.php?p=487&c=1
 7. Prima! Ik wist eerlijk gezegd niet dat ze die goud uit Iran halen. Wel weet ik dat ongeveer 20% van de bewoners in Dubai uit Iranezen bestaat. Dus weer wat nieuws geleerd! Even een ander punt. Door de wet Verkoop op Afstand ben je verplicht om bij elk e-commerce transactie een bedenktijd van 7 werkdagen te geven aan je klanten. Als een klant niet tevreden is, moet jij zijn geld teruggeven en je product terugnemen. Bij sieraden en goud kan dat een grote gevolgen hebben voor je voorraad en cash flow. Één set terugkrijgen per maand, is gelijk aan ongeveer 1500 tot 2500 euro. Als starter tikt dit heel hard aan!
 8. Beste Andrej, Welkom op Higherlevel. Ik weet zelf erg weinig van import en export, maar hier zijn er genoeg experts op dat gebied. Ik wil je alleen iets vragen. Heb je je wel eens afgevraagd waarom de meeste goudhandelaren hun goud/sieraden uit Dubai/VAE halen? Ik heb ooit een gesprek gehad met een handelaar die zijn goud uit Dubai haalt, en zei dat het makkelijk is om vanuit Dubai goud hierheen te halen. Nog iets anders, door de politieke situatie in Iran is het laatste jaren erg lastig om te handelen met ondernemers uit Iran en vice versa. Let goed op de betalingen die je doet en natuurlijk de internationale regels! Bovendien kan een van de landenmedewerkers van EVD je goed op weg helpen. Zie hier: http://www.evd.nl/home/landen/landenpagina/land.asp?land=irn Succes,
 9. Beste Peres, Allereerst welkom op Higherlevel. Heb je je zelf al voorgesteld? Zo niet, dan kun je jezelf hier voorstellen. Op die manier nemen de leden je serieuzer. Niet dat ze niet serieus zijn hoor, maar soms komt iemand voor EEN vraag, en verdwijnt ie weer. Hoe moet ik zo'n lid serieus nemen. Leden/Ondernemers stekken toch ook tijd in? Goed, dat even terzijde! Boekenmarkt is een brede markt. Wat heb je zelf al uitgezocht? Je vragen zijn te algemeen. Graag meer duidelijkheid.
 10. Hier is hem Romano: http://hirespdf.spitsnieuws.nl/2009-05-19/SPI20090519.pdf Zie bladzijde 13!
 11. Mooi filmpje! Een tijd terug heeft een ander lid dit filmpje ook gepost. https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=55;action=display;threadid=24487;start=msg216166#msg216166.
 12. Geen probleem! Ik wens je verder veel succes met je carrière. Hopelijk wil je ooit een eigen administratie/accountantskantoor beginnen.
 13. Ik ben bang dat je vraag zo meteen wordt verwijderd. Dit forum is namelijk bedoeld voor de ondernemers en niet de werknemers! Via google kun je denk ik voldoende informatie vinden over salaris van een administratief medewerker. De ene noemt het assistant accountant, en de andere noemt het junior boekhouder. Succes,
 14. Een populair goedje blijkbaar :) Dat wou ik ook net zeggen! Argan olie is wel een goed en vooral dure olie. Wat gebruik kan worden zowel bij het koken als bij het maken van cosmetische producten. Het wordt in Marokko gemaakt, en het is daar goedkoper dan hier. Vandaar al dat interesse.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept