Jump to content

Wba

Senior
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • First name
  Sandra
 • Last name
  Bultinck
 • Company or organization name
  Woningbeheer Ayana
 • Website address
 • How did you find us:
  off-line reclame

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Laatste update: Nadat hij vanmorgen beweerde het rijbewijs te zijn vergeten kreeg ik het op mijn heupen. Ik heb contact opgenomen met iemand die beroepshalve er achter kon komen of hij een rijbewijs heeft. Niet geheel correct, maar toen deze persoon hoorde wat de reden was van mijn verzoek, was hij toch bereid mij te helpen. Hierdoor wist ik niet veel later dat hij inderdaad geen rijbewijs had. Toen was het ook gelijk klaar wat mij betreft! Heb hem er nogmaals mee geconfronteerd en hij bleef ontkennen. Ook toen ik aangaf dat ik zeker wist dat hij loog gaf hij niet toe. Ik heb hem gezegd dat ik geen vertrouwen meer heb in hem en op deze manier niet verder wil, hij zei dit te begrijpen. Bij het inleveren van materialen heeft hij sorry gezegd, maar niks letterlijk toegegeven. Het is voor de rest wel rustig verlopen. Erg jammer allemaal, want hij was een goede kracht die goed in de groep lag. Maar zo'n aanhoudende leugens kan ik gewoon niet accepteren. Gelukkig was hij via payroll bij ons aan het werk, dus kon ik deze beslissing ook nemen. Allen hartelijk dank voor de adviezen!
 2. Update: Hij kwam vanmorgen op kantoor en kon geen rijbewijs voorleggen want "vergeten, druk, druk vanmorgen". Ook zei hij dat hij kwaad was op de collega die het ons verteld had... erg vreemd want wij hebben dit niet aan hem verteld, hebben een kopie voor onze administratie gevraagd. Hij beweerd nog steeds een rijbewijs te hebben. Hebben hem ultimatum gegeven: volgende werkdag geen rijbewijs laten zien is einde oefening. Na zijn reactie vanmorgen ben ik zo goed als zeker dat hij geen rijbewijs heeft, kan het alleen niet bewijzen. Ik kan het helaas nergens controleren... Daar baal ik van want wil het nu weten!
 3. Nee het is niet zomaar geroddel... Bedankt, zal zeker nog de uitkomst posten!
 4. En vervolgens is natuurlijk de vraag waarom die collega's dat vertelden en wat je daar dan weer mee moet ... We zijn een hecht team. Toen hij vertelde zijn rijbewijs gehaald te hebben, stond er een collega in de buurt die bevriend is met een familielid van hem. Tijdens een gesprek met dat familielid is het ter sprake gekomen. De collega wist niet goed wat te doen en is uiteindelijk naar ons toe gekomen om het te vertellen. Vooral omdat er wel eens samen (2-3 collega's samen) naar een locatie wordt gereden, leek het haar belangrijk om te vertellen. Ik ben ook blij dat ze dit heeft gedaan want als het waar is, brengt hij ook zijn collega's in gevaar...
 5. Nee geen auto van de zaak, de auto is van de werknemer zelf. Krijgt uiteraard wel onkostenvergoeding...
 6. Bedankt voor de snelle, heldere reacties! Niet blij, was zacht uitgedrukt. Maar ik wil het eerst zeker weten voordat ik beslis wat mijn vervolgstap zal zijn. We hebben inmiddels een mail gestuurd met het verzoek morgen het rijbewijs mee te brengen. Hij zei dat het prima was, maar vroeg wel waarom. Heb aangegeven dat dit nodig was ivm verzekering. Ik ben benieuwd of hij morgen daadwerkelijk een rijbewijs kan voorleggen. Indien hij dit niet kan zal ik genoodzaakt zijn om afscheid van hem te nemen. Want dan heeft hij de eerste keer gelogen en ook nu een tweede keer door te zeggen dat hij zijn rijbewijs morgen zal meebrengen. Zo'n oneerlijkheid past niet in mijn bedrijf. Als hij nu op de mail eerlijk had bekend dat hij geen rijbewijs heeft, dan had ik nog overwogen hem op nonactief te zetten in afwachting van zijn rijbewijs en hem dan nog een kans te geven. Erg jammer allemaal, want we zijn tevreden van zijn werk en ligt ook goed in de groep... maar belang van het bedrijf gaat voor! Normaals bedankt voor de reacties!
 7. Ik hoop dat ik in de juiste categorie post, anders mijn excuses! Wij hebben het vermoeden dat een van onze werknemers gelogen heeft over zijn rijbewijs. Hij beweerde dat hij bezig was met zijn rijbewijs, tijdens deze periode werd hij gehaald/gebracht. Na een paar weken zei hij dat hij zijn rijbewijs had gehaald, en kwam sindsdien zelf met de auto en reed ook naar de klanten. Nu hebben enkele collega's van hem ons verteld dat hij nog steeds geen rijbewijs heeft, maar binnenkort weer op moet voor examen. Als dit blijkt waar te zijn, dan zijn we er uiteraard al niet blij mee dat hij tegen ons heeft gelogen. Maar daarnaast vraag ik me af in hoeverre we aansprakelijk zijn indien hij tijdens werktijd een ongeval veroorzaakt? Ik kan me zo inbeelden dat onze verzekering (terecht) niet zal uitkeren als blijkt dat hij geen rijbewijs heeft... En mag ik als werkgever vragen om zijn rijbewijs te zien? Weet iemand op deze vragen een antwoord? Bij voorbaat dank!
 8. Kapaza.be komt het dichtste bij Marktplaats in de buurt. Hou er alleen rekening mee dat Marktplaats in Nederland veel meer ingeburgerd is dan Kapaza in België. Nederlanders kopen/verkopen meer (2e hands) online dan belgen.
 9. Wij werken zelf al jaren met factuursturen en zijn er erg tevreden over. Ze vernieuwen op regelmatige basis. Ook erg gebruiksvriendelijk! En als je een vraag mailt dan krijg je snel reactie. Tot nu toe nog geen nadelen tegen gekomen!
 10. Ik zou zelf bellen en aangeven dat je telefonisch niet kan verifiëren of deze persoon echt van de belastingdienst is en dat je óf een brief wilt óf dat ze een afspraak kunnen maken om langs te komen. Ik had laatst ook een inspecteur die me belde, hij had een vraag over een zelfstandige die ik inhuur. Heb de man vriendelijk uitgelegd dat ik geen informatie verstrek via de telefoon of e-mail, dat ik graag zijn vraag wil beantwoorden, maar dat hij dan even langs kantoor moest komen met id. Dit was geen enkel probleem, hij vond het zelfs netjes dat we telefonisch geen vragen wilden beantwoorden. Hij is de dag erna langs gekomen met id en heeft antwoord gekregen op zijn vraag ;) Ik zou het dus niet negeren, maar verifiëren!
 11. Erg vreemd, want bij mij kwam deze link niet voor op de eerste 2 pagina's van Google ;) Hartelijk dank!
 12. De titel zegt het al: valt raambewassing van vakantiewoningen onder 6 of 21% btw. Heb op Google gezocht, maar ik kan het niet vinden... En aangezien het zaterdag is kan ik ook niet bij de accountant of Belastingdienst terecht. Wellicht dat er hier iemand is die mij kan helpen? Alvast bedankt!
 13. Ik heb geen idee of deze goedkoop is, maar wij werken al jaren met Flexwebhosting en zien hier erg tevreden over. Nooit problemen en als er vragen zijn dan worden we snel en deskundig geholpen.
 14. Dat wordt dan zeuren, zeuren, zeuren ;)
 15. Lukas, Hartelijk dank voor de uitleg! Het klopt inderdaad dat ze een gedeelte moeten gebruiken als studiefonds. Als ik me niet vergis is dat bij deze organisatie 1%. Ik heb nu ook een e-mail gestuurd naar NBBU, een branche organisatie waar het bedrijf bij aangesloten is. Ik ben benieuwd of en welke reactie ik daarvan krijg. Ik ben zelf van mening dat zij gewoon die kosten moeten betalen, ik betaal genoeg aan hen en zij hebben er een potje voor... Mvg, Sandra
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept