Jump to content

userflow

Senior
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Satijnzwam 25, Veenendaal, 3903GH, Netherlands
 • First name
  Marcel
 • Last name
  Stalenhoef
 • Company or organization name
  Userflow
 • Website address
 • Twitter
 • Facebook
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  hello, tweaker.net

Company info

 • Location
  Veenendaal
 • Phone number
  0649393670
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  Personeel & opleidingen
 • Branch 3
  Life sciences
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  Samen door informatie deling sterker kunnen worden.
 • My opinion about entrepeneurship
  Uitdagend en ontspannen
 • My opinion about innovation
  Alles kan simpelere, makkelijker en sneller.
 1. Sorry, maar ik heb hier niet zo'n goede ervaring mee. Veel uitval en 2014 door aanvallen etc. Zelf zit ik bij Cloudvps met een SLA. Redelijk duur (die SLA), maar goed ik wil me daar ook niet mee bezig houden. Ook een server bij Exaxthost, met de rede dat ze ook windows hosting doen (ASP). Bij deze server geen SLA, maar nog geen slechte ervaringen. Uptime Robot meld overigens wel elke ochtend dat de server 1 minuut niet bereikbaar is. ??? Succes met je keuze. Tip: Bel de klantenservice en kijk of je goed/snel geholpen wordt, geeft vaak ook een indicatie.
 2. Mee eens! Upselling zal voor je webshop één van de hoofddoelen zijn. Dus gratis verzending of een marginale staffel is wel een goed idee. Overigens het logo: Leuk lettertype, mag wel wat zoeter qua kleur. Mogelijk het spookje wat minder eng maken. In mijn ogen is het een albino. Verder leuk idee!
 3. Dank je voor jullie snelle reacties. Ik heb het idee dat ik het dan niet goed uitleg of de adviseur niet duidelijk is geweest. Ik zal het nog eens met hem gaan overleggen, want ik eet liever geen apekool. :-[
 4. Op dit moment zijn ze in Wageningen een groep van volgens mij 1000 mensen aan het selecteren om dit in werkelijkheid te 'testen'. Ik ben zeer benieuwd naar de uitslag. Voor mij klinkt het als een Utopia (niet het tv programma, bah). :) Ik ben er voor, maar natuurlijk alleen als de uitwerking ook positief is. Ik ben niet een echte kenner van het communisme, maar volgens mij zou dat principe ook werken als "de Mens" uit de rekensom gehaald word. Kijk naar de natuur, waar mieren, bijen etc. allemaal voor hetzelfde doel werken, voor hetzelfde 'geld'. Goed, die 'denken' verder ook niet na.. ambitieloos.. haha
 5. Beste higherlevelers, Voorheen heb ik een overlijdensrisicoverzekering op privé gehad om mijn vrouw nooit met een schuld achter te laten. Laten we zeggen 150.000 euro voor 14 euro per maand. Nu heb ik een gesprek gehad met een adviseur die zegt dat het interessant is om deze verzekering op je bedrijf af te sluiten. Dan heb je voor (netto) hetzelfde maandbedrag een veel hogere uitkering, bijvoorbeeld 500.000 euro voor netto 18 euro per maand. Nu ben ik benieuwd of jullie het ook verstandig vinden om het zakelijk af te sluiten. Op dit moment heb ik nog een eenmanszaak, maar dit zou ook een bv mogen worden in de toekomst. Mijn vrouw erft ook de eenmanszaak (en dus de uitkering). Hebben jullie hier een degelijke mening over? Zakelijk afsluiten of gewoon privé? Bedragen zijn natuurlijk fictief, maar wel in verhouding.
 6. Hoi Heren, Ik zie nu inderdaad dat 2ememain.be hetzelfde is als 2dehands.be, natuurlijk de een NL en ander FR. Dank jullie, ik ga hiermee verder.
 7. Dankje voor je reactie. Mijn Frans is niet super.. (lees: slecht), maar misschien kan ik het laten verlaten. Dankje!
 8. Dankje voor de link naar de info. Een leuk statistieken bericht volgt mogelijk (als er tijd is)... :-\
 9. Netjes, gefeliciteerd, misschien leuk om een keer de statistieken te delen? Lijkt mij leuk om daar inzicht in te hebben en interessant voor een leuk artikel. Of.... vraag ik nu iets raars?
 10. Ik ben op zoek naar de beste manier om tweedehands artikelen aan te bieden in België. Dus een soort marktplaats in België. In Nederland werkt marktplaats erg goed, maar ik weet dat in andere landen soms heel anders over dit soort dingen gedacht wordt. Het gaat om vrieskisten en koelkisten die bijvoorbeeld ook (nieuw) bij de Lidl en Aldi staan en verkocht moeten worden aan Toko's, kleine supermarkten, Retailzaken voor diervoeding, slagerijen, bakkerijen, B2B producten. Als je verder wilt weten over welke producten het gaat, kun je zien op de website kijken: www.stalenhoefbv.nl Marktplaatsachtige sites waar ik nu aan denk zijn: www.kapaza.be www.2dehands.be www.benl.ebay.be Graag tips welke de meeste aandacht trekken, ervaringen en meningen. :)
 11. Natuurlijk, het is misschien iets te zwart/wit en die groep is zeker met een inhaalslag bezig. Uit de cijfers van het CBS kun je halen dat het veelal gebruikt wordt voor email en bankieren. Online shoppen wordt wel snel populairder. Wel is het bereik voor de vraagsteller verre van optimaal te noemen via het internet. Ps. Ik snap dat mensen dat gebruiken, maar je kunt niet je eigen ouders vergelijken met een groep van miljoenen ouderen.
 12. Ik denk dat je het antwoord zelf al weet. Ouderen van rond die leeftijd hebben de internet/mobiele groei in wereld volledig langs zich laten gaan. Ze vinden het concept (het niet lineair denken) lastig te bevatten. Zoeken doe je met een index en niet zoals wij dat "aangeleerd" hebben in de groei. Wij (jongeren onder de 70 ;)) hebben dat wel. Alleen al het concept zoeken is al heel moeilijk. Wat je wil kunt doen is een concept opzetten waarbij je de kinderen van deze ouderen overtuigd dat jouw dienst het leven van deze ouderen makkelijker en leuker maakt. Facetime is leuk voor zo iemand, maar ze moeten het eerst leren. - wat is een mobiele telefoon - wat is een touchscreen - hoe bedien ik zoiets (open, sluiten, opslaan???) - wat is een app? - you are getting my point? Succes :) , post je concept (natuurlijk het helemaal weg te geven) anders eens in het forum over concepten en ideeën. Hier krijg je vast waardevolle feedback. :) Hier die link: INNOVATIEVE NIEUWE IDEEËN
 13. Inderdaad, en dat is nog niet zo makkelijk, goede content schrijven. Wel kan ik je deze pagina aanraden als je echt dieper wilt gaan met je content. Let wel het is niet voor newbees :) Bekijk de "hoe schrijf ik multi disciplinaire content" (Engelse) video op deze blog
 14. Het verbaasd met altijd dat friettenten zolang en goed draaien. Wel ondervinden ze veel concurrentie van nieuwe (innovatieve) afhaal/breng tenten. Originaliteit, kwaliteit en natuurlijk de plek is enorm belangrijk. Zorg voor goede en snelle marketing op maat. Studenten willen iets anders dan ondernemers of werknemers. Denk na over flyeren in de wijk en zorg dat de eerste keer een beleving is, dat is ook Marketing voor je bedrijf, namelijk MOND-TOT-MOND. (leuk woord grapje, ???)
 15. Is dit zo? Ik dacht dat dit niet meer van toepassing was?! Of moet je dan in de Transit rijden bijvoorbeeld? ??? :P
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept