userflow

Senior
  • Aantal berichten

    75
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door userflow

  1. Sorry, maar ik heb hier niet zo'n goede ervaring mee. Veel uitval en 2014 door aanvallen etc. Zelf zit ik bij Cloudvps met een SLA. Redelijk duur (die SLA), maar goed ik wil me daar ook niet mee bezig houden. Ook een server bij Exaxthost, met de rede dat ze ook windows hosting doen (ASP). Bij deze server geen SLA, maar nog geen slechte ervaringen. Uptime Robot meld overigens wel elke ochtend dat de server 1 minuut niet bereikbaar is. ??? Succes met je keuze. Tip: Bel de klantenservice en kijk of je goed/snel geholpen wordt, geeft vaak ook een indicatie.
  2. Mee eens! Upselling zal voor je webshop één van de hoofddoelen zijn. Dus gratis verzending of een marginale staffel is wel een goed idee. Overigens het logo: Leuk lettertype, mag wel wat zoeter qua kleur. Mogelijk het spookje wat minder eng maken. In mijn ogen is het een albino. Verder leuk idee!
  3. Dank je voor jullie snelle reacties. Ik heb het idee dat ik het dan niet goed uitleg of de adviseur niet duidelijk is geweest. Ik zal het nog eens met hem gaan overleggen, want ik eet liever geen apekool. :-[
  4. Op dit moment zijn ze in Wageningen een groep van volgens mij 1000 mensen aan het selecteren om dit in werkelijkheid te 'testen'. Ik ben zeer benieuwd naar de uitslag. Voor mij klinkt het als een Utopia (niet het tv programma, bah). :) Ik ben er voor, maar natuurlijk alleen als de uitwerking ook positief is. Ik ben niet een echte kenner van het communisme, maar volgens mij zou dat principe ook werken als "de Mens" uit de rekensom gehaald word. Kijk naar de natuur, waar mieren, bijen etc. allemaal voor hetzelfde doel werken, voor hetzelfde 'geld'. Goed, die 'denken' verder ook niet na.. ambitieloos.. haha
  5. Beste higherlevelers, Voorheen heb ik een overlijdensrisicoverzekering op privé gehad om mijn vrouw nooit met een schuld achter te laten. Laten we zeggen 150.000 euro voor 14 euro per maand. Nu heb ik een gesprek gehad met een adviseur die zegt dat het interessant is om deze verzekering op je bedrijf af te sluiten. Dan heb je voor (netto) hetzelfde maandbedrag een veel hogere uitkering, bijvoorbeeld 500.000 euro voor netto 18 euro per maand. Nu ben ik benieuwd of jullie het ook verstandig vinden om het zakelijk af te sluiten. Op dit moment heb ik nog een eenmanszaak, maar dit zou ook een bv mogen worden in de toekomst. Mijn vrouw erft ook de eenmanszaak (en dus de uitkering). Hebben jullie hier een degelijke mening over? Zakelijk afsluiten of gewoon privé? Bedragen zijn natuurlijk fictief, maar wel in verhouding.
  6. Hoi Heren, Ik zie nu inderdaad dat 2ememain.be hetzelfde is als 2dehands.be, natuurlijk de een NL en ander FR. Dank jullie, ik ga hiermee verder.
  7. Dankje voor je reactie. Mijn Frans is niet super.. (lees: slecht), maar misschien kan ik het laten verlaten. Dankje!
  8. Dankje voor de link naar de info. Een leuk statistieken bericht volgt mogelijk (als er tijd is)... :-\
  9. Netjes, gefeliciteerd, misschien leuk om een keer de statistieken te delen? Lijkt mij leuk om daar inzicht in te hebben en interessant voor een leuk artikel. Of.... vraag ik nu iets raars?
  10. Ik ben op zoek naar de beste manier om tweedehands artikelen aan te bieden in België. Dus een soort marktplaats in België. In Nederland werkt marktplaats erg goed, maar ik weet dat in andere landen soms heel anders over dit soort dingen gedacht wordt. Het gaat om vrieskisten en koelkisten die bijvoorbeeld ook (nieuw) bij de Lidl en Aldi staan en verkocht moeten worden aan Toko's, kleine supermarkten, Retailzaken voor diervoeding, slagerijen, bakkerijen, B2B producten. Als je verder wilt weten over welke producten het gaat, kun je zien op de website kijken: www.stalenhoefbv.nl Marktplaatsachtige sites waar ik nu aan denk zijn: www.kapaza.be www.2dehands.be www.benl.ebay.be Graag tips welke de meeste aandacht trekken, ervaringen en meningen. :)
  11. Natuurlijk, het is misschien iets te zwart/wit en die groep is zeker met een inhaalslag bezig. Uit de cijfers van het CBS kun je halen dat het veelal gebruikt wordt voor email en bankieren. Online shoppen wordt wel snel populairder. Wel is het bereik voor de vraagsteller verre van optimaal te noemen via het internet. Ps. Ik snap dat mensen dat gebruiken, maar je kunt niet je eigen ouders vergelijken met een groep van miljoenen ouderen.
  12. Ik denk dat je het antwoord zelf al weet. Ouderen van rond die leeftijd hebben de internet/mobiele groei in wereld volledig langs zich laten gaan. Ze vinden het concept (het niet lineair denken) lastig te bevatten. Zoeken doe je met een index en niet zoals wij dat "aangeleerd" hebben in de groei. Wij (jongeren onder de 70 ;)) hebben dat wel. Alleen al het concept zoeken is al heel moeilijk. Wat je wil kunt doen is een concept opzetten waarbij je de kinderen van deze ouderen overtuigd dat jouw dienst het leven van deze ouderen makkelijker en leuker maakt. Facetime is leuk voor zo iemand, maar ze moeten het eerst leren. - wat is een mobiele telefoon - wat is een touchscreen - hoe bedien ik zoiets (open, sluiten, opslaan???) - wat is een app? - you are getting my point? Succes :) , post je concept (natuurlijk het helemaal weg te geven) anders eens in het forum over concepten en ideeën. Hier krijg je vast waardevolle feedback. :) Hier die link: INNOVATIEVE NIEUWE IDEEËN
  13. Inderdaad, en dat is nog niet zo makkelijk, goede content schrijven. Wel kan ik je deze pagina aanraden als je echt dieper wilt gaan met je content. Let wel het is niet voor newbees :) Bekijk de "hoe schrijf ik multi disciplinaire content" (Engelse) video op deze blog
  14. Het verbaasd met altijd dat friettenten zolang en goed draaien. Wel ondervinden ze veel concurrentie van nieuwe (innovatieve) afhaal/breng tenten. Originaliteit, kwaliteit en natuurlijk de plek is enorm belangrijk. Zorg voor goede en snelle marketing op maat. Studenten willen iets anders dan ondernemers of werknemers. Denk na over flyeren in de wijk en zorg dat de eerste keer een beleving is, dat is ook Marketing voor je bedrijf, namelijk MOND-TOT-MOND. (leuk woord grapje, ???)
  15. Is dit zo? Ik dacht dat dit niet meer van toepassing was?! Of moet je dan in de Transit rijden bijvoorbeeld? ??? :P
  16. [*]Focus [*]Wees speciaal [*]Ken je USP's [*]Kan het in 60 sec vertellen [*]Weet wat je nodig hebt (geld) [*]Praat met mensen die al langer ondernemen
  17. Beste Johnny, ERP systemen zijn vaak niet zo happig op extern informatie, maar er zijn bij de meeste import mogelijkheden als XML, CSV of soms zelfs een online api (software van het ERP systeem zelf). Ik denk dat het verstandig is om een online ERP systeem te zoeken. Deze zijn veelal beter voorbereid op deze dingen. Zeker omdat je zelf ook online werkt, of begrijp ik dit verkeerd? Als je wilt kan ik eens navragen bij AGP Software (klant van mij) of zij mogelijkheden hebben. Maar dan hoor ik graag eerst van jou of je interesse hierin hebt. Zij hebben volgens mij ook een handels versie met de wensen die jij wilt. Maar daar ken ik de software niet goed genoeg voor. (Ik ontwerp alleen maar de grafische schil) :P
  18. Beste Amadeo, Leuk concept, hoe gaat het op dit moment? Stromen de opdrachten binnen? Gebruik je Adwords van Google? Of wacht je gewoon op bezoekers? Higherlevel heeft je in ieder geval wat bezoekers opgeleverd. :) Wat feedback. Je wilt relaties opbouwen met de bedrijven die bij je bestellen. Ik denk dat een logo een eenmalige aanschaf is, waarna het bedrijf weer verder gaat kijken naar waar de flyers/visitekaartje/website te laten maken. Ik denk dat je als prijsvechter vooral op dat volume moet gaan zitten en relatie later moet laten komen. Mogelijk is je visie daarin anders. Ontwerp je eigenlijk zelf logo's? Of ben je dozenschuiver? Het lijkt er op dat je goedkope buitenlanders gebruikt om je logo's te maken. Geen probleem natuurlijk als dat je businessmodel is. Ik zou nog even naar je kleuren kijken op je website. Ik heb het idee dat je oranje van de knoppen uit je logo komt. Maar deze lijken niet dezelfde kleur te hebben. Succes met je website en bedrijf.
  19. Hoi Richard, Je geeft aan dat prijsvergelijkers naar beneden geduwd worden in de resultaten omdat ze geen meerwaarde hebben. Is dit verteld door Google of is dit een aanname. Wel een goede toevoeging overigens dat Internet marketing zeer breed is en Google Adwords, Google Shopping, Remarketing en dergelijken ook zeker niet vergeten moeten worden. Extra zou ik willen noemen Marktplaats en Admarkt. Bij veel ondernemers zie ik dat ze Marktplaats (en daarmee Admarkt van Markplaats) vergeten. Het zijn goede backlinks en er komt veel publiek. Dus ga daar ook eens voorzichtig mee aan de slag. :) "...eigen resultaten te pushen..." Google loopt met het promoten van hun eigen waar wel een beetje op het randje van interne concurrentie. Ze zijn al eerder op de vingers getikt omdat ze hun eigen resultaten (zeer waarschijnlijk) boven de andere resultaten zetten.
  20. Beste Dashcam, Volgens mij staat er heel duidelijk dat het alleen voor thuisgebruik gratis is te downloaden. Als je het op een website zet en dus commercieel gaat inzetten is het niet meer gratis en zou je hen moeten "Sponsoren". Overigens ben ik zelf ook dyslectisch en vindt het een mooi verhaal. Ik schok eerst even van het COMICSANS gehalte, maar uiteindelijk viel het wel mee. :) Ik zou het niet gebruiken, mede door de "onprofessionele" uitstraling. Mijn website en websites die ik ontwikkel moeten juist strak, netjes en professioneel overkomen/zijn. Dashcam, succes met je website.
  21. Grappig, ik had het zelfde bij deze opmerking van Samonl.., Linkbuilding?
  22. Dat is interessant. Zou het niet komen doordat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Ik kwam vandaag nog op de Beslist website en had zoveel resultaten op een specifiek zoekwoord dat ik er niet goed uitkwam. (Lees: Slechte ervaring heb gekregen.) Ik ben weg gegaan van de vergelijkingssite en heb mijn heil ergens anders gezocht (winkel gemaild, ouderwets he?!). Ik durf wel te zeggen dat slechte ervaringen zorgen voor minder bezoekers, meer in het algemeen. Dus als dat het zou zijn, snap ik het goed. Een andere zou kunnen zijn dat steeds meer particulieren mobiel zoeken. Spelen deze sites daar slim op in? Leuk onderwerp :)
  23. Beste Woetroes, Sommige Dropshippers hebben zelf een (live) koppeling voor (Magento) webshops. Zo kan het zelfs zijn dat er gelijk aangegeven wordt of er voorraad is of niet. Zelf bepaal je natuurlijk of je dit wel wilt laten zien. Overigens werkt transparantie hierin het beste. Het gaat uiteindelijk om een tevreden klant toch? Verder moet je goed nadenken over hoe je gevonden wilt worden in Google. Via Adwords (adverteren in Google) of gewoon via de normale resultaten. Wil je hoog komen in de normale resultaten, dan moet je per product zelf teksten schrijven. Want er is een grote kans dat een andere website ook al die standaard tekst van de leverancier heeft en dus wordt jij gezien als een copycat. Google vindt originele (unieke) teksten veel fijner! Succes met je webshop! :)
  24. Leuke inhoud heeft je webshop. Ik heb hem even bekeken en zie dat je qua inhoud nog wel wat stappen te gaan hebt. Denk hierbij aan pagina titels, tekstuele inhoud en dergelijken. Hieronder een webpagina met wat tips om je content te verbeteren voor Google. Google Tip 1: Zoekwoord in de domeinnaam Ondanks dat Google aangegeven heeft dat de domeinnaam niet hard meetelt in het hoger komen in Google, zie we bij specifieke zoekwoorden websites met een bijpassende domeinnaam hoger komen in de zoekresultaten. Dit komt natuurlijk ook doordat er andere elementen aan deze websites goed zijn, maar de domeinnaam telt mee. Denk bijvoorbeeld aan de zoekterm "design stoelen", hier de domeinnaam met de zoekterm bovenaan. Google Tip 2: Pagina titel Aansluitend op de domeinnaam is de pagina titel van een unieke pagina binnen de website zeer belangrijk om hoog in Google te komen. Dit is de titel die je terug vindt als je in google je website zoekt. De grote tekst in het blauw is de pagina titel. Google Tip 3: Meta gegevens Bij de titel horen ook Meta gegevens. Deze hoeven zeker niet allemaal gevuld te zijn. De meta gegevens omschrijving "description" moet wel gevuld zijn. Schrijf in één zin of twee korte zinnen op wat er op deze pagina te vinden is. Raar genoeg hoeft de zoekwoordenlijst "Keywords" Meta gegevens niet ingevuld te zijn. Google kijkt hier niet naar. Er zijn zelfs geluiden over een negatief effect in de positie in Google door het opgeven van zoekwoorden in de metagegevens "Keywords". Google Tip 4: Nieuwe, unieke en goede content Internet gaat over nieuwe ontwikkelingen en mensen zoeken op dingen die hip zijn. Zorg er voor dat de producten en diensten goed omschreven zijn. Wederom gaat het hier om unieke omschrijvingen. Niet alleen per pagina, maar ook uniek te opzichten van je concurrenten. Teksten copieren en plakken van een andere website is SLECHT voor je Google positie. Bij het schrijven van teksten en creëren van andere inhoud is een goede en duidelijke opbouw een must. Gebruik één Titel bovenaan (met zoektermen) en gebruik regelmatig subtitels om inhoud te benadrukken. Gebruik meer dan 300 woorden om de tekst body te geven, als dit kan.
  25. Een webwinkel het niet direct erg vinden, maar ik denk dat je niet op kunt tegen de laag drempeligheid van Google Adwords/Adsense. Als ze bij jou een banner moeten plaatsen, moeten zij een banner laten maken (100-300 euro), daarna betalen voor de plaatsing (100 euro) en daarna voor vertoningen of clicks of een combinatie hiervan (50 - 200 euro). Als ze dit zelfde doen bij Google Adwords dan kunnen ze een Banner maken in 10 minuten (al is die misschien slechter) (0 euro), zeggen dat ze op Google.nl en andere Affilliates willen staan en hup ze staan op de plekken waar ze willen staan en betalen alleen per click. Kosten tot nu toe? (0 Euro).. Ik zou eerst eens Google Adsense gaan gebruiken. Website optimaliseren voor veel bezoekers en veel clicks. En dan heb je bewijs voor de adverteerders dat jij 1000 bezoekers per week hebt, waarbij zij mogen adverteren. :)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.