Jump to content

leeton

Junior
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.sprouts.nl
 1. Ik denk dat de Iphone 3g binnen 6 maanden gewoon los te koop is voor 250 euro. Want dit gaat alleen idd de zakelijk markt tijdelijk aanschaffen en gebruiken voor de rest van nl. is het gewoon weg te duur.
 2. Willem moeten ze er idd uithalen niks geen toegevoegde waarde, net als die vrouw, die george banke ofzo is egt een hele slimme jongen die het programma een beetje inhoud geeft. Veder vind ik dat de ideen ook niet geweldig zijn, neem bijvoorbeeld die brandblussen ik denk goed idee gaat hij spuiten is het een straal en geen douche, hoe stom ben je dan :p ???
 3. Ik wist dat je dat er iemand mee zou komen, ik stuur wel een prive bericht over die dingen oke!
 4. Ik heb wel rond gekeken, ik begrijp dat je het niet kunt claimen een idee op internet, maar bijvoorbeeld google heeft eigenlijk het alleen recht wat betreft de adwords methode.
 5. Ik heb het idee wat betreft internet reclame(geen bluf) maar als ik dit op een website toe laat passen ben ik waarschijnlijk te klein er echt geld mee te verdienen . Hoe kan ik nu met het idee m'n centjes veiligstellen? Alvast bedankt, Leon Edit: titel verduidelijkt
 6. ik heb je een pb gestuurd en ik stuur zo ook even hoe ik het zou willen doen hoeft eigenlijk niemand te weten.
 7. Maar die bonussen zijn die lucratief of niet het lijkt mij dat je bij die maandelijkse kosten van het toetsel wel 2 euro erbij kan doen zoals ik in mijn voorbeeld deed.
 8. Okee dat bergrijp ik maar er is zeker nog ruimte voor wat ik ga doen. Ik wil het je wel vertelen en dan kun je gaan onderzoeken of het al bestaat maar dat heb ik al gedaan en nee ik kon niks vinden
 9. ik ben ook bezig met zoiets en ja dat is mijn 3 de idee srry ben een beetje een warhoofd. Maar als iemand zo'n aboonoment aanvraagt stuur je die volgens mij gewoon door naar T-mobile, kpn etc. en als je een toestel erbij levert moet jij dat nog zelf in rekening brengen elke maand: Bijv. (24 maanden abbo) En htc s730 kost 350 euro: 350/ 24= 14.58 Het abbonoment van t-mobile is 8.95 p.m voor 250 belminuten. De kosten voor de klant worden dus 14.58+8.95+Jouw marge= 23.53 exl. jouw marge De marge die jij neemt hang er een beetje van af stel dat 2 euro marge neem verdien je 24 euro aan een klant dat is niet zoveel. Want daar moet je nog al je kosten van betalen en belasting. Dus ik ben ook wel nieuwsgierig naar de marge die andere hebben. En heel belangrijk is dat je in deze markt vernieuwend bent. Mijn idee bestaat nog niet dus dat vertel ik niet hier.
 10. Klopt wat u zegt maar ook het finacieele stuk . Stel ik verkoop het voor 150 000 euro aan een tv station. Dan neem ik aan dat ik belsting moet betalen enzovoorts hun willen een factuur. Dus in pricipe zou dit gewoon onder een eenmanszaak kunnen vallen toch?
 11. Welk rechtsvorm adviseren jullie als je een tv idee hebt en je wilt het gaan verkopen? Bv is namelijk te kostbaar voor mij. Of hoeft je het helemaal niet onder te brengen in een bedrijf je idee? b.t.w ik heb hier nog niks over kunnen vinden in het forum wel over formats maar niet over de rechtsvorm voor zijn bedrijf.
 12. Heeft iemand ervaring met het importeren van alchol houdende dranken. Ik zou namelijk uit zitserland een uniek product hier op de markt brengen. Kvk site heb ik door gelezen. Maar is het haalbaar en wat kost zo'n procedure.
 13. SUV's dubbel belasten heb jij een gaatje in je hoofd dat betekend dat ik 40000 euro bpm moet betalen voor me range rover
 14. geef maar een site waar je die dingen kan kopen
 15. ik wil in de auto met me knieen kunnen sturen
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept