Jump to content

cd-r80Minute

Senior
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  -.
 1. Ik geloof niet dat een ondernemer zijn bedrijf via zulke diensten wil presenteren aan de rest van de wereld hoor. Denk ook dat de TS totaal verkeerde beeld heeft van in zijn post genoemde voorbeelden. Beide richten zich op prive gebruik, ene startpagina andere meer websites actige site. Ja of je moet natuurlijk je persoonlijke horoscoop willen presenteren aan je klanten 8) Zulke diensten zijn trouwens ook niet nieuw mocht je dat denken.
 2. Wat denk jij dat ik denk door de vraag die ik heb gesteld ? dat ik het niet weet natuurlijk.
 3. Ik had een vraag betreft contracten. Is het mogelijk om een contract op te stellen tussen 2 prive personen ? . Of kan je alleen een contract opstellen mits je een bedrijf bent ?
 4. Je zou als bedrijfzijnde bij vele groothandels terecht kunnen niet ?
 5. Ik dacht meer aan inkopen voor prive gebruik ;)
 6. En wat nou als je niets verkoopt ?
 7. zwart werken is zo jaren '90 , ik werk in kleur 8)
 8. Voor mensen die snel kunnen typen is een IM wel een fijne oplossing, ook bijvoorbeeld wanneer iemand je een opdracht moet doorgeven. Alles staak direct zwart op wit en in mijn logs, voor het geval dat je iets vergeet.
 9. Als bedrijfszijnde kan je btw terug vorderen van de pingpongers op sloterdijk, alleen nu ben ik zelf even kwijt hoe het ook alweer in zijn werk gaat. De laatste persoon die een product koopt betaald btw, maar klopt het ook dat wanneer een bedrijf A inkopen doet bij bedrijf B meteen de btw mag terug vorderen van de belasting dienst, of mag bedrijf A dit alleen doen wanneer hun die producten weer aan Consument X hebben door verkocht. Kortom, is het mogelijk dat bedrijf A helemaal geen btw hoeft te betalen indien ze het product niet meer kunnen doorverkopen bijvoorbeeld.
 10. Nicknames zijn er voor om anoniem te blijven, heel vervelend wanneer mensen je naam in een zoekmachine intikken en meteen je complete geschiedenis boven water kunnen halen met alle gevolgen van dien.
 11. Wat ik vaak voor enkele bedrijven moet doen is een functioneel / technisch design maken van een website, waarin precies staat uitgelegd wat de programmeurs moeten doen, welke systemen ze moeten maken. wat ze mogen gebruiken. Misschien een tip voor jou ?
 12. Waar? beetje betrouwbaar? Sounds interesting ;) Flexsserver, zeer mooie website. Betrouwbaar? wie zal het zeggen, je hoort zowel positieve als negatieve reacties. Verder kan je kijken op webhosters.nl , voor overige bedrijven. Je zal wel even de bomen door het bos moeten kijken, maar een beetje ondernemer zal dat wel lukken. Suc6 ermee. EDIT spam verwijdert
 13. Benm , voor 40/80 euro kan je in NL ook een dedicated server afhuren plus 1000gb dataverkeer. In duitsland kan dit zelfs nog een tikkeltje goedkoper.
 14. Zeker interessant dit, van mijn plannen zijn nog niets terecht gekomen. Heb mij op het moment ook gestort op web development. Bij mij in de stad zat vorige jaar ook een Orange Winkel, die is volgens mij na 6 maanden al gestopt. Hoop dat het met je eigen vestigingen beter zal gaan. !
 15. Hoe groter het bedrijf hoe meer kritiek, kijk maar naar microsoft. Het is zo nu en dan bijna een trend om Microsoft af te kraken en te vertellen dat Linux Rulez , terwijl de mensen die dit vaak zeggen mooi achter hun Windows pc blijven zitten ;) . Google gaat nu ook die kan op.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept