Jump to content

fspromotion

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Treublaan 1, Uithoorn, 1421VC, Netherlands
 • Company or organization name
  FS Promotion VOF
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl; www.ing.

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen is actief zijn, continu in beweging zijn. Het is belangrijk dat zelf ook voortdurend in beweging te zijn en niet stil te staan bij de huidige situatie.

  Where the action is was vroeger een vraag – is nu een weet.
 1. Dank je wel Renep! Ik wil eigenlijk een kennis van mij aannemen als freelancer. Hij heeft verder nog geen contracten daarvoor opgesteld. Mijn zakenpartner wil hem of een 0 uren ( part-time ) contract aanbieden en mij lijkt op freelance basis weer een betere optie. Wat zou jij doen als je in deze kwestie zou zitten? Groet, Floriaan
 2. Beste HL'ers, Voor een van onze Direct Sales projecten ben ik op zoek naar Freelance verkopers. Dit is voor de eerste keer dat ik hier mee te maken heb. Het is namelijk zo dat ik vandaag akkoord heb gekregen voor mijn offerte, maar hij wil 2 extra verkopers dan wij aangeboden hebben in onze offerte. NU willen wij freelance verkopers hier aan toevoegen. Kunnen jullie mij vertellen, hoe ik een dergelijk contract opstel? Met welke dingen moet ik rekeninghouden ( moeten zij KvK gerigistreerd zijn, moet ik wel of niet btw betalen aan hen? ) Marges hebben wij reeds vastgelegd en is een vast gegeven bij ons. Kunnen jullie mij van advies voorzien? Mijn dank is alvast groot, Floriaan
 3. Uiteraard zijn wij daar bereid toe.. ik zie dat als een eigen investering in de voortgang van het concept en ons bedrijf.. dus daar zijn wij zeer zeker toe bereid..
 4. Sterker nog, ze hebben de afgelopen jaren een veelvoud van het bedrag dat jullie vragen uitgegeven. De eerste reclamespotjes hebben zij betaald met hun eerste inkomsten. Ze waren nogal overdonderd door het succes. En daar zit het verschil! Ik geloof wel in jullie concept. Het probleem is het bedrag dat jullie willen ophalen... Wij hebben dit bedrag ingeschat naar aanleiding van toekomst plannen met dit concept en de huidige begroting voor het opstarten van dit concept. Puur voor de opstart zouden wij inderdaad genoeg hebben aan 10-15K echter willen we bij succes het liefst doorstoten zonder oponthoud aangezien dat het succes zou kunnen schaden.
 5. Je vraagt aan ons hoe je aan een investeerder komt. Ik stel een in dat kader belangrijke vraag, die overigens ook al door iemand was gesteld, en krijg geen antwoord. Ik ben bereid om de helft van de 49% van de aandelen aanbieden, zodat mijn compagnon en ik wel de meerderheid behouden. Maar ik ben hier niet in thuis, dus wanneer er hierover adviesen zijn hoor ik die graag ;D
 6. Het is ook helemaal niet de bedoeling dat de autobedrijven hier meer auto´s door gaan verkopen. Het is een goodwill product! De wasbon bestaat 2 coupons, 1 voor een gratis wasbeurt en 1 voor een korting. De wasstraten krijgen van ons betaald, voor iedere gratiscoupon die wordt ingeleverd. Wanneer de 2e coupon ( de kortingscoupon ) wordt ingeleverd dekt het bedrag dat de klant moet bijbetalen de kosten van de wasbeurt zelf. De wasstraat krijgt 2 keer deze klant aangezien de kortingscoupon moet worden ingeleverd bij de wasstraat waar ook de gratiscoupon is ingeleverd. De wasstraten krijgen een persoonlijke pagina op onze website, om op deze manier wat extra reclame voor hen te maken. Als je gaat kijken naar wat de hotelbon de afgelopen jaren in totaal aan zijn systemen, organisatie, marketing, website e.d. heeft uitgegeven zal dat niet veel verschillen van het bedrag dat ik wil loskrijgen bij investeerders.
 7. Wij kiezen specifiek niet voor een kleine aanpak. Nadeel van dit product is dat als mensen merken dat hier geld in te verdienen is, dit ook overnemen. Na de pilotfases willen wij landelijk gaan beginnen. WIj kiezen niet zomaar voor een grotere investering. Als wij dat niet zouden doen, loop je kans dat mogelijke concurrenten hier mee aan de haal gaan.
 8. Er is inderdaad een soortgelijk product. Wij gooien het echter over een heel andere boeg. Ik doe het liever per dealer afzonderlijk. Bij een grote organisatie is het toch vaak dat je 1 of 2personen spreekt en niet de mensen die daadwerkelijk met je product gaan werken. Voor de zakelijke oplossingen hebben wij een secundair plan opgesteld, aangezien dit plan nog niet direct gelanceerd wordt, ga ik daar nog geen uitspraken over doen.
 9. Ik heb inderdaad een businessplan, Marktonderzoek is verricht, Prognoses zijn ook aanwezig. Het moederbedrijf ( FS Promotion, is toegespitst op Sales Promotion & Loyalty, Direct Martketing en Direct Sales dus wat betreft marketing en dergelijk beschikken wij al over de middelen en kennis) De marketing heb ik ingeschat op 5% van de investering. Het is voor dit product zeer gemakkelijk verkopen. Het is voor de partijen die meedoen een waslijst aan voordelen. Het voornaamste deel van deze 5% is gereserveerd voor Signage bij de aangesloten partijen. Het grootste deel van de investering is gereserveerd voor het opbouwen van een organisatie achter het project. De adminstratiesystemen, bedrukking, de apparatuur voor het secundaire project etc. omdat dit bijna gelijk loopt aan het hoofdproject. Onze voorlopige prognose ( zijn bezig met het zoeken naar middelen om de kosten te verlagen, zodat de benodigde investering ook lager zou kunnen zijn ) bestaat uit een waar cijferfeest. Werkelijk alles wat wij willen gaan besteden en wat onze geschatte omzetcijfers zijn staan er in vermeld.
 10. De voorlopige prognose is rond de € 100.000,= Om een zo professioneel en goedwerkend systeem te kunnen bouwen.
 11. Beste Ard, Dank je wel! ik ben al even aan het zoeken geweest maar vind niet echt duidelijke dingen/.. Ik zal even verder zoeken. Thanks. Gr Floriaan Ik heb een investering nodig omdat ik niet na 1 pilotfase wil hakkelen met financien maar financieel daadkrachtig wil zijn om door te stoten en eventuele secundaire ideeen ( die wij reeds hebben ontwikkeld ) die bij dit concept horen, wil lanceren. Zo makkelijk als jij het nu verwoord is het niet.
 12. Beste HL'ers, Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een innovatief concept> Het ontwikkelen van een cadeaubon dat wordt uitgegeven door een autodealer bij aanschaf van een nieuwe auto. De bezitter kan daarmee 1 keer gratis en 1 keer met korting zijn/haar auto laten wassen bij de bij ons aangesloten wasstraten. Om dit idee goed te positioneren zijn wij op bezoek naar investeerders, echter zijn wij zelf niet bekend met het vinden van investeerders... Hebben jullie tips hoe ik aan goede en betrouwbare investeerders kan geraken? Ik hoop van jullie te horen. Groeten, Floriaan
 13. Meteen een vertegenwoordiger in dienst nemen is eens iets te groot risico lijkt mij. Misschien kan je freelance verkopers zoeken? Ik heb je een PM verstuurd..
 14. Veel bedrijven geven geld uit aan het kleedgeld van hun verkopers! Denk eens na over het volgende: Jij belt een bedrijf op waar veel verkopers zijn; (voorbeelden: Lyreco, DHL, TNT ) en showt daar jullie pakken/kleding aan de directie en vertegenwoordigers. Je maakt krijgt dan direct de kans om persoonlijk de mensen te woord te staan en ze te wijzen op jullie USP's. Het voordeel van dit soort 'party's ' is dat je dit ook bij particulieren thuis kan doen. Het enige wat je nodig hebt is: voorbeeld pakken en paar goede verkopers.
 15. Waarom kijk je niet naar de mogelijkheden voor een sort 'joint-venture' Samen de lasten en de winsten, werk verdeling doornemen. Klinkt waarschijnlijk moeilijker dan het is. ZIj hebben hun sterke kanten en jij die van jou. Samen staan jullie veel sterker.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept