Jump to content

itszaanstreek

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  bizz, onetomarket, z

Company info

 • Location
  Wormerveer
 • Branch
  Groothandel
 1. ik meen te herrineren dat het CWI 6 tot 8 weken loon doorbetaald indien het bedrijf failliet is gegaan. Ik denk niet dat deze regeling op gaat, omdat je stage was beeindigd voordat het bedrijf failliet ging, maar het kan geen kwaad om te informeren. Praten met de curator kan geen kwaad. Als student kun je wel wat zakcentjes gebruiken lijkt me zo.
 2. http://www.sequoiacap.com/ideas/ ik vind deze pagina wat nuttige tips hebben
 3. Ik zie ondernemen niet als een strijd hoor, ik snap niet goed waar je die indruk vandaan hebt? Ik vind dat je mensen best onderbewust mag beinvloeden zolang je ethisch (harmonische win-win) verantwoord blijft. Er valt over te twisten maar dat is hoe ik het ervaar. Edraket ik zoek een bepaald type klanten, mensen met visie, durf, dat soort dingen. Dat vind ik zo leuk in mijn werk. Ik heb vandaag toevallig mijn warme netwerk even aan de tand gevoelt, wat visitekaartjes uitgedeeld, dat soort dingen. Verder heb ik al een aantal leuke prospects en voor sommige werk ik zelfs kosteloos omdat ik hun ideeen zo goed vind. Zelf seminars organiseren lijkt me erg leuk, misschien wat voor in de toekomst. Eerst meer klandizie.
 4. Jeroen reusje voor het widget idee laat ze maar lekker zweten in open social haha
 5. viral marketing is niets anders dan dat mensen de content van je site overnemen op hun eigen mediums (websites/blog/hyves/e-mail) en doorsturen naar hun vrienden en kennissen. De truuc: 1= zorg voor content die mensen graag overnemen/delen 2= zorg dat content makkelijk overgenomen/gedeeld kan worden kind kan de was doen
 6. Dit spreekt voor zich maar enfin: Je domeinnaam moet aansluiten op je zoekwoorden en verder moet je site zoekmachine vriendelijk zijn en xhtml en css valid.
 7. De arabische wereld is groot man. Technisch hetzelfde niveau als de Westerse wereld, dus wat dat betreft zou ik daar geen verschil in zien. Ik weet niet precies wat je probeert te verkopen maar ik zou dit ABC'tje nemen: 1= onmiddelijk adverteren met yahoo & google 2= onderzoekje op welke zoekwoorden je wilt inzetten. 3= Een budget vaststellen voor het verkrijgen van links en vervolgens links kopen. Eventueel ondersteund door een "pyramide" netwerk. Een aantal microsites verspreid over de wereld, bij verschillende hosters, met echte content die terugverwijst naar de hoofdsite. Simpel ABC, de arabische wereld is echt niet anders dan de Westerse op het internet hoor..
 8. Ik weet zeker dat er genoeg mensen en ondernemers zijn die zitten te springen om een ervaren webbouwer,cq it bedrijf die een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft. Het is dus zaak om met ze in contact te treden. Vandaar business meetings e.d. Hoe vaak gebeurt dat een ondernemer jarenlang niet eens visitekaartjes heeft? Ik kom het vaak genoeg tegen. Een goede offline marketing strategie, met folder en cold calling kan wel werken. Wat je tegenkomt is dat 95% van de bedrijven voorzien is van een IT contact. Iemand die aangenomen is voor de IT, een klant van hun die ook hun website beheert. Dat soort dingen. Bij grotere bedrijven is de "hechtingswaarde" wat minder dan met kleine bedrijven. Wat je moet doen is een klein "gaatje" maken. BV bellen naar aanleiding van actueel lokaal nieuws, jezelf voordoen als geintresseerde klant vervolgens afhaken en zelf wat verkopen (sneaky hoor) of iets kleins aanbieden wat ze simpel weg niet kunnen weigeren. Zoals een gratis beveiligings audit, een nominatie in een wedstrijd etc etc, kennismakingsgesprek.. Terugkomend op het "potentiele klanten warm maken voor jouw bedrijf": als je koud belt; ga er dan vanuit dat 95% al voorzien is. Iemand direct een website of ander product/dienst verkopen is simpelweg te rigoreus. Je kan bijvoorbeeld eerst vragen of je een folder mag sturen of dat je een kennismakingsgesprek wilt maken met ze om meer te weten te komen over elkaar. Een welvarend persoon zei me eens: "we don't buy judges, we build courts" en dat is een zeer praktische mentaliteit. Voor de mensen die dit te extreem vinden: de meeste succesvolle producten worden gelanceerd door eerst de vraag te creeren en dan pas de behoefte te vervullen. Er is niets mis mee; een ondernemers eerst de voordelen en mogelijkheden van bijvoorbeeld online marketing laten proeven en pas daarna, je diensten aanbieden. Ergens ook wel een beetje logisch.
 9. ik weet niet of dit in strijd is met de forum regels of niet maar als je me je gegevens doet toekomen dan fix ik het gratis.. klinkt als een CSS probleem.
 10. Het internet afstruinen en koud bellen waren nog niet in mij opgekomen bedankt. Ik ga direct hiermee aan de slag. Ik ga ook een folder verspreiden in de buurt. Ik wil zo graag naar business meetings of andere plekken waar ondernemers zijn omdat ik dan makkelijker contact kan leggen. Maar jou commentaar is zeker ook waardevol Erik. Daarom 1 reusje!
 11. Ik ben klaar voor de strijd! Auto bestickerd, site in de lucht.. advertenties op marktplaats en de 1ste website voor een klant draait al en wonder boven wonder is ook de rekening betaald. Maar nu, ben ik op zoek naar klanten. Ik heb een vlotte babbel en ik kan goed verkopen, maar nu moet ik wel in contact treden met nieuwe klanten. Budget is minimaal dus ik heb weinig behoefte om voor een paar honderd euro's naar seminars te gaan. Zijn er in Noord holland misschien meetings of netwerk borrels waar ik naartoe kan?
 12. Beetje gedateerd topic; maar je hebt geen goed overzicht van het daadwerkelijke probleem. Wordpress werkt kant en klaar (out of the box) daar komt geen programmeur aan te pas. Welke functionaliteit wil je?
 13. Ik gok dat niet een bedrijf het contract ondertekend heeft, maar Okky persoonlijk... Dan gaat die vlieger niet op lijkt mij. Overdragen aan partner (na stopzetten van het vorige bedrijf) moet kunnen denk ik. Maar ik zou afgaan van wat een jurist zegt, gezien die in staat zijn zowel de franchisenemer als de houder te verdedigen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept