itszaanstreek

Junior
  • Aantal berichten

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door itszaanstreek

  1. ik meen te herrineren dat het CWI 6 tot 8 weken loon doorbetaald indien het bedrijf failliet is gegaan. Ik denk niet dat deze regeling op gaat, omdat je stage was beeindigd voordat het bedrijf failliet ging, maar het kan geen kwaad om te informeren. Praten met de curator kan geen kwaad. Als student kun je wel wat zakcentjes gebruiken lijkt me zo.
  2. http://www.sequoiacap.com/ideas/ ik vind deze pagina wat nuttige tips hebben
  3. Ik zie ondernemen niet als een strijd hoor, ik snap niet goed waar je die indruk vandaan hebt? Ik vind dat je mensen best onderbewust mag beinvloeden zolang je ethisch (harmonische win-win) verantwoord blijft. Er valt over te twisten maar dat is hoe ik het ervaar. Edraket ik zoek een bepaald type klanten, mensen met visie, durf, dat soort dingen. Dat vind ik zo leuk in mijn werk. Ik heb vandaag toevallig mijn warme netwerk even aan de tand gevoelt, wat visitekaartjes uitgedeeld, dat soort dingen. Verder heb ik al een aantal leuke prospects en voor sommige werk ik zelfs kosteloos omdat ik hun ideeen zo goed vind. Zelf seminars organiseren lijkt me erg leuk, misschien wat voor in de toekomst. Eerst meer klandizie.
  4. Jeroen reusje voor het widget idee laat ze maar lekker zweten in open social haha
  5. viral marketing is niets anders dan dat mensen de content van je site overnemen op hun eigen mediums (websites/blog/hyves/e-mail) en doorsturen naar hun vrienden en kennissen. De truuc: 1= zorg voor content die mensen graag overnemen/delen 2= zorg dat content makkelijk overgenomen/gedeeld kan worden kind kan de was doen
  6. Dit spreekt voor zich maar enfin: Je domeinnaam moet aansluiten op je zoekwoorden en verder moet je site zoekmachine vriendelijk zijn en xhtml en css valid.
  7. De arabische wereld is groot man. Technisch hetzelfde niveau als de Westerse wereld, dus wat dat betreft zou ik daar geen verschil in zien. Ik weet niet precies wat je probeert te verkopen maar ik zou dit ABC'tje nemen: 1= onmiddelijk adverteren met yahoo & google 2= onderzoekje op welke zoekwoorden je wilt inzetten. 3= Een budget vaststellen voor het verkrijgen van links en vervolgens links kopen. Eventueel ondersteund door een "pyramide" netwerk. Een aantal microsites verspreid over de wereld, bij verschillende hosters, met echte content die terugverwijst naar de hoofdsite. Simpel ABC, de arabische wereld is echt niet anders dan de Westerse op het internet hoor..
  8. Ik weet zeker dat er genoeg mensen en ondernemers zijn die zitten te springen om een ervaren webbouwer,cq it bedrijf die een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft. Het is dus zaak om met ze in contact te treden. Vandaar business meetings e.d. Hoe vaak gebeurt dat een ondernemer jarenlang niet eens visitekaartjes heeft? Ik kom het vaak genoeg tegen. Een goede offline marketing strategie, met folder en cold calling kan wel werken. Wat je tegenkomt is dat 95% van de bedrijven voorzien is van een IT contact. Iemand die aangenomen is voor de IT, een klant van hun die ook hun website beheert. Dat soort dingen. Bij grotere bedrijven is de "hechtingswaarde" wat minder dan met kleine bedrijven. Wat je moet doen is een klein "gaatje" maken. BV bellen naar aanleiding van actueel lokaal nieuws, jezelf voordoen als geintresseerde klant vervolgens afhaken en zelf wat verkopen (sneaky hoor) of iets kleins aanbieden wat ze simpel weg niet kunnen weigeren. Zoals een gratis beveiligings audit, een nominatie in een wedstrijd etc etc, kennismakingsgesprek.. Terugkomend op het "potentiele klanten warm maken voor jouw bedrijf": als je koud belt; ga er dan vanuit dat 95% al voorzien is. Iemand direct een website of ander product/dienst verkopen is simpelweg te rigoreus. Je kan bijvoorbeeld eerst vragen of je een folder mag sturen of dat je een kennismakingsgesprek wilt maken met ze om meer te weten te komen over elkaar. Een welvarend persoon zei me eens: "we don't buy judges, we build courts" en dat is een zeer praktische mentaliteit. Voor de mensen die dit te extreem vinden: de meeste succesvolle producten worden gelanceerd door eerst de vraag te creeren en dan pas de behoefte te vervullen. Er is niets mis mee; een ondernemers eerst de voordelen en mogelijkheden van bijvoorbeeld online marketing laten proeven en pas daarna, je diensten aanbieden. Ergens ook wel een beetje logisch.
  9. ik weet niet of dit in strijd is met de forum regels of niet maar als je me je gegevens doet toekomen dan fix ik het gratis.. klinkt als een CSS probleem.
  10. Het internet afstruinen en koud bellen waren nog niet in mij opgekomen bedankt. Ik ga direct hiermee aan de slag. Ik ga ook een folder verspreiden in de buurt. Ik wil zo graag naar business meetings of andere plekken waar ondernemers zijn omdat ik dan makkelijker contact kan leggen. Maar jou commentaar is zeker ook waardevol Erik. Daarom 1 reusje!
  11. Ik ben klaar voor de strijd! Auto bestickerd, site in de lucht.. advertenties op marktplaats en de 1ste website voor een klant draait al en wonder boven wonder is ook de rekening betaald. Maar nu, ben ik op zoek naar klanten. Ik heb een vlotte babbel en ik kan goed verkopen, maar nu moet ik wel in contact treden met nieuwe klanten. Budget is minimaal dus ik heb weinig behoefte om voor een paar honderd euro's naar seminars te gaan. Zijn er in Noord holland misschien meetings of netwerk borrels waar ik naartoe kan?
  12. Beetje gedateerd topic; maar je hebt geen goed overzicht van het daadwerkelijke probleem. Wordpress werkt kant en klaar (out of the box) daar komt geen programmeur aan te pas. Welke functionaliteit wil je?
  13. Ik gok dat niet een bedrijf het contract ondertekend heeft, maar Okky persoonlijk... Dan gaat die vlieger niet op lijkt mij. Overdragen aan partner (na stopzetten van het vorige bedrijf) moet kunnen denk ik. Maar ik zou afgaan van wat een jurist zegt, gezien die in staat zijn zowel de franchisenemer als de houder te verdedigen.
  14. Interessant, wat vind jij er achterhaald aan ? Nou "the secret" is the law of attraction. Wat je denkt = is je magnetische lading = wat je aantrekt zo wereld vreemd is het niet meer; immers, met NLP leer je hetzelfde, maar dan dieper. Werkende met goals, visie, tijdlijnen, manifesteren van gebeurtenissen. Veel uitgebreider dan enkel het afstemmen van je gedachten. In de secret laten ze wel het 1 en ander zien; namelijk het visualiseren. Maar diep gaan ze er niet op in. Het komt erop neer dat als je gaat visualiseren je meer bereikt. Net zoals de "vision board" in de film. Mijn vriendin en 1 hebben ook een vision board en soms zitten er 2 of 3 dagen tussen, maar bijna alles "komt uit". Wel leuk.
  15. ik ben geen expert op dit gebied, maar ik heb wel gewerkt voor eigenaren van franchise formules en sommige zijn echt hele taaie zakenlui. Ook heb ik gezien wat er gebeurde met een franchisenemer die het niet zo goed kon vinden met het franchise beleid (elke maand 5000 euro overmaken). Die man is letterlijk uit zijn eigen zaak gezet. Maar enfin, vanwege professionaliteit heb ik daar nooit een mening over. Wat ik zou adviseren (vanuit mijn "newbie" oogpunt) is. Afsluiten, uitschrijven KVK, alle banden verbreken, tel lijnen opzeggen etc. Dat er geen connectie meer is naar jou toe of je bedrijf toe en dan: a) nieuw bedrijf starten en deze daar vestigen b) oud bedrijf doorverkopen aan nieuw bedrijf (eventueel op je eigen naar of die van je partner) Hoe dan ook een nieuw bedrijf heeft niet te maken met welk contract dan ook; omdat het een nieuw bedrijf is. Dus stel je hebt een eetgelegenheid A in pand X (jou huidige franchise zaak). Dan doek je de zaak (eetgelegenheid A ) zodra het contract is verlopen. En dan schuift eetgelegenheid B in pand X. Volgens mij is dit volledig legaal (corrigeer mij als het niet zo is). Een doorstart maken inclusief allerlei juridische wikkels en ja/nee spelletjes raad ik hoe dan ook af. Al was het alleen vanwege de grote hoeveelheid emotionele en mentale energie die verloren gaat. Ik denk dat de juristen wel weten om de optie die ik suggesteer het beste is of niet.
  16. De opzet van de website vind ik ok. Maar ik mis waar het om gaat. Ik denk dat de mensen bij openen van de website een keus moeten hebben: a) drukwerk b) design c) uitgeverij Aan de hand van de keus op de 1ste pagina, kun je de pagina's dieper uitwerken. Zaak is, erop te letten dat de gebruiken heel snel vind wat diegene zoekt en duidelijke paden maakt voor een gebruiken binnen je website. Wat de prijzen betreft; ik vind ze niet echt heel goedkoop. Ik zou je adviseren: 1) site meer bruikbaar te maken. 2) accountmanager in dienst te nemen 3) internet marketing (bv adwords of een affiliate program) 4) Referenties en voorbeelden op de website Voor de website kun je de volgende bedrijfsformule gebruiken: - Attract (trek bezoekers aan) - Convert (Verkoop een product) - Fullfill (vul de behoefte van de klant in, hou je aan je afspraken met de klant) - Retain (behoud de klant, door goede service, marketing, bedanken voor de bestelling etc etc) Dan ben je goed op weg naar een net bedrijf.
  17. Een spreekwoord zegt: De personen om je heen en de boeken die je leest maken wie je bent. Ikzelf heb ook de succes principles gelezen en ben best tevreden ermee. Daarnaast heb ik een zelfstudie NLP gedaan, wat een hele openbaring was. Met NLP leer je gesprekstechnieken, spiegelen en meer methodieken om zo efficient mogelijk te communiceren. Op wikipedia en Google staat meer informatie over NLP. Een ander boek wat ik kan aanraden is: "Influence the psychology of persuation". Een engelstalig boek wat de 6 hoofdoorzaken van compliance uitlegt. Compliance is overeenstemming. Om mezelf te ontwikkelen gebruik ik: - Websites (zoals dit forum) - Weblogs - Boeken - Gesprekken met anderen - NLP Je kan ook de film of boek "the secret" lezen, maar ik vind de informatie al achterhaald. Termen zoals perceptie en doelen zijn al meer ingeburgerd. Wat wil je precies weten? Of ben je enkel benieuwd naar de ervaring van anderen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.