Jump to content

Danielle L

Junior
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Ja algemene reviews op op je productpagina's is ook goed en belangrijk als mensen via google direct op je product terecht komen. Ik denk dat je mensen een gevoel wil laten krijgen van de unieke producten, die mensen zijn nieuwsgierig en klikken graag verder door. Ja design heb ik geen voorbeelden van, ik ben een designer en wat ik heel erg mis is de aandacht die je hebt besteed aan je producten in het design van je website, zo kun je klanten meer meenemen in de beleving van je producten.
 2. Wat een gave webshop zeg. Ik heb er even doorheen gekeken en er is hierboven al veel gezegd. Mijn ideeën Zet reviews op productpages Maak de 4 pijlers op je product pages links met een achterliggende pagina Het logo in je header is slecht leesbaar Je zoekfunctie vind ik op een onlogische plek zitten Ik mis op je categorie pagina's teksten, dit is ook voor SEO heel belangrijk En wellicht ook een kwestie van smaak, maar je hebt sfeervolle producten en ik vind het jammer dat je dat in je design niet meer naar voren laat komen.
 3. Wat een onwijs gaaf programma. Bedankt voor de tip! Ik verheug me op de andere afleveringen
 4. Hallo! Waarom doe je inderdaad geen vervolg opleiding en ga je naast je studie rustig starten met een bedrijf? Zo ben ik vorig jaar ook begonnen en nog steeds bezig. Dat is even keihard werken maar dan heb je na je studie wel een goede basis om geheel te starten! Succes!
 5. Vervelend zeg, Zulke problemen zouden toch normaal opgelost moeten kunnen worden zonder dat er gelijk een advocaat aan te pas moet komen. Als ik de logo's onder elkaar zie snap ik inderdaad het "probleem". Ik als ontwerper zou het ook niet echt leuk vinden. Maar daarbij zijn het basis vormen en voor iedereen dus vrij te gebruiken. Ik hoop dat ze normaal en redelijk dit uit kunnen praten en er verder geen problemen van maken. Aangezien jullie geen concurrenten van elkaar zijn en dat waarschijnlijk niemand de link zal leggen tussen de 2 bedrijven.
 6. Ik zou gaan voor blauw aangezen blauw professionaliteit uitstraalt, dit doordat de kleur puur en zuiver is en het eerlijkheid en betrouwbaarheid uitstraalt.
 7. Super bedankt! ik heb er echt ook al hele leuke reacties op gehad!
 8. Starter van de maand!!! Wiehhiee!! http://www.startendeondernemers.nl/home/startervandemaand.php
 9. Altijd in zee gaan met een bedrijf waar u zich vertrouwd bij voelt en waarbij hun eigen ontwerp u ook aanspreekt. Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Dus heel belangrijk.
 10. Bedankt ard voor je reactie... De prijzen die je noemt daarmee ben ik niet in zee gegaan. Dus ik zie dat ik nog geluk heb gehad :) En dit is inderdaad een goede les voor de volgende keer maar aan de andere kant. Ik heb er nog eens over na zitten denken. En heb zoiets van ach. Als het me 1 klant opleverd dan heb ik het geld er ongeveer uit. Normaal gooi ik ook altijd de hoorn erop als ik zulk soort telefoontjes krijg. Dus in het vervolg dat maar weer blijven doen denk ik.
 11. nee ik heb absoluut niets getekend, ik zou nog wel een brief krijgen met afspraken ed. Hij had ze deadline donderdag al.
 12. ja aan deze informatie heb ik op dit moment even niets, ik heb liever informatie waar ik op dit moment wel iets aan heb.
 13. Oke super bedankt. Nou deze editie gaat erover hoe belangrijk vormgeving is voor een bedrijf... ook wordt hij nog naar 18 000 ondernemers gestuurd. Dus vandaar dat het mij wel interessant leek. Maar in ieder geval bedankt voor jullie reacties.
 14. Ja inderdaad zonder twijfel ziet dat er goed uit. Maar ik vraag me verder gewoon af of iemand de krant wel eens thuis heeft gehad? Doordat ik eigenlijk hoor dat niemand hem kent ben ik gaan twijfelen ook omdat het me nogal is opgedrongen ben ik gewoon bang dat ik er geen goed aan heb gedaan. Ik wordt zo vaak gewaarschuwd door mensen dat je niet zomaar op dingen in moet gaan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept