Jump to content

upperz

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Schellingweg 15, Zaandam, 1507DR, Netherlands
 • First name
  Roy
 • Last name
  Berg
 • Company or organization name
  Upperz - Business Social Networking
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Zaandam
 • Phone number
  0756818385
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  mij kunnen helpen mijn doelstellingen te halen.
 • My opinion about entrepeneurship
  één van de meest eenzame beroepen die er zijn.
 • My opinion about innovation
  Moet een middel zijn en geen doel op zich.
 1. Volgens mij zijn er in nederland geen echte gratis persdiensten online. In het buitenland juist wel weer veel. Bij Mashable is een overzicht van gratis persdiensten, met archief functie. http://mashable.com/2007/10/20/press-releases/ Ik heb ze wel eens gebruikt, en zie via de statistieken wel degelijk bezoekers binnenkomen, dus het werkt wel, maar niet zo goed als betaalde persdiensten. Ander voordeel is wel dat door die archieffunctie bij de diverse persdiensten Google de betreffende site wel hoger waardeert. Ik ga trouwens wel die Nieuwsdoos.be eens proberen. Heb het net geprobeerd. Vindt het een slechte site. Is meer een Digg kloon maar dan matig, dan een persdienst. Functionaliteiten werken niet goed.
 2. Ben ook wel sceptisch, maar wil het wel proberen, dus heb me aangemeld, en zal natuurlijk wel mijn best doen.
 3. In mijn woonplaats zitten al meer dan 15 jaar 2 cafetaria's naast elkaar, met maar 1 woonhuis ertussen. Je ziet wel een verschil van publiek. Bij de ene (standaard snackbar) zie je meer noem het maar hangjongeren, die daar ook hun hapje komen doen, en bij de andere (ziet er echt als een cafetaria uit, met een breder assortiment, zie je meer ouderen/gezinnen, en mensen die komen afhalen. De ene is woensdag dicht, en de andere is maandag dicht. Elke keer als ik er langs rij, verwacht ik toch dat er eentje het heeft opgegeven ;-)
 4. cottonsupply cottonwear coolkatoen katoenklub Zo maar een paar voor het slapen gaan ;-)
 5. Heb sinds verleden jaar een ICT bedrijf in Jakarta. PT Ten Ants Technologies Menara Karya 28th Floor Jl. H.R. Rasuna Said Block X-5 Kav. 1-2 Jakarta 12950 - Indonesia Ik ga intussen elke 3 maanden daar naar toe, om projecten door te nemen. Tot dusver doet Jakarta voor 100% de productie voor mijn nederlandse vestiging, maar we zijn druk bezig ook lokale klanten te werven. Ben er wel achter gekomen dat dat alleen maar gaat via partnerships, waarbij het lastig is de betrouwbare van de onbetrouwbare te onderscheiden. Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust eens contact met me op.
 6. Ik moet regelmatig (elke maand) geld overmaken naar een bank in Indonesie, en dat neemt hooguit 2 dagen beslag (soms maar 1 dag, al naar gelang het tijdstip van overmaken). Ik doe dat vanaf mijn zakelijk Postbank account en het gaat naar een gewone bank in Indonesie. Daarbij is het ook zo dat banken in Indonesie niet echt snel zijn, dus al met al moet een internationale betaling via Postbank wel snel zijn. Een week lijkt me wel erg lang.
 7. Heb zelf een ICT bedrijf in Nederland, maar ben sinds een half jaar al het programmeerwerk aan het overbrengen aan mijn verleden jaar opgerichte bedrijf in Jakarta. Over het algemeen zijn de programmeurs daar van uistekende kwaliteit, en hebben (in ieder geval die bij mij werken) een universitaire achtergrond, die ze meestal in het westen hebben afgerond. Mijn Offshore Operational Manager heeft ook in Nederlands gestudeerd en hier 7 jaar gewoond, voor ze terug ging. Ik kan wel zeggen dat mijn ervaringen heel goed zijn, maar dat heeft dus te maken met hoe er leiding wordt gegeven en of de communicatie goed gaat. Het helpt ook als het projectmanagement in Nederland wordt gedaan, en er in het buitenland ook iemand is die jou in 1 keer begrijpt. Uurtarieven liggen ruim onder de 50% van de tarieven die ik in Nederland gewend ben.
 8. Ben zelf een bedrijf (buiten Upperz) gestart in Jakarta, en heb dat gedaan via de eerder genoemde PT. Okusi Jaya. http://www.okusi.net/. Dankzij Gary Dean (een australier) de eigenaar van Okusi, hebben we in september 2007, met lage kosten (ca. $ 2000,00) een PT opgericht (zie onder). PT Ten Ants Technologies Menara Karya 28th Floor Jl. H.R. Rasuna Said Block X-5 Kav. 1-2 Jakarta 12950 - Indonesia Hij regelt ook alle boekhoudkundige zaken, en geeft ons adviezen waar we echt wat aan hebben. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, en zou deze aan iedereen aanraden. Groeten, Roy
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept