Jump to content

jayb0n

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo, W-media. Het makkelijkste is als je je content in een datafeed zet. Dit kan ik dan makkelijk koppelen met de site. De kosten zijn CPS dus wanneer ik wat verkoop geven de webshops mij een percentage. Ik kijk wel naar kwaliteit, de aanbiedingen moeten wel echt scherp zijn.
 2. Uniek ben je op internet ben je bijna nooit. Ik heb wel de ambitie om de beste in zijn soort te worden. Op dit moment ben ik zelf-kritisch genoeg om te zeggen dat ik daar nog niet ben. Redelijk uniek is wel de weergave van het overzicht, op een groot scherm zie je dus meer aanbiedingen waar je op andere sites dus alleen een deel van je scherm gevuld hebt. In de toekomst wil ik alle weergaves bieden die je in standaard windows ook hebt dus: iconen, lijst, etc. Ook verschillende sorteeropties, prijs, voordeel etc. Daarnaast heb ik nog een functie in ontwikkeling die uniek gaat zijn ten opzichte van de concurrenten, wil ik je wel meer over vertellen maar nog niet publiek maken. Als je het wilt weten stuur ik je een PM :) maar niet doorvertellen! Eind deze maand moet deze functie ongeveer af zijn dat is de planning.
 3. Omschrijving van je concept: Een overzicht van alle dagaanbieders op één site. Sites als iBood, 1dayfly en onedayonly. Het concept van deze sites is zo populair dat het al 30+ keer gekopieerd is. www.daghit.nl probeert in één overzicht zoveel mogelijk dagaanbiedingen te tonen. Wanneer je dus een groter scherm hebt, zie je meer aanbiedingen! (test maar met ctrl +/-) Ook sorteren we de aanbieding op mate van populariteit zodat slechte aanbiedingen onderin getoond worden. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Site bouwen + partnerprogramma's aanmelden + seo + online marketing Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Wij willen de koopjesjager helpen (wat ik zelf ook ben) door ipv dagelijks 30 sites te bezoeken, slechts op 1 site te hoeven kijken. In de toekomst willen we verschillende weergaves bieden, verschillende sorteeropties: voordeel, populariteit, prijs en resterende tijd. Er komt nog een feature bij waardoor wij uniek zullen worden in onze soort, deze hou ik het liefst nog even geheim tot eind van deze maand. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Een overzicht op één scherm, dat is ons doel! Snel even kijken, want je hebt niet elke dag een uur tijd om alle koopjes bij langs te gaan. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Negatief/positief maakt me niks uit. Alle feedback is meer dan welkom!
 4. Goed nieuws, bedankt! dit wist ik nog niet
 5. Rabobank is volgens mij het goedkoopste (2 jaar geleden aangevraagd) geen minimum transacties en geen abokosten. Wel is het technisch gezien wat moeilijker te implementeren dan jou andere genoemde opties.
 6. Ja inderdaad ik heb ook ideal bij rabobank omdat het daar wel gratis is en daarnaast geen minumum transacties!
 7. 1e indruk: goed, volledig en overzichtelijk. Volgens mij loopt het al best goed! Succes
 8. idd, ik sluit me aan bij de eerste reactie. lijkt wel een snel geregistreerd domeintje die hoopt verkeer te pakken uit zoekmachines op de term broodje bestellen. als ik een broodje wil bestellen ga zeker dit domein niet gebruiken.
 9. Leuk idee, ben benieuwd hoe het gaat lopen.. Ik heb zelf namelijk ook met het idee gespeeld. Ik heb zelf de site www.yoxbox.com en wou daar ook live codes gaan aanbieden. Misschien dat ik dat nog ga doen, maar ik moest gelijk voor 17,5 duizend euro investeren daar had ik toen geen zin in. Wel over nagedacht maar blij dat ik het niet gedaan heb.
 10. geheel onderaan de ladder begin ik niet. ik weet dat ik met dit domein het aankoopbedrag binnen 3-5 jaar kan terugverdienen. op dit moment heb ik keus tussen een lening afsluiten voor een huis en voor een domein. Dat laatste heeft me voorkeur omdat ik daar veel meer potentiele opbrengsten in zie
 11. Dat wilde ik ook adviseren inderdaad, dit is het meest veilig en kosten-effectief. bedankt hier ga ik absoluut werk van maken
 12. begrijp ik, hou ik nog even voor me. mocht het lukken laat ik het zeker weten.
 13. Bedankt voor de reacties! Het type-in traffic is inderdaad hoog en het gaat in dit geval ook om de reisbranche waar veel geld in om gaat.
 14. Beste Ondernemers, Ik ben dan nieuw op dit forum maar heb al verscheidene malen waardevolle informatie via jullie kunnen vinden. Mijn dank hiervoor is groot. De volgende situatie vond ik nodig om met jullie te delen. - Domein te koop voor circa 150.000 euro - Domeineigenaar zit in Canada (privepersoon) Ik zie veel mogelijkheden in dit domein, echter heb ik niet alleen toereikende reserves. Ik ben net afgestudeerd (25jr) en beginnend ondernemer. Mocht ik het geld bij elkaar kunnen krijgen, dan rest nog het risico dat ik wordt opgelicht. Dit risico wil ik natuurlijk beperken. Hoe dit te beperken? - Iets van een bankgarantie? escrow achtig iets dat pas wanneer ik de papieren van eigendom bezit en bevestigd is door een notaris de bank het geld loslaat? Hoe heet zoiets in NL? - Kopieen van zijn paspoort - Kopieen van eigendom domein - nog suggesties? Alvast heel vriendelijk bedankt! MVG Jay HK Import
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept