• 0

Wat vinden jullie van mijn nieuwe webwinkel?

Omschrijving van je concept:

Mijn nieuwe webwinkel http://alturl.com/n3vx (sinds ongeveer 1.5 maand) is een online webwinkel voor (linnen) posters. Ik ben hiermee begonnen nadat ik een jaar een standaard pakket had via mijnwebwinkel.nl en er toch wel grotere kansen in zie.

Dit is een nieuwe webwinkel gemaakt met Joomla+Virtuemart. Het design/layout is standaard en van een free template.

Ik bied hier posters aan die vrijwel niet verkrijgbaar zijn in een webwinkel en alleen bij groothandels en dus vanaf nu ook los besteld kunnen worden.

 

Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:

Tot nu toe heb ik de webwinkel opgevuld met ongeveer 200-250 posters. Het is de eerste site, dus moet nog veel leren, ben geen pro.

Ik heb enkele design aanpassingen gedaan in de template om het wat mooier te maken en aanpassingen zoals een nieuwe pagina header erin gezet.

Verder heb ik veel gewerkt aan SEO, ik scoor nu al in de top 3 met 2 zeer belangrijke woorden. Veel gedaan aan linkbuilding, on-site optimalisatie en veel andere zaken. Daarnaast aangemeld bij een affiliate proggama om zo proberen meer verkopen te scoren.

 

Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:

Ik wil hier een webwinkel opzetten van posters, de webwinkel wil ik rustig uitbreiden en na enige tijd een groot assortiment bieden van meer dan 1000+ posters.

 

Hoe is dit anders dan bestaande concepten:

Mijn producten (posters) zijn anders dan andere online poster winkels. Ik bied (linnen) posters aan wat vrijwel niemand bied in een online webwinkel. Ik bied een heel nieuw assortiment aan posters geen webwinkel heeft, de bedrijven die dit bieden zijn groothandels en verkopen alleen grote partijen en leveren ook bijna niet aan webwinkels. Daarnaast zijn de prijzen relatief goedkoop vergeleke de groothandel ze normaal verkoopt.

 

Wat voor feedback hoop je te krijgen:

- Lay Out (Is het veel verstandiger om een ''echte nieuwe lay out'' te laten maken?) Idieen voor een beter design?

- Hoe overzichtelijk vinden jullie mijn site? Wat kan ik verbeteren qua structuur? Is de product presentatie goed?

- Hoe zou jij zo webwinkel promoten? (Adwords, offline promotie, meer aanmelden bij affiliate proggam's etc?)

- Ziet de website er betrouwbaar uit? Zou jij gaan bestellen als jij geinteresseerd was in posters?

- Verder graag nog tips hoe ik mijn website kan verbeteren, en wat jij anders zou doen.

 

Iedereen alvast bedankt.

 

 

Posters kopen bij Posters-kopen.nl, Aanbod van ruim 5.000 verschillende posters en schilderijen voor uw kantoor, bedrijf of huis.
Link naar reactie

Aanbevolen berichten

 • 0

website ziet er overzichtelijk/goed uit.

ik zou zelf kiezen voor iets lichtere steunkleuren, dat is echter en kwestie van smaak.

wat wel opvalt: ik kan niet doorklikken op de plaatjes op de voorpagina: lijkt me handig om dat wel te kunnen.

 

https://www.antilopehosting.com - webhosting, office 365, cloudbackup en systeembeheer op lokatie voor ZZP en MKB

http://antilopehosting.com - webhosting, online werkplekken, online backup en hosted exchange

http://www.linkedin.com/in/dirkadamsky

Link naar reactie
 • 0

Leuke site.

 

Je ontwerp is prima, de focus wordt op de posters gelegd wat mij de bedoeling lijkt.

 

Ik zie de toegevoegde waarde van de bovenste menu (Afrika posters, Amerika posters, enz.) niet. Dit is toch dezelfde als de verticale menu links? Het lijkt mij verstandiger om onderwerpen zoals "Wat is een linnen poster", nieuwste/meest populaire posters, betalen, garantie, enz. hier te hebben staan

 

Gezien je website gericht is op linnen posters, zou ik op de voorpagina een paar pakkende redenen opschrijven waarom ik een linnen poster zou moeten kopen in plaats van een normale papiere versie.

 

Je hebt enkele voorbeelden op de voorpagina gezet - wel een leuk idee. Misschien zelfs steeds veranderen en wel doorlinken naar de betreffend product in jouw winkel. Zoals het er nu voor staat moet ik zelf gaan zoeken als ik eentje zie die ik leuk vind.

 

Als ik naar "nieuwste posters" ga en op de eerste klik (3 bloemen) wordt er een nieuwe venster geopend. Lijkt me beter dat het in dezelfde window opent.

 

Ik moet registreren als ik een iets wil kopen. Ik vind dit zelf onnodig. Het heeft voordelen, maar verhoogd de drempel voor de koper. Ik zou beide aanbieden - zowel bestellen als vaste, geregistreerde klant als sporadische aankoper.

 

Voor de rest, netjes...

http://www.beehiveict.nl: de web specialisten

http://www.localdeals.nl: de scherpste aanbiedingen bij u in de buurt!

Link naar reactie
 • 0

Zeer bedankt voor jullie reacties.

 

Het bovenste menu zal ik veranderen naar wat je zei, het is inderdaad dubbel op maar ik vond het wel mooi staan zo.

De afbeeldingen verander ik maandelijks ook op de voorpagina alleen het doorklikken is inderdaad een goed idee. Misschien is het slim om de afbeeldingen zelfs vaker te verwisselen.

Bij nieuwe posters, wanneer je daar op klikt opent er een nieuw menu. Dit zal ik zo ook even veranderen dat je op de huidige pagina blijft.

Ik begrijp je volkomen Jon T met het registeren voor klanten, helaas werk ik met Joomla en is dit standaard en kan volgens mij niet veranderd worden. Ik zou ook liever willen dat klanten niet helemaal hoeven te registeren alleen is dit niet mogelijk..

 

Bedankt voor jullie tips!

 

Hoe zouden jullie de marketing aanpakken voor zo webwinkel?

Posters kopen bij Posters-kopen.nl, Aanbod van ruim 5.000 verschillende posters en schilderijen voor uw kantoor, bedrijf of huis.
Link naar reactie
 • 0

Ik vind 'm goed, overzichtelijk en helder.

Alleen llevering heeft gelijk.....gratis verzendkosten moet direct weg en veranderd in geen verzendkosten.

www.muscatmeijer.nl MUSCAT MEIJER Juristen biedt een compleet dienstenpakket aan ondernemers in het MKB. Wij buigen ons graag over uw juridische, fiscale en administratieve vraagstukken. U kunt daarbij rekenen op een professionele aanpak en creatieve oplossingen waar dat in uw belang is.

Link naar reactie
 • 0

Site ziet er goed uit. Wat ik me wel afvraag is waarom iemand voor een linnen poster zou kiezen i.p.v. posters van papier of voor schilderijen die men online in China kan bestellen. Als daar een voordeel aan zit zou ik dat zeker vermelden als verkoopargument.

 

Zou de site hoe dan ook uitbreiden met meer soortgelijke producten (dus niet alleen van linnen posters). Het lijkt me met alleen linnen posters moeilijk hiermee een goede boterham te verdienen, zeker als je slechts 15 euro per stuk in rekening brengt.. Maar ik kan me vergissen: ken iemand die alleen door de verkoop van vogelkooien schathemeltjerijk is geworden :)

Zelf hypotheek afsluiten scheelt een paar duizend euro. Zie http://www.executiononlyhypotheek.net/

Link naar reactie
 • 0

Beste Danielz,

 

ik denk dat je dit product (nog) beter zou kunnen promoten en uitleggen. Misschien begint het al bij de naam van je webshop: Posters-kopen.nl. Uit niks blijkt dat het om een hoger gepositioneerd linnen assortiment gaat met natuurfoto's, volkenkundige beelden, kunstzinnige afbeeldingen etc. Beschrijf je categorieën. Ondanks de 'Wat is een linnen poster?' ben ik (nog) lang niet overtuigd.

 

'Inlijsten is mogelijk' klinkt ook zo onaf. > Meer dan 200 posters, met vijf verschillende omlijstingen leverbaar is veel degelijker. Is zo'n lijst 60 mm dik, of 60 mm breed? Kun je de posters ook in de verschillende lijsten op de website tonen? Het kleuradvies vind ik namelijk al een goede hulp.

 

Je moet bij klanten geen vragen oproepen, maar ze door een koopproces leiden. Worden de linnen posters opgerold verzonden? Kun je ze op de muur plakken? Zelf in een wissellijst plaatsen?

 

Het formaat van je lightboxen is te klein om afbeeldingen te kunnen beoordelen. Maak ze groter met een watermerk, tenminste dat zou ik doen.

 

Je hebt een afbeelding van een virtueMart cart en de tekst mandje op de webshop staan. Wees eens creatief en toon daar jouw kokers of platte kunsttransportverpakkingen.

 

Heb je dit artikel zelf al op beurzen of op straat verkocht? Dan kun je zien waar potentiële klanten enthousiast van worden of aarzelen. Heb je visitekaartjes of free cards met contactgegevens en de verkochte afbeeldingen?

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
 • 0

Onze grootste vragen zijn:

- wat vinden jullie van ons concept, zowel als consument als ondernemer zijnde?

 

Ik vind het een goed concept maar ik kan je alleen raad geven over zaken waarin ik ervaring heb.

 

Zo zou ik het design wat verfijnen. De eerste indruk was 'mooi', maar als je verder in de site surft dan bots je op een paar slordige onderdelen. Ook de homepage misschien wat beter inrichten met de volgens jouw mooiste posters en de top redenen waarom ze bij jouw moeten kopen wat meer op de voorgrond.

 

Wat marketing betreft, misschien wat meer de nadruk leggen op je niche 'linnen' posters, dat is niet meteen duidelijk.

 

Als ik verder kijk naar de zoekmachineoptimalisatie dan is er waarschijnlijk nog wat werk aan. Titels mogen wat uitgebreider en de site zou ik proberen w3c valid te maken, dat blijkt een positieve invloed te hebben op je positie in google.

 

Verder, mooie site met een goed concept.

http://www.basing.nl - psd naar html service
Link naar reactie
 • 0

Bedankt voor de waardevolle tips Highio en Basing.nl, hier ga ik mee aan de slag.

De teksten zouden inderdaad stukken beter en pakkender geschreven moeten worden. En misschien is het ook slim om inderdaad wat betere uitleg te geven bij sommige zaken. Het design kan ik moeilijk verbeteren aangezien dit een gratis template is momenteel. De w3c fouten moeten er nog uit worden gehaald (als ik weet hoe dit ooit werkt) en de titels heb ik bewust zo gelaten, ik heb redelijk veel keyword onderzoek gedaan en deze woorden gekozen al is hier aardig wat concurrentie bij sommige.

Dit artikel heb ik nog niet echt op straat verkocht of ergens anders verkocht..misschien wel een slim idee voor in de toekomst.

 

Bedankt.

Posters kopen bij Posters-kopen.nl, Aanbod van ruim 5.000 verschillende posters en schilderijen voor uw kantoor, bedrijf of huis.
Link naar reactie
 • 0

Beste Danielz,

 

De teksten mogen inderdaad beter geformuleerd worden. Let daarbij ook op spelling en grammatica! Nu staan er veel fouten in de teksten. Om je te laten zien waar je (onder andere) op moet letten, heb ik de pagina 'Betaalmogelijkheden' en 'Levering & Retourneren' globaal gecheckt. Zie bijlage.

 

Succes!

Dubbele Punt tekstcorrectie: voor foutloze teksten!

www.dp-tekstcorrectie.nl | http://nl.linkedin.com/in/annemarievanderaa

| http://twitter.com/dubbelepunt | http://dp-tekstcorrectie.blogspot.com/

Link naar reactie
 • 0

Hoi Daniel,

 

Leuk idee, linnen posters, ik zal je site onthouden, zoek zelf ook nog zoiets dergelijks voor in huis ;)

Verder vind ik het leuk dat je de overstap hebt gemaakt van mijnwebwinkel naar een andere website developer, daar zit ik zelf ook aan te denken nu de zaken zich positief ontwikkelen.

 

Ik heb 1 puntje van aandacht: als je op de foto's klikt voor een grotere afbeelding dan blijft de afbeelding nog steeds vrij klein vind ik. Dit is toevallig bij mijn webwinkel beter... :P

 

Zou het verder trouwens niet ook leuk zijn als mensen hun eigen foto kunnen uploaden en deze kunnen bestellen als linnen poster of zijn daar al andere leveranciers van en/of is dit lastig te realiseren binnen het programma?

 

Succes! groet Megan

Link naar reactie
 • 0

Dubbelepunt, heel erg bedankt voor het bestandje. Mijn tekst laat ik nu controleren door enkele mensen, zitten inderdaad veel te veel spelfouten. In ieder geval vriendelijk bedankt voor de verbeteringen :)

Voor Megan, de afbeeldingen kan ik (volgens mij niet) nog groter maken. Dit zit standaard verwerkt in Joomla, misschien dat het mogelijk is te veranderen in de codes, zou stukken mooier zijn als de afbeeldingen groter kunnen worden.

Het uploaden van posters en deze laten printen is eigenlijk heel wat anders dan ik doe, dit kan ik zelf ook niet aanbieden. Dit zijn gewoon posters die ik inkoop..het is gewoon een webwinkel waar ik ook alleen echt s\ avonds mee bezig houd aangezien ik geen tijd heb aangezien ik nog studeer. Ik print deze posters ook niet of iets dergelijks, ik koop ze gewoon ergens in bij een groothandel. Daarnaast beschik ik ook niet over speciale printers en ander apparatuur dat je hiervoor nodig hebt ;D

Posters kopen bij Posters-kopen.nl, Aanbod van ruim 5.000 verschillende posters en schilderijen voor uw kantoor, bedrijf of huis.
Link naar reactie
 • 0

Erg mooie webshop. Duidelijk overzichtelijk met veel content en uitleg. Mooie posters ook trouwns. Erg goed gedaan.

Gr Inge

 

 

(mod edit: link verwijderd. Inge welkom op HL. Lees even de huisregels en zorg dat je jouw website niet spamt op ons forum)

Link naar reactie
 • 0

Daniel. Ten eerste, mooi concept. Heb even rond zitten neuzen en misschien bestel ik zelf ook wel iets. Maar wat ik echt mis op je site is wat uiteindelijk het eindresultaat is! Ik wil op een duidelijke foto zien hoe zo'n linnenposter nu verschilt met een traditionele. Misschien heb ik het gemist, maar kon het nergens vinden op je site.

Aan het broeden op een nieuwe startup...

Link naar reactie
 • 0

Kun je het logo met de pagina 'home' linken?

Het is, door de kleine lettergrootte, toch even zoeken als je naar de startpagina terug wil keren.

 

Verder: een mooie website!

www.101winkels.nl: GRATIS Pro-webwinkels in het online-winkelcentrum.

www.nationaalwinkelcentrum.nl: Startpagina over online winkelen.

www.edacteur.com: Publiceer GRATIS fotos, tekeningen en verhalen.

Link naar reactie
 • 0

Mooi concept en leuk dat je grote keus gaat hebben.

Maar vind wel dat de meeste poster wat te kitscherig zijn.

Van bijvoorbeeld "natuur en landschap posters" vind ik alleen de eerste poster mooi, de rest doet me denken aan posters van 20 jaar geleden.

 

Dus zou zeggen, goed nadenken wat je gaat aanbieden.

Maar goed idee het op linnen te doen en dat je bereid bent om tot 1000 verschillende posters te gaan.

Restauratie antieke meubelen - Meubelrestauratie Vaes

Link naar reactie
 • 0

Ziet er allemaal netjes uit ;) Mij valt alleen op dat als je de meeste posters groter wilt bekijken, ze niet veel groter worden!

Als ik een poster van 50x100 koop om aan mijn muur te hangen, wil ik wel een beetje een goed beeld krijgen van wat

het nu eigenlijk is. Zo zie je vrij weinig en ik schat in dat dit toch een hoop sales scheelt ;)

Logo ontwerp en huisstijl ontwerp tegen eerlijke prijzen bij Logo4Life

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  2 leden, 132 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 80.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.