Jump to content

Frank Cornet

Super Senior
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.zibb.nl/
  molblo

Company info

 1. Kort dag, maar misschien zou je hier eens naartoe kunnen gaan: http://leanstartupmachine.com/events/amsterdam-may-24-26/
 2. En hoeveel ontwikkeluren denk je nodig te hebben en hoe ben je op dat aantal gekomen?
 3. Dat zal nu wel wat moeilijker gaan, neem ik aan. De wereld veranderd snel tegenwoordig, dat maakt constructies als die van het HJC wat mij betreft tamelijk hachelijk.
 4. Je zou deze plugin eens kunnen proberen (wellicht een beetje technisch wellicht): http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-cache/ Hiermee maak je statische html pagina's aan die je via mod_rewrite benadert. Hiermee gebruik je de database en de Wordpress programmatuur een stuk minder en zou het ophalen van pagina's dus veel sneller moeten gaan.
 5. Is dit technisch mogelijk? Kun je als buitenstaander ip-adressen opzoeken op de server van een derde partij? En is dat publiek toegankelijke info of moet je inbreken bij de service provider? Dat vraag ik me dus ook af. Waar hebben we het nu over? Heb je in de logfiles van de server van je concurrent gekeken of is je concurrent een hosting partij en heb je nagezocht welke domeinen via hem geregistreerd zijn? Wat heb je precies gedaan? Dat maakt volgens mij nogal iets uit mbt de beantwoording van de vraag.
 6. Journalisten zijn in een aantal gevallen vrijgesteld van BTW Vrijgestelde journalistieke activiteiten zijn: - redactionele bijdragen aan een dagblad, tijdschrift, journalistieke internetsite of een journalistiek programma op radio of televisie - presentatie van een programma door zelfstandige presentatoren, als de presentator de inhoud van het programma voor een groot deel zelf heeft samengesteld Het optreden van een journalist als bijvoorbeeld spelleider van een televisieprogramma is wel belast. Je kunt geen btw als voorbelasting aftrekken naar rato van je vrijgestelde activiteiten. Zie de site van de belastingdienst
 7. Wellicht is het dan nu handig om te posten over welk magazine het gaat en waar we het kunnen zien? Want ik ben zo langzamerhand wel nieuwsgierig.
 8. Ik heb een jaar of 5 met webshops van doen gehad en in die tijd is er nog nooit iemand geweest die van de verlanglijstjes functionaliteit gebruik heeft gemaakt. Maar als er standaard een verlanglijstje in de software zit (zoals bij Prestashop), kan het verder ook geen kwaad. Het geeft ook wel een een professionele indruk en komt daardoor wellicht je geloofwaardigheid ten goede.
 9. Dat hangt er een beetje vanaf wat je precies aan wilt passen en hoe flexibel het cms is dat je gebruikt. Alle grote open source cms'en hebben ook een behoorlijk grote bibliotheek met thema's, plugins/extensions waarmee je het uiterlijk en de functionaliteit van je site aan kunt passen; soms is dat eenvoudig, maar soms moet je ook goed weten wat je doet. Het kan nooit kwaad je een beetje te verdiepen in wat een cms nu precies is voordat je iemand aan het werk gaat zetten. Dit maakt de communicatie eenvoudiger en kan veel frustratie bij jou en een designer en/of programmeur schelen.
 10. Frank Cornet

  Presentatie Lean Startup

  Wat doe jij om je verdienmodel sterk en werkend te maken? Lean Startup gaat er vanuit dat een goed verdienmodel geen kwestie is van een gouden ingeving, maar van systematisch uitproberen en meten van heel veel kleine verbeteringen. 'Lean' wordt gebruikt door de grote bedrijven, maar is ook heel behulpzaam voor ZZP'ers en MKB'ers. Op 8 november om 17:00 gaat Bob Jansen van firmhouse.nl hier alles over vertellen. Hij is één van de drijvende krachten van de Dutch Lean Startup Circle en mentor op de afgelopen Lean Startup Machine events in Rotterdam. Website Naar website van evenement Organisator Ondernemers van Oranje
 11. Hier geen problemen met de laadtijd. Ik zou per onderwerp kijken of er nog relevante video's op Youtube of Vimeo staan en deze aan je pagina's toevoegen. Zoals bv deze van Reagan bij de Brandenburger Tor: Relatief weinig werk en voegt veel toe. Wat is trouwens je verdienmodel, alleen banners?
 12. Ik zie eerlijk gezegd het verdienmodel niet zo. Je zegt dat het product nog niet te koop is, maar er zijn talloze sites waar ik een hoodie kan laten bedrukken. Als ik een hoodie met I do it Higherlevel Style zou laten willen maken, waarom zou ik dat dan door jou laten doen?
 13. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 14. Volgend jaar worden trouwens de factuureisen voor betalingen onder de 100 euro vereenvoudigd. Verplicht zijn dan nog: Datum uitreiking De identiteit van de leverancier De aard van de goederen of diensten het btw bedrag In 2013 zullen de meeste kassabonnen dus aan de factuureisen voldoen en kun je er (als er btw op zit tenminste) de btw mee terugvorderen.
 15. Maar daar moet je dan ook een plugin voor gebuiken. Deze is bv heel bekend: http://yoast.com/wordpress/ . Van Nederlandse bodem!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept