Wouter33

Super Senior
  • Aantal berichten

    223
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wouter33

  1. Olark en Zopim zijn op dit moment de populairste oplossingen. Zopim kan ik zelf ook aanraden, mooi product.
  2. Zelfde hier, kom je uit interesse na een tijdje weer eens op HL rondneuzen, krijg je dit bericht in je gezicht geworpen. Vreselijk! Wat een enorme zonde dat iemand die, naar mijn inziens, juist ook anderen zo heeft geholpen uiteindelijk dat bij zichzelf niet meer kon. Denk aan hem terug als een kritische en waardevolle deelnemer van HL.
  3. Als kleine toevoeging. Het gebruiken van een - teken is mogelijk niet optimaal voor je SEO. Kijk maar eens naar dit artikel.
  4. Wat Annedien zegt, zo snel mogelijk op papier duidelijk aangeven dat je er vanaf wilt. Als het inderdaad BeUP is zit je dan safe. De directeur heeft laatst zelf aangegeven dat binnen acht dagen opzeggen mogelijk is. Die extra afspraak komt op mij over als een manier om de opzegging nog even op te rekken tot buiten die acht dagen en je te overtuigen het alsnog te doen.
  5. Toch hier wel een interessant voorbeeld. Een 17 jarig jochie uit Londen dat nu binnen is. Toch is dit voorbeeld wel apart. Als de jongen geen 17 jaar was geweest dan betwijfel ik of het bedrijf was aangekocht door Yahoo. De software draait namelijk onder licentie op een bestaande techniek van een ander bedrijf en uiteindelijk gaan alleen hij en twee medewerkers over naar Yahoo. Het lijkt erop dat deze overname vooral een marketing actie is geweest. Maar wel een hele goede, voor 30 miljoen hebben ze wereldwijd weer overal de aandacht. Btw, Daloisio zal wel binnen zijn. Maar het bedrijf was al aardig gefinancierd: Die pakken natuurlijk ook nog allemaal een stukje van de taart.
  6. Tevens ben je 10% aandelen kwijt en zit je met een pakket waar je misschien niets aan hebt? ::) Inderdaad. Meer verkapte reclame eigenlijk.
  7. Qua kosten moet je je niet vergissen in het onderhoud. Studentenhuizen hebben meer te lijden dan een normaal huurhuis. Maak dus een goede meerjaren onderhoudsbegroting en bereken die kosten ook door. Maar denk ook aan de kosten voor de verzekeringen, cv ketel(s), alarminstallaties, brandveiligheid en eventuele verhuurvergunningen.
  8. Zelf zat/zit ik in dezelfde situatie. Ben nu 25 jaar en aan het afstuderen. Sinds mijn 15e een eenmanszaak en heb in de loop der jaren een bedrijf verkocht aan een grote uitgever. Sinds het begin van mijn studie heb ik een aantal ideeën voor startups (gehad) en wilde ik daar het liefste helemaal voor gaan. Maar bedenk wel dat je een hele sloot aan moeite en kansen de put in gooit als je met je studie stopt. Naar alle waarschijnlijkheid ga je nooit meer terug naar de schoolbanken. Als je onderneming succesvol is niet, maar ook niet als het mislukt en je in loondienst gaat. Ik heb ervoor gekozen om mijn studie af te maken en mij eventueel daarna en tijdens de studie op het ondernemerschap te storten. Ondanks sommige monden die beweren dat een diploma geen vereiste is om succesvol te zijn, kan het zéker geen kwaad om er één te hebben. Dan kan je daar in ieder geval nog op terugvallen. Hoe dan met je ondernemingsdrang om te gaan? Zoals Nico al zegt sluit het één het ander niet uit. Zelf ben ik tijdens mijn hele studie part-time ondernemer (geweest). Dat betekent af en toe wel inbinden qua ambitie en realistisch zijn. Maar je studietijd is uitermate geschikt om een bedrijf langzaamaan op te bouwen zodat je na je studie wellicht een mooie start hebt met je eigen bedrijf. Hele lastige keuze. Ondernemen is risico's nemen. Maar wat Jils al zegt, is het wel écht zo'n topconcept en moet het perse nu? Misschien kan je toch al gaan starten zonder je studie op te geven en na je studie er helemaal voor gaan. Wie zet jullie voor deze keuze? Gr Devlinx Vind ik inderdaad ook een raar stuk. Als jullie dit echt zelf hebben bedacht kan een begeleider daar niet zomaar mee aan de haal gaan.
  9. Terzijde, als het op dit soort constructies aankomt zou ik hier in het openbaar geen bedragen en details noemen Sander.
  10. P.J., dat is bijna wel wat er gebeurd ja. Eén van de grotere voordelen en USP's van Zalando is juist de retourservice. Dat is allemaal in het businessplan ingecalculeerd. De grootste onzekerheid bij consumenten bij online kleren/schoenen kopen is dat het niet goed past. Als je dat door een gratis retourservice oplost heb je een groot pluspunt.
  11. Beetje de nachtmerrie van een ontwikkelaar! Haha. Gelukkig is het goed gekomen. Kom maar op met deel 2!
  12. Ik denk dat we tegenwoordig een goede internetverbinding wel onder de standaard kantoorfaciliteiten kunnen scharen toch? Zeker bij een full service aanbieder als Regus. Dus wat dat betreft heb je denk ik best wel een punt. Ook al doen ze veel "moeite". Als internet ontwikkelaar zit je dan alsnog met de gebakken peren. Maar het lijkt me eerst zaak dat J. Hakvoort eerst een gaat uitzoeken hoe de vork in de steel steekt in samenwerking met een advocaat. Meer dan speculeren kunnen we op dit moment niet.
  13. Kende je de business photos van Google Streetview al? Er zijn in Nederland een paar authorized photographers. En hier is de Nederlandse link. Ik denk dat hij 360 graden foto's van zijn producten bedoelt TwaBla :) Zodat je dus de producten vanuit elke kant kan bekijken. Ben er zelf dit jaar helaas niet bij!
  14. Je hebt twee opties. Zelf ontwikkelen of een standaard oplossing gebruiken. Als je zelf kan ontwikkelen kan dat veel geld schelen. Normaliter is het veel gedoe om creditcard betalingen te accepteren op je eigen site omdat er veel regels zijn in verband met de veiligheid. Sinds kort is echter de Stripe-clone Paymill van start gegaan. Hiermee kan je creditcard betalingen accepteren op je website en ook terugkerende betalingen inboeken voor elke gewenste periode. Dit gaat allemaal via de servers van Paymill waardoor je de regelgeving ontloopt. Kosten zijn 2,95% en 25 eurocent per boeking. Ver-uit de goedkoopste oplossing zonder contract met een bank en zelfs in de meeste gevallen goedkoper dan het met je eigen bank regelen (waar maandelijkse kosten aan zitten). De tweede optie is een kant-en-klare optie zoals Paypal gebruiken. Via Saasy kun je dit ook doen. Gebruikers hoeven geen account aan te maken maar de aanpassingsopties zijn een stuk minder dan bij bijvoorbeeld Paymill. Gebruikers worden eigenlijk verwezen naar een aantal pagina's op de server van Saasy waar de betaling wordt uitgevoerd waarna ze weer terug naar je website worden gestuurd. Bij Paymill blijft de bezoeker op je eigen site. Daarnaast heb je bij Saasy niet echt de mogelijkheid om zelf de boekingen aan te passen of in te plannen. Saasy vraagt 8,9% van het bedrag als fee.
  15. Ik zie zo gauw bij zowel ABN AMRO, ING als SNS geen beperkingen - je moet een incassocontract aangaan, en daarna kun je loos lijkt het. Alleen hangen er nogal wat eisen aan deze contracten. Dat je x aantal jaar klant moet zijn en een bepaalde ratio 'geld op de rekening' tegenover incassobedragen. Die krijg je meestal op gesprek bij de bank te horen.
  16. Het is inderdaad niet aan te raden als betaalmethode voor een eenmalige betaling. Voor terugkerende betalingen kan het echter een uitkomst zijn. Partijen als Targetpay ondersteunen online automatische incasso's door de eerste keer met iDeal te laten betalen waarna ze toekomstige incasso's via een API ondersteunen. Targetpay is veruit de goedkoopste zonder maandelijkse kosten. Een incassocontract afsluiten met je eigen bank is ook een mogelijkheid. Meestal is er een eis dat je 1 á 2 jaar klant bent bij de bank en ook genoeg kapitaal op je rekening hebt vergeleken met de te incasseren bedragen.
  17. Naar mijn mening zijn URL's zonder een suffix het beste. W3C heeft ook aangegeven dat URL's zonder suffix te prefereren zijn. Onder andere omdat .php of .html over een tijdje uitgerangeerd kunnen zijn. Collega Theo heeft hier een mooie blog over geschreven: http://www.themepartner.com/blog/5/does-adding-a-suffix-to-my-urls-affect-my-seo/
  18. Of gewoon gratis zonder gedoe via Wordpress.com. Kan je later eventueel nog omzetten naar een ander domein / blog.
  19. Ik probeer mij meestal afzijdig te houden van dit soort discussies. Maar naar mijn mening sla je de plank volledig mis Iwan. Heb het idee dat je alles erg persoonlijk opneemt. Dat moet je niet doen op een forum. Naar mijn mening is het volledig terecht dat het desbetreffende topic was schoongemaakt en snap ik jou, bijna, "eis" dat je een bericht had moeten krijgen of dat er een verklaring moest worden gegeven echt niet. Je moet er vanuit gaan dat moderators het fora dirigeren met alle goede wil. Zelf kan ik het goed begrijpen dat er besloten is de teugels weer wat aan te halen. Ik stoor me er persoonlijk ook af en toe aan als mensen in serieuze topics opeens heel erg offtopic gaan of net iets te persoonlijk worden in allerlei vormen. Als je dan persoonlijk betrokken bent bij zo'n "opschoonactie" moet je de hand eerst in eigen boezem steken voordat je overal gaat klagen. Dan nog in de overtuiging dat je onrecht is aangedaan, kan je altijd een mod een berichtje sturen. Zo in het openbaar (ten onrechte naar mijn mening) klagen siert je niet. Terug naar het punt van Christine. Ik snap je kernpunt van het verhaal. Wat betreft het community-aspect ben ik het daar ook zeker mee eens. Maar ik ben het er niet mee eens dat dat perse in alle topics moet terugkomen. Zoals ik al zei vind ik het persoonlijk irritant als door de leuke en luchtige berichten een goed topic ontaard in een stamkroeg. Wat mij betreft kan dat prima in het offtopic / stamtafel forum blijven. Daarnaast vind ik dat sommige "oude rotten" hier aanwezig zichzelf misschien te snel denken rechten te kunnen ontlenen aan bijdragen. Een community draait inderdaad om de deelnemers en daar moet je zeker zorgvuldig mee om gaan. Maar ik heb niet het idee dat dat niet gebeurd. Uiteindelijk draait het wel om de kwaliteit van het forum en moet die niet inboeten omdat iemand gekrenkt is in zijn of haar eer omdat een offtopic bericht is verwijderd.
  20. Nee, dit doen de mods zelf. Anders is het hele idee van zo'n mail natuurlijk teniet gedaan. Je zal ook zien dat tzt het mailtje naar jou waarschijnlijk verschilt met deze.
  21. Ja klopt, je betaalt alleen 3% fee voor Sedo. Maar bedoelde meer dat veel mensen de domeinen parkeren bij Sedo en vervolgens als er dan eindelijk interesse komt voor de domeinen opeens hoofdprijzen gaan vragen. Op die manier duur ;)
  22. Domeinen kopen via Sedo kan best duur zijn in sommige gevallen. Maar het is wel veilig en betrouwbaar. Mooi dat het gelukt is!
  23. Een korte opmerking. Had geen tijd om het uitgebreid te bekijken. Maar je logo vind ik een beetje op een negatieve manier opvallen. De site is verder best strak, plan is okay, maar het logo vind ik niet echt professioneel. Denk dat als je die kan fine-tunen je een mooi geheel hebt.
  24. Volgens mij is dat maar één van zijn projecten Jasper. Je runt toch een netwerk van websites Matthijs?
  25. Leuk om je hier tegen te komen Edinho! Website ziet er goed uit en het concept spreekt mij ook wel aan. Hoewel ik het wel door had, vraag ik mij af of iedereen al bij de eerste blik meteen begrijpt wat het concept nu precies inhoudt. "Is het een vacaturedatabase?" Misschien bij je intro tekst wat duidelijker verwoorden. Daarnaast kreeg ik als eerst de engelse versie voorgeschoteld. Na eventjes testen (zonder cookies) krijg ik nog steeds niet altijd de Nederlandse versie. Misschien even naar kijken! De reactie van John snap ik trouwens wel. Misschien duidelijker maken dat je met die link naar jullie "Upteam" pagina gaat!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.