Jump to content

Wouter33

Super Senior
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Olark en Zopim zijn op dit moment de populairste oplossingen. Zopim kan ik zelf ook aanraden, mooi product.
 2. Als kleine toevoeging. Het gebruiken van een - teken is mogelijk niet optimaal voor je SEO. Kijk maar eens naar dit artikel.
 3. Wat Annedien zegt, zo snel mogelijk op papier duidelijk aangeven dat je er vanaf wilt. Als het inderdaad BeUP is zit je dan safe. De directeur heeft laatst zelf aangegeven dat binnen acht dagen opzeggen mogelijk is. Die extra afspraak komt op mij over als een manier om de opzegging nog even op te rekken tot buiten die acht dagen en je te overtuigen het alsnog te doen.
 4. Toch hier wel een interessant voorbeeld. Een 17 jarig jochie uit Londen dat nu binnen is. Toch is dit voorbeeld wel apart. Als de jongen geen 17 jaar was geweest dan betwijfel ik of het bedrijf was aangekocht door Yahoo. De software draait namelijk onder licentie op een bestaande techniek van een ander bedrijf en uiteindelijk gaan alleen hij en twee medewerkers over naar Yahoo. Het lijkt erop dat deze overname vooral een marketing actie is geweest. Maar wel een hele goede, voor 30 miljoen hebben ze wereldwijd weer overal de aandacht. Btw, Daloisio zal wel binnen zijn. Maar het b
 5. Tevens ben je 10% aandelen kwijt en zit je met een pakket waar je misschien niets aan hebt? ::) Inderdaad. Meer verkapte reclame eigenlijk.
 6. Qua kosten moet je je niet vergissen in het onderhoud. Studentenhuizen hebben meer te lijden dan een normaal huurhuis. Maak dus een goede meerjaren onderhoudsbegroting en bereken die kosten ook door. Maar denk ook aan de kosten voor de verzekeringen, cv ketel(s), alarminstallaties, brandveiligheid en eventuele verhuurvergunningen.
 7. Zelf zat/zit ik in dezelfde situatie. Ben nu 25 jaar en aan het afstuderen. Sinds mijn 15e een eenmanszaak en heb in de loop der jaren een bedrijf verkocht aan een grote uitgever. Sinds het begin van mijn studie heb ik een aantal ideeën voor startups (gehad) en wilde ik daar het liefste helemaal voor gaan. Maar bedenk wel dat je een hele sloot aan moeite en kansen de put in gooit als je met je studie stopt. Naar alle waarschijnlijkheid ga je nooit meer terug naar de schoolbanken. Als je onderneming succesvol is niet, maar ook niet als het mislukt en je in loondienst gaat. Ik heb ervoor gekozen
 8. Terzijde, als het op dit soort constructies aankomt zou ik hier in het openbaar geen bedragen en details noemen Sander.
 9. P.J., dat is bijna wel wat er gebeurd ja. Eén van de grotere voordelen en USP's van Zalando is juist de retourservice. Dat is allemaal in het businessplan ingecalculeerd. De grootste onzekerheid bij consumenten bij online kleren/schoenen kopen is dat het niet goed past. Als je dat door een gratis retourservice oplost heb je een groot pluspunt.
 10. Beetje de nachtmerrie van een ontwikkelaar! Haha. Gelukkig is het goed gekomen. Kom maar op met deel 2!
 11. Ik denk dat we tegenwoordig een goede internetverbinding wel onder de standaard kantoorfaciliteiten kunnen scharen toch? Zeker bij een full service aanbieder als Regus. Dus wat dat betreft heb je denk ik best wel een punt. Ook al doen ze veel "moeite". Als internet ontwikkelaar zit je dan alsnog met de gebakken peren. Maar het lijkt me eerst zaak dat J. Hakvoort eerst een gaat uitzoeken hoe de vork in de steel steekt in samenwerking met een advocaat. Meer dan speculeren kunnen we op dit moment niet.
 12. Kende je de business photos van Google Streetview al? Er zijn in Nederland een paar authorized photographers. En hier is de Nederlandse link. Ik denk dat hij 360 graden foto's van zijn producten bedoelt TwaBla :) Zodat je dus de producten vanuit elke kant kan bekijken. Ben er zelf dit jaar helaas niet bij!
 13. Je hebt twee opties. Zelf ontwikkelen of een standaard oplossing gebruiken. Als je zelf kan ontwikkelen kan dat veel geld schelen. Normaliter is het veel gedoe om creditcard betalingen te accepteren op je eigen site omdat er veel regels zijn in verband met de veiligheid. Sinds kort is echter de Stripe-clone Paymill van start gegaan. Hiermee kan je creditcard betalingen accepteren op je website en ook terugkerende betalingen inboeken voor elke gewenste periode. Dit gaat allemaal via de servers van Paymill waardoor je de regelgeving ontloopt. Kosten zijn 2,95% en 25 eurocent per boeking. Ver-uit
 14. Ik zie zo gauw bij zowel ABN AMRO, ING als SNS geen beperkingen - je moet een incassocontract aangaan, en daarna kun je loos lijkt het. Alleen hangen er nogal wat eisen aan deze contracten. Dat je x aantal jaar klant moet zijn en een bepaalde ratio 'geld op de rekening' tegenover incassobedragen. Die krijg je meestal op gesprek bij de bank te horen.
 15. Het is inderdaad niet aan te raden als betaalmethode voor een eenmalige betaling. Voor terugkerende betalingen kan het echter een uitkomst zijn. Partijen als Targetpay ondersteunen online automatische incasso's door de eerste keer met iDeal te laten betalen waarna ze toekomstige incasso's via een API ondersteunen. Targetpay is veruit de goedkoopste zonder maandelijkse kosten. Een incassocontract afsluiten met je eigen bank is ook een mogelijkheid. Meestal is er een eis dat je 1 á 2 jaar klant bent bij de bank en ook genoeg kapitaal op je rekening hebt vergeleken met de te incasseren bedragen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept