Ga naar inhoud

shopuntiludrop

Senior
 • Aantal berichten

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door shopuntiludrop

 1. Hoi Daniel, Volgens mij onderscheid je je juist door je specifiek op mannen te richten dus dat zou ik zeker blijven doen. Dus niet uitbreiden met ook een afdeling dames. Wat mij betreft wordt shoppen voor klanten interessanter naarmate er meerdere merken vertegenwoordigd zijn ipv maar 1 merk dus ik zou voor die optie gaan als je de mogelijkheden daartoe hebt. Het lijkt me overigens wel interessant als je je qua promotie wel (ook) richt op dames want in de praktijk ik het natuurlijk vaak zo dat zij kleding kopen/uitzoeken voor manlief maar dat hebben jullie waarschijnlijk zelf al wel uitgevogeld. :) Succes! groet Megan
 2. Heel interessant item! Heb zoals zovelen ook ooit eens gedacht aan merk kinderkleding. Jonge moeders geven graag geld uit aan hun kroost, niets mis mee. Je wordt naar mijn beleving inderdaad wel al doodgegooid met kinderkleding webshops, ook qua merken. Vraag me af of Marenda nog aanwezig is op Higher Level en zo ja of ze al wat verder is met haar plannen? Lijkt me leuk om te horen, ook gezien de interesse die iedereen toont...
 3. ja, elke maandag anders stapelt het teveel op en laat ik het verslonzen
 4. Ja, ik dacht ook gelijk aan delicatessen zaken, traiteurs, mooie biologische winkels. De zaken in het hogere segment met klanten die bereid zijn te betalen voor kwaliteit. Volgens mij is goede olijfolie helemaal van deze tijd. Ik zou gewoon de stoute schoenen aantrekken en stad en land afrijden met samples en een goed verhaal. (heb ik in mijn studententijd weleens gedaan voor een product en was verrast hoe goed dit werkte, vraag naar bedrijfsleider/eigenaar en kom niet op spitsuren, houd lijsten bij en doe follow-up). Ik kan in mijn omgeving (Gooi) zo een hoop zaken bedenken die wellicht geïnteresseerd zouden zijn. Gaat een hoop tijd inzitten maar lijkt me wel de moeite waard. Wellicht kan je sterren restaurants benaderen om in de restaurants sferen te blijven? Succes met je mooie product!
 5. Naast vele mogelijkheden, werk, tijd, energie.....Kijk eens naar Google Adwords. oh ja en de meest relevante startpagina's maar dat ligt denk ik voor de hand, je moet ergens beginnen he?! Eigenlijk kan je er oneindig mee bezig zijn, het www is de hele tijd in beweging, ik merk het zelf gelijk zodra ik dat een tijdje laat verslappen. Er zijn hier genoeg mensen die zich daarin specialiseren dus het moet niet zo'n probleem zijn daar enorm veel info over te vergaren. Tis een ratrace out there ;), dus succes!
 6. Hoi, Ik heb zelf een accountant in de arm genomen die de btw aangifte voor mij doet toen ik net van start ging. Ik was bang voor fouten en tja "don't mess with the belastingdienst" :) Omdat ik een kleine onderneming heb, heb ik inmiddels zo goed als alles zelf overgenomen omdat het gewoonweg zonde was van de kosten. Zij heeft me erg geholpen met het opzetten van de administratie en het verkrijgen van overzicht/alle benodigdheden voor aangifte en andere zaken die van waarde zijn. Je leert het vrij snel vond ik, dus voor mij geen schoenendozen met bonnetjes meer. Als je alles zelf goed op orde houdt is het eigenlijk alleen een kwestie van alles invoeren in een excell sheet. Inmiddels doet mijn accountant alleen nog de controle. Dat scheelt een hoop geld uiteraard. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik het gewoon alleen af kan. Hoe vervelend ik het ook vind om te doen, het is natuurlijk toch wel erg prettig als je aan het eind van de rit precies weet wat je kosten, omzet, winst zijn... Hoe gecompliceerd je administratie is hangt er natuurlijk vanaf hoe groot je onderneming is. Zelf heb ik bijvoorbeeld niet te maken met zaken als import of personeelskosten. Vraag eens in je omgeving naar een goede boekhouder/accountant, is vast dichter bij huis te vinden dan je denkt. Succes!
 7. Mijn hemel wat een monsters, doen jullie wel voorzichtig jongens... ;D Nee hoor grapje, ik snap die passie maar al te goed. Mijn man reed vroeger ook motor, bij weer of geen weer tot hij een paar fikse klappers maakte. Blijft toch ellende hoor met maar 2 wielen...Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat hij m verkocht heeft. Telt een scooter ook? :)
 8. Omdat kleding inderdaad vaak teruggestuurd wordt ivm pasvorm ben ik toen dat aan de orde was bij mij, van dat idee afgestapt. Toevallig heb ik onlangs mijn assortiment aangevuld met slippers en ja hoor, gelijk al gedonder: Ze worden wel goed verkocht maar de helft komt toch terug door de maat, breedte vd zool etc. >:( Ik moet toegeven dat ik zelf kleding ook vaak terugstuur. Het vervelende vind ik dat je de stof niet kan zien en voelen. Een kledingstuk kan daarom echt heel anders vallen en zitten dan je gedacht had. Als je mooie merken weet binnen te slepen is het misschien wel interessant hoor, ik wil niet alleen maar negatief zijn over online kleding...maar het lijkt me lastig.
 9. Feeststemming natuurlijk! Dat is niet bepaald een dag waarop mijn doelgroep achter de computer zit om eens in mijn winkel te neuzen. Ik richt me meer op moederdag op 9 mei, dat is wel weer interessant voor iedereen die een cadeau zoekt voor vrouwlief. :)
 10. Hoi Daniel, Leuk idee, linnen posters, ik zal je site onthouden, zoek zelf ook nog zoiets dergelijks voor in huis ;) Verder vind ik het leuk dat je de overstap hebt gemaakt van mijnwebwinkel naar een andere website developer, daar zit ik zelf ook aan te denken nu de zaken zich positief ontwikkelen. Ik heb 1 puntje van aandacht: als je op de foto's klikt voor een grotere afbeelding dan blijft de afbeelding nog steeds vrij klein vind ik. Dit is toevallig bij mijn webwinkel beter... :P Zou het verder trouwens niet ook leuk zijn als mensen hun eigen foto kunnen uploaden en deze kunnen bestellen als linnen poster of zijn daar al andere leveranciers van en/of is dit lastig te realiseren binnen het programma? Succes! groet Megan
 11. Hoi, Is het een idee om dit artikel naar jezelf te laten sturen bij wijze van test? Dan kan je het artikel eventueel zelf naar de klant doorsturen vanuit Nederland als de klant inmiddels de andere artikelen nog niet geleverd heeft gekregen. Op deze manier test je 1 de verzender, 2 de bezorger, 3 de klant... Mocht de klant het artikel inmiddels ontvangen hebben dan kan je bij een vlg bestelling dit extra artikel gewoon zelf opsturen. Succes
 12. Dit is ook een doorn in mijn oog! >:( Vreselijk, een bedrijfsnaam die je graag wilt hebben maar waarvan de domeinnaam al is ingepikt om jou een poot uit te draaien! Ik heb zelf een keer geïnformeerd naar een naam die ik graag had willen hebben (vandaar nu de ietwat ongelukkige spelling van mijn site) maar dat was een paar duizend euro en dat was voor mij als starter gewoon niet op te brengen. Eigenlijk gun ik het die mensen ook niet om ze zo'n bedrag uit te betalen. Maar ja, als je echt je zinnen hebt gezet op die naam dan zal het je waarschijnlijk ook wel wat gaan kosten. Ik zou zeggen, brainstorm lekker verder over een andere top-domeinnaam ;) PS ik dacht trouwens dat je betreft domeinnamen die al ingepikt zijn een rechtszaak zou kunnen aanspannen als je kan aantonen dat iemand die naam niet echt gebruikt. Maar voor je dit achter de rug hebt ben je een hoop geld, tijd en irritatie verder en ben je dus nog niet eens met het eigenlijke zakendoen begonnen. Misschien weet iemand anders hier, daar meer over als je daarin geïnteresseerd zou zijn. Veel succes!
 13. Sinds enige tijd aan de slag met Adwords. Het resultaat vind ik verbluffend positief! Het werkt erg prettig en eenvoudig zodat je makkelijk kan experimenteren met zoekwoorden en het te besteden dagelijkse bedrag. Inmiddels is mijn dagelijkse bezoekersaantal bijna verdubbeld. En dat dan ook met gerichte bezoekers, erg leuk en interessant, had ik veel eerder moeten doen! :P Ik vind Adwords een aanrader!
 14. Hoi Bas, Als je speelgoed aan particulieren wil gaan leveren dan lijkt het me zaak dat je bestellingen binnen 2 a 3 werkdagen kan laten bezorgen. Klanten vinden het over het algemeen vervelend om lang op hun spullen te moeten wachten. Wat betreft speelgoed denken mensen er voor verjaardagen bijvoorbeeld echt niet weken van te voren al aan dat ze rekening moeten houden met een levertijd lijkt me. Ik heb zelf een webshop met accessoires, ruim begrip :) ik weet het. (tassen, portemonnees, slippers, sieraden, bijzondere cadeautjes) en het is belangrijk om te kunnen vermelden dat je snel levert en dat ook waarmaakt. Bij nieuwe producten begin ik met 1 of 2 artikelen. Als deze goed lopen dat koop ik er meer in. Inkoop uitzoeken is wat mij betreft 1 van de leukste aspecten van een eigen zaak. Eerlijk gezegd is inkoop het minst van alle zorgen bij een webshop....Succes ermee!
 15. Ben erg in mijn nopjes met het nieuwe merk dat ik onlangs heb ingekocht. Het gaat om luxe leren handgemaakte portemonnees en slippers, helemaal goed voor de zomer. Ik heb ze gister geplaatst en gelijk de 1e order al binnen! Dat is nog eens leuk!!! :)
 16. Ik vind het leuke aan jouw idee dat je wilt gaan werken met mensen met een beperking. Dit geeft het een frisse insteek en ik denk dat je meer goodwill zult krijgen dan wanneer je met een idee komt dat uitsluitend commercieel is. In deze tijden is het belangrijk om iets van meerwaarde te bieden en bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Succes
 17. Bits that Bite vind ik het meest opvallen, het bekt lekker, blijft hangen.
 18. Jongens heel erg bedankt voor de feedback. Ik heb het afgeblazen. Heel fijn om het even te kunnen spiegelen met jullie. Ik liet me even gek maken door de gerenommeerde naam van dat blad maar kan mijn geld idd wel beter besteden op het moment. Normaal gesproken probeer ik redactionele stukjes te krijgen en dan het liefst online maar omdat ik hiervoor benaderd was is dat wat anders gelopen. Nogmaals een dikke thanks! groetjes Megan
 19. Help, ik heb goed advies nodig! Wat baal ik er op het ogenblik van dat ik een eenmanszaak heb. Ik moet een beslissing nemen voor 5u vanmiddag en ben zojuist voor het blok gezet. Is er iemand die mij goed advies kan geven? Wat is er aan de hand: Ik was een paar weken geleden benaderd of ik met Shop until u Drop mee wilde doen aan een webshop special voor de Grazia. Fantastisch natuurlijk, een hele eer en geweldige exposure! Nou werd ik zojuist gebeld door een collega van degene die mij had benaderd en nou blijkt er nogal wat mis te zijn gegaan in de communicatie. Onze mailtjes hebben elkaar gekruist, degene die mij had benaderd is ziek en heeft mij ook geen offerte gestuurd. Er is nogal wat veranderd want de webshop special is door de redactie helaas geannuleerd en nu hebben ze Shop until u Drop een plaatsje aangeboden voor een advertorial in de luxury special van de Marie Claire. Helemaal geweldig maar nou blijken daar aanzienlijke kosten aan te zitten, dat had ik niet verwacht voor een advertorial en hier wist ik dus ook niets van tot zojuist. Met korting voor alle ongemakken kost dit nu rond 700 euro. Dat is voor mij op dit moment eigenlijk niet op te brengen. Maar deze kans kan ik natuurlijk eigenlijk ook niet voorbij laten gaan. Dit blad heeft een oplage van 80.000! Ik vermoed dat er niet al te veel verkopen uit zullen komen, mensen kunnen niet doorklikken in zo'n blad, het gaat meer om naamsbekendheid denk ik maar wellicht zou het weer andere deuren openen. Het probleem is gewoon dat ik voor het blok word gezet omdat de deadline vandaag is! Ik schiet helemaal in de stress, wat te doen!!! Wat is wijsheid? Misschien is het beter om deze keer voorbij te laten gaan en te hopen dat er een keer een kans komt die wat beter voorbereid is en wat normaler verloopt. Aan de andere kant wil ik deze exposure in dit prestigieuze blad natuulijk heel graag. Shop until u Drop in Marie Claire zou gewoon geweldig zijn!!!! Ik hoop dat iemand een verstandig advies heeft! Alvast bedankt voor jullie tijd.
 20. Nog even hoor, ik raak helemaal geïnspireerd door je idee :P: Zet eens wat plannen op papier en maak een moodboard, dat weet je zelf al wat beter welke kant je op wilt. Lijkt me ook een leuk karweitje, veel plezier!
 21. Hoi Raymond, Wat een prachtige site heb je maar dat terzijde! Ik weet van kennissen dat dit gebied (party planning) best risico vol is. Dat soort thema feestjes heeft vaak een flinke aanlooptijd nodig voor de beoogde hoeveelheid en kwaliteit publiek erop af komt. Ken je toevallig de feestjes van MUST? Als je ze googled vind je ze gelijk. Zij zijn inmiddels echt groot geworden. Ik dacht dat juist de drank opbrengst zo'n feest interessant maakt voor de organisatoren dus als je daar geen aandeel van krijgt bij het huren van een club dan wordt het best lastig om uit de kosten te komen denk ik. Ik zou gewoon eens een club benaderen met je ideeën. Misschien ook leuk om s bij een strandtent te proberen in de zomer, daar ligt de drempel misschien wat lager. Ik vind het een erg leuk idee, ben benieuwd wat ervan komt. Succes ermee! groet Megan
 22. Mijn ervaring met cadeaubonnen in mijn winkel is dat mensen over het algemeen toch meestal iets bestellen voor precies de waarde van de bon en geen euro teveel!
 23. grote genade, ik ben niet helemaal wakker, dit stamt uit 2007 zie ik net, excuus...
 24. En die HQ mini foto studio raad ik niet aan. Heb m zelf maar vind m niet fantastisch. Als je zelf felle lampen hebt ben je beter af met grote kartonnen borden als achtergrond dan dit, bovendien natuurlijk niet geschikt voor grotere producten.
 25. Hoi Wouter, Leuk dat je hierover begint. Een mij welbekend (klein) drama. Mijn ervaring met zelf foto's maken is dat ze hoe mooi je ze ook maakt, ze toch uitgeknipt moeten worden in photoshop. Ook al heb ik nu thuis een klein foto studiootje, het wordt nooit zo mooi dat producten gelijk te plaatsen zijn op de site. Ook als je bv product foto's wilt gebruiken voor online tijdschriften of promotie doeleinden dan moeten ze toch bewerkt worden. Ik zag er enorm tegenop om met photoshop te gaan stoeien en ben min of meer per ongeluk via via bij adobe photoshop elements terecht gekomen. Dit is een eenvoudige versie van photoshop. Ik ben nu bezig om alle product foto's uit te knippen via dit programma. Ik wil het namelijk graag zelf in handen houden en niet afhankelijk zijn van een extern bureau of persoon die voor elk nieuw artikel ingeschakeld moet worden. Mini cursus elements: In photoshop elements is het in een paar stappen mogelijk om producten uit te knippen. Je opent de foto in "edit". Vervolgens kan je hem bewerken in de magic extractor (klinkt al prachtig vind je niet?! :)) via image. Je selecteert eerst hetgeen je wilt houden met rode bolletjes, daarna alles wat je weg wilt hebben met blauwe bolletjes en je past het toe. Vervolgens knip en plak je het product in je witte (of welke kleur dan ook) achtergrond in een nieuw file en hupsakee! Het is echt kneus-proof. (kneus op photoshop gebied dan he ;)) Wellicht is het wat voor je, het is echt de moeite! Succes ermee. groet Megan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...