Jump to content

DubbelePunt

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl, www.spro

Company info

 1. De website ziet er mooi uit! Ik denk dat dit concept goed kan werken, maar dan moet je wel flinke naamsbekendheid opbouwen. Zorg dat je een 'begrip' in Nederland wordt, zou ik zeggen :) Succes!
 2. Marije, bedankt voor je tip. Ik ga eens kijken wat ik daarmee kan doen!
 3. Hi Highio, Tja, je hebt inderdaad gelijk: om gevonden te worden kan het zeker de moeite waard zijn om woorden ook 'fout' te schrijven. Ik heb op mijn eigen website gekozen voor de juiste schrijfwijze, omdat ik als tekstcorrector natuurlijk geen fouten in de tekst kan laten staan. Waardoor ik misschien niet altijd gevonden word ... :-\ Dat is dus wel een dilemma. Ik heb er geen oplossing voor kunnen vinden. Volgens mij is het 'not done' om 'onzichtbare' tekst op te nemen, al doen veel bedrijven dit wel, denk ik. Ik hoor natuurlijk graag tips/trucs/op- en aanmerkingen, maar misschien moet de discussie dan verplaatst worden (kan dat?).
 4. Er staan wel wat spelfoutjes op de website. Let vooral op d/t/dt en samenstellingen (administratie software moet bijvoorbeeld aan elkaar).
 5. Wat goed dat je een designer gaat inhuren! Vooral de paardenmeisjes en -dames (jawel, hier spreekt er eentje ;D) zijn gevoelig voor mooie foto's van de producten. Lekker kijken en klikken en als je geluk hebt, kopen ze ook nog wat ;).
 6. @ Pieter: Dank je voor de tip, dat is wel makkelijker ja :) @ incassodiensten: mmm volgens mij kun jij wel een tekstcorrector gebruiken ;) ;D
 7. Ik vind de website en het logo mooi, lekker fris. Er staan wat spelfoutjes op je website, bijvoorbeeld: - 'vindt je' = 'vind je' (Home) - 'accessiores' = 'accessoires' (Kamer toevoegen) - 'E-mail adres' = 'E-mailadres' (Kamer toevoegen) Succes!
 8. En de kleurtjes en mooie verpakkingen, die helpen ook mee ;)
 9. Echt een heel mooie site, ik word daar blij van ;D
 10. Er staan ook aardig wat spelfouten op de website. Let vooral op samenstellingen ('horeca bedrijven' moet aan elkaar geschreven worden: 'horecabedrijven').
 11. Hoi Sander, Het logo, en dan vooral de letters die buiten het oranje vlak vallen, zijn soms moeilijk te lezen door de foto erachter (ondertussen heeft iemand dit ook al opgemerkt ;D) Verder vind ik de teksten wel goed, al staan er hier en daar foutjes in (let op de d's en t's!). Ik heb van twee pagina's aangegeven wat je zou kunnen corrigeren, dan heb je idee (zie bijlage). Ds-f.doc
 12. Hee, waar blijft de link? Nog een poging... Posters-kopen.nl.doc
 13. Beste Danielz, De teksten mogen inderdaad beter geformuleerd worden. Let daarbij ook op spelling en grammatica! Nu staan er veel fouten in de teksten. Om je te laten zien waar je (onder andere) op moet letten, heb ik de pagina 'Betaalmogelijkheden' en 'Levering & Retourneren' globaal gecheckt. Zie bijlage. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept