Jump to content

viooltje

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • Address
  Helvoirsteweg 14, Vught, 5261CE, Netherlands
 • First name
  Jim
 • Company or organization name
  De Toren
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk.nl
  belastiengst

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  golf spelen
  webmasters
  online games
 • My opinion about entrepeneurship
  gewoon aardig zijn en je zelf zijn tegenover de gasten of klanten
 • My opinion about innovation
  probeer iets nieuws
 1. Oh ik zie het omdat ik op gereplied heb op mobieltje is het niet zo duidelijk.
 2. Waarom staat hij bovenaan bij mij als de topic zo oud is?
 3. Zelf heb ik 2 muizen, rpg gaming en draadloos. Gezin met 4 computers alles gaming spul asus rog en msi gaming thema. Muis wil ik altijd even voelen voordat ik die koop.
 4. Crypto exchange beginnen. Wat komt er bij kijken wetgeving en kosten. Software kan ik waarschijnlijk zelf maken. Database en veilig personeel heb ik nodig. In welke land kan je het beste de server plaatsen? ???
 5. Ik denk tegelijk aan veiligheid als je zaken doet uit buitenland. Kan je transport laten verzekeren? Betalen ze vooraf of achteraf? Als je de tegenparty goed kent en veilig voelt gewoon eenmanszaaks doen voor die paar duizend euros. Of gewoon geen bedrijf en niet aangeven als je minder dat 10k winst hebt per jaar. Dat denk ik dan of het wel of niet mag moet je aan een boekhouder vragen. Als je groter wordt bv van maken.
 6. Ander zoeken. Mijne kost 5k per jaar voor alles.
 7. 50k aangegeven als bitcoin bij de belasting aangifte. Geen idee wat de belasting bedrag is hierover.
 8. Inventaris is van mij had ik voor 50k gekocht can vorige exploitant. Dus gewoon aangifte doen bij de politie en rechtzaak beginnen? Het gaat maar om 7.5k borg wat kost een rechtzaak iemand ervaring mee? Misschien wel een leuke ervaring ook al levert het misschien niks op. Dan heb ik ook wat te doen met mijn total nolife.
 9. Ik heb de middelbare school niet eens afgemaakt dus ik snap er niks van. Hij komt meerdere gemaakte afspraken niet opdagen zonder tegenbericht. Hij beweert dat alles puinzooi is en inventaris ineens van hem is. Tijdens onze 3 weken vakantie heeft hij alle sloten verwisseld en de inventaris van ons gestolen. Hij moet zijn pand verhuren en maakt zo kosten voor de makelaar en de nieuwe verhuurder vraag 3 maanden huurvrij. Wat ik niet snap is mag de verhuurder zonder berichtgeving in elke vorm dan ook zijn kosten op de huurder verhalen? De vraag luidt zoals in mijn eerste post. Mag de verhuurder zomaar mijn borg verrekkenen zonder mijn toestemming voor zijn verhuur kosten?
 10. Als ik om mijn borg vraag krijg ik onderstaande email als antwoordt? Ik had interpolis rechtbijstand geprobeerd die konden niks doen? Er is niks op papier vastgelegde alles mondeling. De huurcontract is standaard winkel verhuur contract. Interieur is van mij met koop overeenkomst. Hij verhaal dus zijn verhuur kosten op mijn borg mag dat? En reageerd niet en ook niet op de brieven van de advocaat dus kan ik niks doen? Kan iemand mij verder helpen? He Huurder, Ik zit nog steeds te wachten op een inrichting die verdwenen is! Ik heb de nieuwe huurders 3 maanden huurvrij gegeven om de puinbak die juliie achter gelaten hebben te kunnen verhuren. De huurvrije periode kost mij 7260.- Kosten van opruimen 350.- Kosten van de Makelaar. 4065,60 Totaal 11.675,60. Gaarne overmaken op Bankrekening:IBAN. Tnv. Verhuurder Dan zal ik direct de borg terug storten of je brengt het in mindering. Vr.Gr. Verhuurder
 11. Ik denk. Van de 1 euro die hij in jouw investeerd 2 euro of meer terug krijgen! 1 miljoen omzet en 70k winst over houden? Dat lijkt mij niet veel? In wat voor branche is het? ik heb geen flauw idee, ik typ maar wat op los. ;D
 12. voordat jullie mij mischien af gaan kraken, ik heb geen ervaring in liquid cooling. ik ben begonnen met commodore 64, amiga, pctje, piii 300, en dan steeds een pctje, op mijn jeugdige leeftijd heb ik paar pcs zelf gebouwd het was leuk, nu heb ik er zelf geen tijd voor en configureer een pc en bestel hem kant en klaar. het lijkt mij een heel kleine afzet markt, ook al krijg je dinges in de schappen bij albert heijn, lidl, dixons, intertoys waar dan ook? Hoeveel procent van de mensen hebben behoefte aan zo'n ding? 0.001%? Is dat alleen vloeistof koeling spullen voor je pc die de koper zelf in moet monteren? Hoeveel procent van de mensen kunnen die dingen zelfs monteren? 0.01%? IMO is dat je gewoon te kleine afzet markt hebt om van te leven, maar aan de andere kant heb hier geen verstand van.
 13. 40k voor een webshop? Lijkt me duur grap, als iemand 80 euro kost is die er 500 uren mee bezig, 500 uren! Gaat de programeur soms paar rondjes op de golfbaan lopen ofzo? Een bedrag van tussen de 5k tot 10k lijkt mij reeel bedrag voor een webshop als je het in NL doet. Als je nog goedkoper wilt kan je een voorbeeld site naar een chinese website bouwer sturen en die kan het waarschijnlijk voor paar honderd euros de site namaken.
 14. Personeel blijft personeel, als ze echt goed zijn zijn ze allang baas geworden! Wie wil nou niet de baas zijn?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept