Ga naar inhoud

viooltje

Senior
 • Aantal berichten

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

-1

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  anders
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  kvk.nl
  belastiengst

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  De Toren
 • Adres
  Helvoirsteweg 14, Vught, 5261CE, Nederland
 • Telefoonnummer
  0654334554
 • Branche
  ICT/ internet
 • Websiteadres

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  golf spelen
  webmasters
  online games
 • Mijn mening over ondernemerschap
  gewoon aardig zijn en je zelf zijn tegenover de gasten of klanten
 • Mijn mening over innovatie
  probeer iets nieuws
 1. viooltje

  Sterft de computermuis uit?

  Oh ik zie het omdat ik op gereplied heb op mobieltje is het niet zo duidelijk.
 2. viooltje

  Sterft de computermuis uit?

  Waarom staat hij bovenaan bij mij als de topic zo oud is?
 3. viooltje

  Sterft de computermuis uit?

  Zelf heb ik 2 muizen, rpg gaming en draadloos. Gezin met 4 computers alles gaming spul asus rog en msi gaming thema. Muis wil ik altijd even voelen voordat ik die koop.
 4. Crypto exchange beginnen. Wat komt er bij kijken wetgeving en kosten. Software kan ik waarschijnlijk zelf maken. Database en veilig personeel heb ik nodig. In welke land kan je het beste de server plaatsen? ???
 5. viooltje

  tussenhandelaar voor Chinese markt

  Ik denk tegelijk aan veiligheid als je zaken doet uit buitenland. Kan je transport laten verzekeren? Betalen ze vooraf of achteraf? Als je de tegenparty goed kent en veilig voelt gewoon eenmanszaaks doen voor die paar duizend euros. Of gewoon geen bedrijf en niet aangeven als je minder dat 10k winst hebt per jaar. Dat denk ik dan of het wel of niet mag moet je aan een boekhouder vragen. Als je groter wordt bv van maken.
 6. Gewoon vof je kan altijd bv van maken dacht ik.
 7. viooltje

  Klacht tegen boekhouder

  Ander zoeken. Mijne kost 5k per jaar voor alles.
 8. viooltje

  Artikel: Bitcoins en belastingen

  50k aangegeven als bitcoin bij de belasting aangifte. Geen idee wat de belasting bedrag is hierover.
 9. Inventaris is van mij had ik voor 50k gekocht can vorige exploitant. Dus gewoon aangifte doen bij de politie en rechtzaak beginnen? Het gaat maar om 7.5k borg wat kost een rechtzaak iemand ervaring mee? Misschien wel een leuke ervaring ook al levert het misschien niks op. Dan heb ik ook wat te doen met mijn total nolife.
 10. Ik heb de middelbare school niet eens afgemaakt dus ik snap er niks van. Hij komt meerdere gemaakte afspraken niet opdagen zonder tegenbericht. Hij beweert dat alles puinzooi is en inventaris ineens van hem is. Tijdens onze 3 weken vakantie heeft hij alle sloten verwisseld en de inventaris van ons gestolen. Hij moet zijn pand verhuren en maakt zo kosten voor de makelaar en de nieuwe verhuurder vraag 3 maanden huurvrij. Wat ik niet snap is mag de verhuurder zonder berichtgeving in elke vorm dan ook zijn kosten op de huurder verhalen? De vraag luidt zoals in mijn eerste post. Mag de verhuurder zomaar mijn borg verrekkenen zonder mijn toestemming voor zijn verhuur kosten?
 11. Als ik om mijn borg vraag krijg ik onderstaande email als antwoordt? Ik had interpolis rechtbijstand geprobeerd die konden niks doen? Er is niks op papier vastgelegde alles mondeling. De huurcontract is standaard winkel verhuur contract. Interieur is van mij met koop overeenkomst. Hij verhaal dus zijn verhuur kosten op mijn borg mag dat? En reageerd niet en ook niet op de brieven van de advocaat dus kan ik niks doen? Kan iemand mij verder helpen? He Huurder, Ik zit nog steeds te wachten op een inrichting die verdwenen is! Ik heb de nieuwe huurders 3 maanden huurvrij gegeven om de puinbak die juliie achter gelaten hebben te kunnen verhuren. De huurvrije periode kost mij 7260.- Kosten van opruimen 350.- Kosten van de Makelaar. 4065,60 Totaal 11.675,60. Gaarne overmaken op Bankrekening:IBAN. Tnv. Verhuurder Dan zal ik direct de borg terug storten of je brengt het in mindering. Vr.Gr. Verhuurder
 12. viooltje

  wat wil een investeerder?

  Ik denk. Van de 1 euro die hij in jouw investeerd 2 euro of meer terug krijgen! 1 miljoen omzet en 70k winst over houden? Dat lijkt mij niet veel? In wat voor branche is het? ik heb geen flauw idee, ik typ maar wat op los. ;D
 13. viooltje

  klanten werven voor webshop.

  voordat jullie mij mischien af gaan kraken, ik heb geen ervaring in liquid cooling. ik ben begonnen met commodore 64, amiga, pctje, piii 300, en dan steeds een pctje, op mijn jeugdige leeftijd heb ik paar pcs zelf gebouwd het was leuk, nu heb ik er zelf geen tijd voor en configureer een pc en bestel hem kant en klaar. het lijkt mij een heel kleine afzet markt, ook al krijg je dinges in de schappen bij albert heijn, lidl, dixons, intertoys waar dan ook? Hoeveel procent van de mensen hebben behoefte aan zo'n ding? 0.001%? Is dat alleen vloeistof koeling spullen voor je pc die de koper zelf in moet monteren? Hoeveel procent van de mensen kunnen die dingen zelfs monteren? 0.01%? IMO is dat je gewoon te kleine afzet markt hebt om van te leven, maar aan de andere kant heb hier geen verstand van.
 14. viooltje

  Richtprijs websites

  40k voor een webshop? Lijkt me duur grap, als iemand 80 euro kost is die er 500 uren mee bezig, 500 uren! Gaat de programeur soms paar rondjes op de golfbaan lopen ofzo? Een bedrag van tussen de 5k tot 10k lijkt mij reeel bedrag voor een webshop als je het in NL doet. Als je nog goedkoper wilt kan je een voorbeeld site naar een chinese website bouwer sturen en die kan het waarschijnlijk voor paar honderd euros de site namaken.
 15. viooltje

  Het vinden van juist personeel

  Personeel blijft personeel, als ze echt goed zijn zijn ze allang baas geworden! Wie wil nou niet de baas zijn?

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké