Jump to content

DunneSloeber

Legend
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geen.

Company info

 • Branch
  Overig
 1. Mensen zijn toch ook onderdeel van het leven, van de Aarde. Met dit verschil dat mensen zich proberen te onttrekken aan die natuurlijke gang. Wat bedoel ik? Nou kijk maar om je heen. Dus, als je nou bakken met aardolie op de brandstapel gooit, en je weet dat moeder natuur haar eigen gang gaat, alleen weten wij nog steeds niet precies hoe die gang loopt ... trek je dan de conclusie van: dus heeft de mens er geen invloed op. Dus kunnen wij gewoon op deze voet doorgaan, miljoenen vaten olie op de brandstapel gooien per dag? Of bedoel je iets anders? Ieder geval, wat geweest is, is geweest. Niemand die het zeker weet. Grondstoffen uit verre landen raken op. Als wij slim zijn kiezen wij voor ons zelf hier in Europa. En gaan wij op veel grotere schaal ondernemen met kooldioxide in de lucht. Is het beste voor ons, is toekomst gericht, en het zorgt voor werk. En of het klimaat dan na 50 jaar weer anders wordt, nadat de waarden op een lijn zijn gebracht met de samenstelling van de lucht over een periode van 600.000 jaar hiervoor zien we dan wel weer. Ik vind dat jullie niet zo moeten dooremmeren over Al Gore fans en bladiebla. Je komt er toch niet uit. Dus kan je beter opereren op zekerheden die wel duidelijk zijn. Olie, gas en uranium raken op. Doe er uw voordeel mee. Simpel.
 2. Tja, je kan stug doorgaan. Alleen je hebt nog steeds 50% kans dat je er naast zit. Niemand die het zeker weet. Aangezien de hele overname van de energiemarkt, automateriaalmarkt, papiermarkt, medicijnen markt berust op een fascistisch spel dat onder aanvoer van Du Pont ( uitvinder nylon, verkocht bakken chemicaliën om houtpulp te bleken ), Heirst ( papier, yellow man journalism ) , olie investeerders is gedaan, is het hele gebruik van aardolie sowieso erg omstreden. Het heeft namelijk niet met vrijheid te maken van keuze. Bijvoorbeeld mag ik nu niet een olie producerende algen processor kopen en gebruiken. Schijnt de overheid niet goed te vinden. Hoezo? Bovendien olie, gas en uranium raakt op, en de belangrijke voorraden die er nog zijn kosten heel veel om te gebruiken of zijn in politiek moeilijke landen. Is het geen eng regime in Rusland dan zijn het wel fundamentalistische jurken met een tulband. Dus als je kooldioxide ziet als grondstof. En je denkt als een ondernemer. Plus dat het Europa goed zal doen onafhankelijk te zijn. Wat is je probleem dan nog? De lucht zit vol met grondstof. Maak er producten van en er is werk in overvloed. Terugkijken heeft geen zin. Wij leven nu, en hebben te maken met mogelijkheden in de toekomst. Niet wat geweest is.
 3. Eerst was er toename van bomen, en planten etc., toen was er meer kooldioxide in de lucht. Nu is er meer kooldioxide in de lucht, en minder planten. Hoe die koolidoxide in de lucht is gekomen, en de snelheid is ook anders dan t.o.v. van wat wetenschappers hebben kunnen meten over de afgelopen 600.000 jaar. Dat is er anders. Waarom moet ik dat eigenlijk uitleggen? Wat is er anders? Ha ha ha ha ha ha, ik vind je een vreemde snuiter.
 4. Hier eentje van een fan van philosophy. Niemand weet het. Er zijn schommelingen geweest voor heel zeker. Alleen dat ging altijd gepaard met meer leven op aarde. Immers ergens moet die kooldioxide vandaan komen. Deze situatie is nieuw. Het omgedraaide gebeurt. Eerst is er een enorme toename, alleen niet van direct plantaardige herkomst. Wij hebben in de geschiedenis dus geen vergelijkingsmateriaal. De mens doet dit uiterst waarschijnlijk voor het eerst. De Aarde braakte hier en daar wat zwavelhoudend koffiedikke wolken. En dat doet de Aarde nog steeds. Dus dat argument kan ook in het ronde archief. Anyway, als jij in het gokhuis 50% kans hebt op dat het niet zo is, of wel. En met de 1 kan je een leven opbouwen, alleen het is een geheim. Het is een geheim waar een ban op zit, zo waardevol. De andere 50% kans is een situatie die is niet geheim. Alleen wij weten niet echt waar het naar toe leidt. Maar het gaat al een tijdje zo dus, laten wij het maar zo doen ... Iets heel nieuws heeft de potentie op een oplossing. En wat je nu hebt is ook niet zeker in gezondheid, welzijn in de toekomst. Want, zeg nou zelf Henny, wat ... zegt nou tegenwoordig een zooitje linkjes. Toch? Dus is er 50% kans dat je er naast zit, wij weten het immers niet. Nou laten wij dan maar die kooldioxide uit de lucht gaan halen. Het is immers grondstof, dankjewel U.S.A.. En zoek het verder maar uit, wij gaan iets leuks doen met jullie braaksel. Kijk, als je van de nood een deugd maakt zit je altijd goed.
 5. In januari van dit jaar heb ik zo'n paraplu gekocht, de 100km/uur stormkracht versie. Vanwege de klant die ik toen bediende liep ik elke dag in pak, en geklede jas. Nou, toen ik met die februari stormen droog bij de parkeergarage kwam, terwijl om mij heen de ene na de andere paraplu sneuvelde had ik hem voor mij er al na die keer uit. Wat een beeping armoe zeg. Is het al slecht weer, flapt je paraplu ook nog een keer om. Geweldig ding. Tot dat ...... Ik kwam uit een parkeergarage naast een hoog gebouw. Buiten stormde het. Ik klap mijn Senz open, en het geeft een plop geluid. En klapt niet uit .... grmbl grmbl. Wat bleek nou, dat de door mij zo 'gewaardeerde' Chinese makers een iets te gemakkelijke oplossing hadden gekozen. De kroon van de constructie zat op de steel geperst. En door de druk bij het hoge gebouw was dat net iets teveel. 'Laat dat dan ook in Duitsland maken, dan kost het 100 euro, kan mij het schelen' ... dacht ik nog. Ik haalde mijn reserve paraplu, en weken later had ik tijd om naar die zaak terug te gaan. Met lood in mijn schoenen. Maar..... niks aan de hand. Ik kreeg ongezien een nieuwe, kosteloos! De reden is dat de makers zo recht achter hun product staan, dat dit een onderdeel is van de service. Dus een goede koop.
 6. Klopt. Er zijn BLP's, Backward Looking People. Mensen die het wel goed vinden, en sowieso moeite zich aan te passen, en het daarom niet willen. De Bush familie is daar een goed voorbeeld van. Er zijn ook FLP's , Forward Looking People. Mensen die de toekomst en het onzekere alleen maar interessant vinden. Altijd mogelijkheden zien, en zich juist heel goed aan kunnen passen aan nieuwe omstandigheden. In veel organisaties, en zeker in Westerse maatschappijen krijg ik een naar zwart neigend donkerbruin vermoeden dat BLPs overheersen. Met alle gevolgen van dien. Niet alleen in veranderingstrajecten, maar allerlei onderwerpen aangaande de mensheid. Zoals het voorkomen uit te sterven door overbelasting van de planeet bijvoorbeeld spelen de verhoudingen in machtsvermogen tussen BLPs en FLPs een rol. Een ander mooi voorbeeld is de huidige overheersing van de fundamentalistische christelijke stroming in de Haagse politiek. Daar zie wel een heel sterk terugkijken gedrag. De bijbel is de regel, niet fylosofische onweerlegbaarheid van wat wij hier in de huidige situatie aan feiten kunnen vaststellen.
 7. Geen goed idee, kan je al die pakken inruilen, en andere verkopen. Onder supervisie van pissed off vrouwlief.
 8. Technische kwaliteit is zeker belangrijk. Ik omschrijf dat als de kwaliteit van de hoe kant. Omdat software vertelt hoe het moet gebeuren aan de computer. Op deze manier geeft software dus vorm aan een netwerk. De computer die aanstaat is de materie voor de bewerkingen die door de software gedicteerd worden. Het resultaat is een product dat bruikbaar is. Er zit nog een kant aan deze kwaliteiten. Wat zal er gebeuren. De wat kant heeft ook kwaliteiten. Hier staat de reden voor de business om deze software te gebruiken. Ben je in staat om vast te stellen dat software technisch in orde is met de hoe georienteerde kwaliteiten. En dit sluit aan bij de wat georienteerde kwaliteiten, heb je een goed product.
 9. DunneSloeber

  Retweet

  Het verbaasd mij enigzinds ook.
 10. DunneSloeber

  Retweet

  Met hoeveel mensen is dit gezeur begonnen? Plus dat je het in de context van de content schrijver op zijn minst eerlijk als zeer onbeleefd kan bestempelen. Heh, alle goeds, Terry.
 11. DunneSloeber

  Retweet

  Beste Jeroen, nou dacht ik toch dat wij in een democratie leefden, en blijkbaar moet ik dat toch anders zien. Althans de laatste keer dat men in Nederland verzocht werd zijn communicatie te staken was echt wel in de twee wereldoorlog. En dat het er toe doet wat betreft de sexuele geaardheid was toen ook een serieuze zaak. Dus ik proef een soort van gevaarlijk populistisch venijn en daarbij niet wetende dat elke frustratie business kan betekenen. Plus de waarschijnlijkheid op een aanzienlijke interesse wat betreft de samenleving. Dus, het hele gedachtegoed die dit mensch ten toon spreidt is heel dom, en precies de reden waarom ik wat minder achting heb voor dit soort uitingen, althans de mensch daarachter. Alle goeds, Terry. P.S. En wat je ook vindt, het is allemaal significant.
 12. Nou ... zo'n vaart zal het niet lopen. Het is wel zaak iemand naast je te hebben die hen juridisch gefundeerd de mantel uitveegt. Ik had destijds een fiod controleur met linkse trekjes aan mijn zijde. Nou, dat bedrijf heeft echt wel premies betaald. Ik had namelijk nog geen ondernemersbelasting inschrijving. Dus geen ob-nummer ... dan kan je wat.
 13. DunneSloeber

  Retweet

  Beste mensen, Nou moet mij toch eens ff wat van het hart. Kijk dat gekraak op de lijn is ok. Gaattie richting I couldn't care less. En, ik heb onlangs een zeer scherpe en o zo rake analyse gekregen van wat zich hier soms zo afspeelt. En dit is nog maar een takje aan de boom van de tijdgeest. Je begint laatste tijd erg dom te doen. Houd eens je bek flikker! P de Jong *Switch naar 010. Beste mod als je het niet mot stuf je het maar uit. Groetjes.* Luistert narrow minded prick op erwten, wat mijn sexualiteit is zul jij nooit weten. En waarom wil je dat überhaupt weten, viezerik. */Switch naar 010. Beste mod als je het niet mot stuf je het maar uit. Groetjes.* Zo, en als die Bos nou eindelijk eens met die pot geld terugkomt ga ik toch ernstig naar beschaving op bezoek bij onze bijna buren. Wat zullen we nou krijgen, dit is de EO, alle goeds.
 14. DunneSloeber

  Retweet

  En ik maar denken dat frisse lucht een hype is sinds er leven is.
 15. DunneSloeber

  Retweet

  Touché, maar ja - als je midden in de weilanden woont is er niet veel anders te doen... Na Man bijt hond zet ik hem uit, tot dat Man bijt hond weer komt. Weilanden kunnen o zo interessant zijn. Het is maar hoe je het bekijkt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept