Jump to content

Jef

Junior
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Address
  Keppelseweg 4, Doetinchem, 7001CG, Netherlands
 • First name
  Jef
 • Company or organization name
  eXpertiese werving+selectie BV
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  bizz, kvk

Company info

 1. Dank jullie allen, heb al een verzoek bij de notaris neergelegd voor een afspraak
 2. akkoord, dank je voor de info. Bij het faillisement van mijn werk BV heeft niemand mij begeleid. Ik heb een formulier ingevuld via rechtspraak.nl en samen met de stukken plus verklaring gestuurd naar de rechtbank. Ben 5 min binnen geweest en de rechter had het faillisement uitgesproken. Stond nog niet buiten het gerechtsgebouw of ik werd al gebeld door de curator. Heb alle boeken, papieren enz van de werk BV ingeleverd (jammer genoeg ook van de beheer BV, zaten indezelfde mappen) en dat was het.. Van de curator hoor ik niets meer en ook niet op mijn vragen naar hun of ik de papieren van beheer bv kan terug krijgen.
 3. oo, heb de verhalen van andere soortgelijke ondernemingen gelezen en ben nu toch aan het twijfelen. Over Adcomp heb ik nog niets belastents kunnen vinden maar 1 ding houd mij tegen en is dat ze een .org domein hebben. Klinkt stom maar alleen dat houd me nog tegen met hun in zee te gaan. want ze hebben ook gewoon een NL domein
 4. Dag, Na 3 jaar heb ik door de crisis en marktomstandigheden het besluit genomen om mijn werk bv via de rechter failliet te laten verklaren. werk bv heeft nog een schuld van rond 3000 bij 3 toeleveranciers en een schuld van ongeveer 30K aan mijn beheer BV die deze heeft geleend aan de werk bv. Op mijn beurt heb ik dus weer prive die 30K geleend (via lening waar mijn vrouw en ik prive borg voor staan) aan de beheer BV. Werk bv is nu onder beheer bij de curator voor de afhandeling. Daar ik nu in loondienst ben gegaan heb ik nog mijn beheer BV waar ik dus niets mee doe. MIjn beheer BV heeft geen schulden (dan die aan mijzelf prive) en een plus van 20 euro op de bank, Het bedrijf Adcomp uit Helmond heeft aangeboden een bedrag van 750,- voor deze beheer BV. Mijn vragen zijn: Kan ik de beheer BV gewoon veilig verkopen? Hoe zit het dan met de schuld van werk bv naar beheer bv. Moet ik prive, belastingtechnisch, hier iets mee doen? Graag verneem ik van jullie
 5. Jef

  impasse met aandeelhouder

  Update januari 2011 Nieuw voorstel is door de andere aandeelhouder verworpen en reageren is nu alleen via aangetekende brieven en zijn advocaat. Mijn advocaat heeft het idee dat de medeaandeelhouder wil sturen op mismanagement door de DGA (ik dus). Door alle perikelen en door de crisis (heb ook vaste lasten) ben ik voor 1 jaar in dienst getreden bij een werkgever en met zijn toestemming mag ik bv werken blijven voeren om te proberen schulden weg te werken. Eigenlijk zie ik alles niet meer zo zitten en wil het bedrijf opheffen maar dit kan alleen met de handtekening van de medeaandeelhouder die dit tegen houd.
 6. Dag allen, in 2009 hebben wij alle assets van een failliet bedrijf overgenomen. In deze assets zijn ook het intellectueel eigendom, tekeningen, productie processen enz.. van een standaard product. Wat blijkt nu; In 2009 hebben een aantal werknemers (ieder afzonderlijk) op een harde schijf tekeningen opgeslagen waar ze nu dus in ongewijzigde vorm de boer mee op gaan. Waarom in ongewijzigde vorm? omdat deze delen z.g slijtdelen zijn die alleen maar passen op specifieke producten vallend onder het intellectueel eigendom. We weten wie dat zijn maar kunnen niet met 100% zekerheid zeggen dat ze het zijn. Wat kunnen we daar tegen doen?
 7. Jef

  impasse met aandeelhouder

  aan allen, dank voor jullie adviezen. Na gesprek met mijn accountant heb ik de medeaandeelhouder (blijkt dus geen bestuurder te zijn en ook zo niet opgenomen in alle papieren) een nieuw voorstel gedaan en gevraagd om zsm een antwoord terug tegeven door vakantie is dit verschoven naar 15-01. Hij zal dan ook met een adviseur hebben gesproken. Na 15-01 dus meer nieuws. Zalig kerstfeest en een goed 2010!
 8. Jef

  impasse met aandeelhouder

  Dank je! "Schakel professionele hulp in" bedoel je dan een (andere dan onze huidige) accountant?
 9. Ik ben 50 (+1)% aandeelhouder van bv werken De bv werken heeft een management overeenkomst gesloten met bv mijzelf Ik ben dan ook als directeur via bv mijzelf aangesteld bij bv werken . Andere 50% aandeelhouder is in handen van bv hijzelf en hij is dan ook mede aandeelhouder/bestuurder (?) Financiele inbreng tot heden: Ik € 9000,- + computer/naslagwerk/netwerk/kantoorinventaris/auto/dagelijke kosten + € 120000,- bv hijzelf € 9000,- + € 10000,- Financiele aangegaande overeenkomsten Ik heb (prive (hoofdelijk) aansprakelijk) voor € 15000,- rekening courant afgesloten voor bv werken en ben (prive (hoofdelijk) aansprakelijk) een microfinanciering aangegaan voor € 120000,- Op dit moment is de financiele positie niet goed, er is nu een discussie met de andere aandeelhouder omdat ik zijn aandelen wil. Reden? bv hijzelf heeft voorlopig (al 10 maanden) vrijwel geen inspanningen voor bv werken verricht en is eigenlijk alleen van plan om als soort van adviseur voor mij op te treden. (hij is de ervaren ondernemer en ik de startende..) Alle klanten/omzet/werk/inspanningen ect zijn gedaan door Ik. Omdat zijn inbreng dus niet denderend is wil ik dat hij zijn aandelen voor een schappelijke prijs verkoopt en dat ik de lopende lening van € 10000,- aan de bv werk in gedeelten miv 2010 afbetaal mits de omzet dat toelaat maar wel een minimaal bedrag. Ik kies dus ervoor om de Gentlemen's Way te kiezen om van hem af te komen. Ondanks het negatief saldo en het feit dat de markt voor ons voor de komenden maanden tot medio voorjaar 2010 niet rooskleurig uitziet. Ikzelf heb echter wel de goede hoop dat mijn harde werken medio volgend jaar zijn vruchten zal gaan afwerpen! Echter hij wil de volle prijs voor zijn aandelen en de lening in 1 keer terug betaald krijgen. Ergo wij zitten nu in een impasse. Vanwege zijn houding wil ik de Gentlemen's Way laten voor wat het is en wil ik eigenlijk met bv mijzelf de managementovereenkomst met bv werk opzeggen en bv werk liquideren wat ik wel jammer zou vinden daar A: de naam uniek en alleszeggend is b: veel werk in is gestopt . bv mijzelf heeft van bv werk wel gewoon de management fees ontvangen. Wat ik dus wil weten 1 - kan bv mijzelf MF overeenkomst met bv werk opzeggen ? 2 - is er een andere manier hem en bv hijzelf "buiten spel" te zetten zodat er verder door mij gebouwd kan worden aan bv werk met behoud van de naam? . 3 - waar moet ik allemaal op letten/aan denken enz? Groet, Jef,
 10. He Sinterklaas! Waarom lees ik dit nu pas :) Had nog wel een rijmkanon nodig.. ;D
 11. Qredits tot een max van 35.000 max looptijd 10 jaar nu 7% rente. Rijk staat 80% garant. Microkrediet Gelderland tot een max van 35.000 max looptijd 10 jaar nu 7% rente. provincie Gelderland staat 100% garant!
 12. Op tweakers.net (De site voor IT nerds) een langlopend forum gedeelte over SEO zie ook http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1056763/last Met zeer goede tips en voorbeelden uit de praktijk :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept