Jump to content

mikki1974

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.lancelots.nl

Company info

 • Location
  Utrecht
 • Branch
  31
 • Branch 2
  Personeel & opleidingen
 1. Dank je Danny. Dat is zeker een idee! De informatie staat bewust op de site centraal.. Ik denk aan een blok op elke pagina, vanwaar je kan doorklikken naar de webshop. Daarnaast kan ik in bepaalde artikelen producten adviseren. Wel streef ik er naar om zoveel mogelijk uit te besteden. Ook daarom klinkt affiliate interessant. Mijn vraag klinkt misschien wat naïef, maar je kan natuurlijk van alles en nog wat over het hoofd zien. Vandaar mijn vraag. Hier zitten mensen met veel meer ervaring dan ik, die kunnen mij wellicht op zaken wijzen waar ik niet aan gedacht heb. Ik lees van alles op internet (bijvoorbeeld over affiliate), maar daar worden zaken toch mooier voorgesteld dan ze in de praktijk zijn. Enne, voorlopig alles in de avonduren naast mijn baan en 3 kleine kinderen ;) Maar ik zou graag volledig vanuit huis willen werken (en nee, daar heb ik geen droombeeld bij na jaren als freelancer gewerkt te hebben), vandaar dat ik naar andere manieren zoek. Een eerste concrete stap is dat ik de site nu vertaal in het Engels om ook die markt te bedienen. Daarbij is affiliate zeker een serieuze optie.
 2. Dank jullie wel voor de tips! Dat affiliate vind ik wel een (tijdelijke) oplossing. Ik had daar wel al over nagedacht en een en ander over gelezen, maar ik las er erg negatieve verhalen over. Maar om te starten is misschien wel een idee. E-book dus nu om voor te betalen, maar als promotie vind ik ook interessant. Die ga ik zeker gebruiken. Toch zoek ik nog naar andere manieren om inkomsten te generen. Zijn er dingen die ik over het hoofd zie?
 3. Hallo, Sinds een jaar heb ik een informatieve website die redelijk goed draait (in de zin van bezoekersaantallen en veel nummer 1 en 2 posities bij google op dit onderwerp). Ik weet niet of ik de url mag plaatsen dus dan maar zo: http://tinyurl.com/6b8vrjo Het idee is van begin af aan geweest om daar een webshop aan te koppelen en daar ben ik nu mee bezig. Ik heb inmiddels contacten met producenten ed en een beeld van wat ik wil verkopen en welke bedragen ik daarvoor moet reserveren ed. Wat ik me wel afvraag is of ik er verstandig aan doe om groot of klein te beginnen. Dus veel verschillende producten aanbieden of met een paar beginnen en kijken hoe het loopt. Wat zouden jullie doen en waarom? En nog een compleet andere vraag: wat zijn jullie ervaringen met een e-book? Is dat een zinnige manier om inkomsten te werven? Ik hoop dat jullie me wat op weg kunnen helpen bij deze beslissingen.
 4. Hallo Bart, Allereerst: WOW! Wat een goed idee en wat een leuke site! Er is al heel veel zinnigs boven mij gezegd, daar heb ik niet zo heel veel aan toe te voegen. Een klein puntje: de foto bij goochelaar vind ik niet zo heel duidelijk. Ik moest een paar keer kijken om te zien wat ik nou zag (rare zin, maar misschien snap je 'm). Persoonlijk zou ik die foto veranderen. Voor de rest: ik zou je zo boeken!
 5. Hallo Rick, Dank je wel voor je heldere uitleg. Hier kan ik zeker iets mee! groetjes, Mikki.
 6. Hallo, Komende week wil ik me gaan inschrijven bij de KVK. Op korte termijn start ik met een website, met daaraan gekoppeld een webshop (ben in de afrondende fase, hoop over een maand live te gaan). Ik vraag me alleen af hoe ik me moet inschrijven bij de KVK. Uiteraard laat ik me daar ook voorlichten, maar ben ook benieuwd naar jullie mening. Wat is verstandiger: inschrijven onder de domeinnaam of inschrijven met een algemene bedrijfsnaam. Ik loop met meer soortgelijke ideeën rond en ik verwacht dat het niet bij deze site alleen blijft. Daarnaast doe ik ook nog werkzaamheden als freelance journalist, waar ik een VAR-ROW voor heb. Kortom, per activiteit inschrijven of onder een koepel? Hoe kijken jullie daar tegen aan? Wat zijn voor- en nadelen? Ik kan er nl. geen goede informatie over vinden. Dank! groet Mikki
 7. Ik had gisteren een prachtig betoog getypt, maar toen ik ´m wilde plaatsen liep íe vast. Maar kijk, het topic is er weer. Eens kijken wat ik me nog herriner: -de site komt zeker betrouwbaar over, maar zonder adres en telefoonnummer zou ik niet zo snel bestellen. -hoe kun je garanderen dat de bonen vers zijn? Daar kan ik niks over vinden. -het lettertype is te klein, het leest niet prettig. -opbouw van de site vind ik wel logisch en prettig -ik vind de omschrijving van de koffiesmaken erg obligaat. Voor liefhebbers is koffiedrinken een belevenis. Bij de omschrijving krachtig en aromatisch denk ik 'jaja, zeggen ze allemaal.' Persoonlijk zou ik hier bijna literair losbarsten ( ;D) , voor inspiratie kun je eens bij wijnomschrijvingen kijken. Zeker als je zegt de smaken zelf geproefd en geselecteerd te hebben, dan moet je er toch meer over kunnen vertellen? -het rubriekje met nieuws ziet er niet mooi uit. Bovendien staat er alleen maar nieuws over jouw bedrijf, terwijl er denk ik over koffie veel meer te vertellen valt. Een snelle nieuwssearch van de afgelopen weken levert op dat Belgen wel erg slappe koffie drinken en mannen na een potje vrijen graag een kopje koffie willen (en vrouwen een knuffel, maar dat terzijde...). Ik zou dus koffienieuws in de gaten houden en ook daar af en toe wat over schrijven. Dat geeft je ook meer autoriteit op dit vlak. Via google kun je je aanmelden voor nieuwsupdates met zoekwoorden (maar waarschijnlijk vertel ik niks nieuws), dus zo ingewikkeld hoeft dat niet te zijn. Want dat vind ik denk ik het grootste probleem met je site: de passie voor koffie spat er niet echt af. Dus: show them, don't tell.
 8. Prachtig logo, net als de naam overigens (maar ik ben ook de doelgroep en groot fan van pip). Ben het wel eens met de opmerkingen over de kleuren. Vooral de blauwe letters vallen nu erg weg, waardoor het minder leesbaar is. Maar verder erg mooi hoor! Ben nu ook nieuwsgierig naar je site. Zo maar eens googelen.
 9. Ha Dennis, Eerst een vraag: wat hebben jullie aangepast nav vorige berichten? Of heb ik daaroverheen gelezen? Nu zitten er hier op het forum mensen met veel meer expertise dan ik als beginner, maar toch wat opmerkingen. -Ik vind de homepage erg schreeuwerig. Ik moet zoeken naar kopjes. Wat mij betreft kunnen die wel wat groter en nadrukkelijker aanwezig zijn. -De overgang van de homepage naar de pagina's met producten is daardoor een beetje vreemd. Want die indeling is weer erg braaf. -Om (nog) betrouwbaarder over te komen zou ik ergens op de site reacties van tevreden klanten zetten. -Je schrijft dat jullie veel producten zelf testen. Waarom doen jullie daar niks mee? Is dat bewust? Het lijkt mij dat een onderdeel waarin jullie ervaringen met de producten omschrijven of nieuwe ontwikkelingen melden jullie naam alleen maar ten goede komt. Maar misschien zit hier een strategie achter, dat weet ik niet.
 10. Bedankt voor alle adviezen! Jantax geeft wel een beetje mijn zorg aan. Bovendien, noem me raar, ik blijf bang dat een ander het idee steeltt. Bestaande webshops breng ik nl. wel op een idee. Aan de andere kant: met goede en betrouwbare informatie kan ik wel een naam opbouwen, daar had ik nog niet aangedacht. En ik zie nu ook wel dat je de teksten niet zo een, twee, drie uit de mouw schudt. Ik realiseer me dat een informatieve nooit klaar is. Ik denk dat ik voldoende teksten heb om de website te kunnen starten, nl. 40 teksten. Of is dat nog te weinig?
 11. Hallo allemaal, Sinds begin dit jaar ben ik serieus bezig met het opstarten van mijn eigen toko. Ik heb veel gelezen (ook op dit forum), workshops gevolgd, ondernemersplan geschreven, geld gespaard en nu ben ik druk aan de slag. Om het niet al te concreet te maken (op de een of andere manier ben ik nog een beetje bang dat anderen het óók zo'n goed plan vinden, dat ze er direct zelf mee aan de slag gaan haha), maar het komt er op neer dat het een combinatie wordt van een informatieve website met daaraan gekoppeld een webshop. Het betreft een onderwerp waar ik zelf tegen aan liep en waar ik op internet erg weinig informatie over kon vinden, behalve wat standaard info. Wel blijkt er veel op dit onderwerp gezocht te worden en betreft het een doelgroep die graag op internet koopt. Kortom, ik ben enthousiast! Op dit moment heb ik bijna alle teksten voor de website klaar, maar de vraag is: wanneer ga ik live? Mijn vriend vindt dat ik al direct met de informatieve site de lucht in moet gaan en dan rustig een webshop kan gaan opbouwen. Ik twijfel daaraan. Op die manier verdien ik nog geen geld, tenzij ik er google ads op zet. Maar dan verwijs ik ze naar de concurrent en de vraag is of je daar echt geld mee verdient. En geef ik bezoekers niet het verkeerde beeld door er later een shop aan te koppelen? Ik ben erg benieuwd hoe jullie hier tegenaan kijken. Dank jullie wel!
 12. ahh... duidelijk...:) En op wat voor kosten moet ik rekenen qua bouwen van een website? Op zich zou ik er wel een willen met een CMS-systeem, zodat ik zelf teksten kan toevoegen. Wel wil ik er ook graag wat tekeningen enzo op en moet er nog een logo komen. Wat zou zoiets kosten?
 13. Top, goede info! Ik ga nu echt even een paar domme vragen stellen. Moet je die ruimte meteen kopen? Of laat je die groeien naar gelang het aantal bezoekers groeit? De eerste maand zal ik nog niet veel bezoekers hebben, het streven is om na een half jaar op die 20.000 te zitten.
 14. Dank je wel Joost! Ik ga de site meteen bekijken. Ik wil mijn idee niet direct prijs geven, omdat ik bang ben anderen op het idee te brengen..:) Wat ik kan vertellen is dat de doelgroep vrij actief is op internet , bewust op zoek zijn naar informatie en adverteerders daar al wel op inspelen. Er zijn al veel websites over dit onderwerp, de successites trekken meer dan 100.000 indivduele bezoekers per maand. Een online radioshow is er niet. Het is wachten tot ie er komt, is mijn inschatting. Of het aan gaat slaan weet ik niet, wat ik wel weet is dat als ik hier nu niet mee begin, iemand anders over een tijdje op het idee komt (en dan sla ik mezelf behoorlijk voor mijn hoofd). En ik vind radiomaken nu eenmaal het leukste wat er is, dus als het lukt kan ik op deze manier van mijn hobby mijn werk maken. De uitzending duurt 25 minuten. Het is voornamelijk praatradio (het moet wel interactief worden, dus met vragen van luisteraars etc) Wekelijks 1 nieuwe show, de andere blijven wel online staan. Ik ga er vanuit minimaal een half jaar nodig te hebben om op te starten en reclame te maken, voordat het echt begint te lopen. Je laatste twee vragen zijn heel goed. De antwoorden daarbij kan ik niet echt onderbouwen. Hoe zou ik dat uit kunnen vinden? Ik heb Amerikaanse sites al eens benaderd, maar die willen geen antwoord geven... Als ik uitga van de minimaal 100.000 indv. bezoekers per maand (sommige over de 250.000) die andere sites trekken, zou je moeten zeggen dat minimaal 20.000 per week toch haalbaar is. Of is dat heel kort door de bocht?
 15. Hallo, Ik ben nieuw hier, maar ben al zo veel meer te weten gekomen! Ontzettend leerzaam! Ik loop al een tijdje rond met het idee om een website te starten, met daarop (behalve de gebruikelijk informatie en blogs) wekelijks een online radioshow. Deze show is op de website te beluisteren, maar ook als podcast te downloaden. Het idee is om op termijn hier geld mee te verdienen dmv reclame. Of dat gaat lukken weet ik niet, maar ik geef het een goede kans. In de VS en Engeland bestaan dit soort sites al, sommige daarvan verdienen er goed mee. In Nederland bestaan dit soort sites nog niet, des te meer reden om er nu mee te starten. Ik heb mijn doelgroep al uitgebreid bestudeerd: deze zijn behoorlijk actief op internet en zijn op zoek naar informatie over dit onderwerp. Nu heb ik veel verstand van radiomaken, maar niet van internet. Bij wie ik ook informeer: ze zeggen allemaal dat zo'n site ontzettend veel geld gaat kosten om draaiende te houden. Door de audio zou je veel hostingkosten kwijt zijn. Klopt dat? En zo ja, met wat voor bedragen moet ik rekening houden? Wat voor kosten ben je uberhaupt kwijt aan een website? Ik krijg veel tegenstrijdige antwoorden, vandaar dat ik hoop dat jullie me iets verder kunnen helpen. Dank jullie wel!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept