Jump to content

Priscilla

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  internationaal onder
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl
  www.inte
 1. Hallo, Gezien de hoge eisen van de klant voor de documentenstroom wil ik een helder transportplan maken dat rekening houdt met de documenten. Daarnaast moet hier ook duidelijk te zien zijn wat de instructies van mijn leverancier zijn. Bijvoorbeeld: 10 dagen voor verscheping moet ik een shipment release nummer aanvragen bij de klant obv de gegevens (draft packinglist) die ik van de leverancier krijg. Heeft iemand een goed voorbeeld van een dergelijk plan? Wellicht staat hier een logische opbouw in die ik kan gebruiken als basis? bvd
 2. Weet je al of er niet al iemand is met agentschap voor dit merk? Dat zou je eerst moeten nakijken
 3. Weet je al of er niet al iemand is met agentschap voor dit merk? Dat zou je eerst moeten nakijken
 4. Hoi, Kijk ook eens op www.flevum.nl Dat is een netwerk organisatie die door heel NL netwerk bijeenkomsten houdt in steeds andere settings en gelegenheden. Mooie locaties zoals een jachtslot, of icm een stadion. Ze hebben veel leden en iedere keer kom je dus weer andere mensen tegen. Ik denk dat dit ook belangrijk is want bij vaste huurders heb je misschien minder afwisseling? Veel succes!
 5. Hoi, Ik snap het probleem helemaal. wordt ook moedeloos van al die recruit bedrijven. Ik zoek wel eens via 2miljoen.nl en dan in een regio. dan kun je via die site naar de link van het bedrijf en zie je al gauw genoeg wat het is en of er vacatures op staan. Idee van je vriendin: ik zie nog niet wat haar verdienmodel zelf is. Wat verdient ze er aan? Vaak zitten achter vacatures op de grote recruitsites alleen maar W&S bureau's. Je komt dan nog niet te weten welk bedrijf de vacature uit staat. soms wel, soms niet. Zou wel ideaal zijn als er een site is waarbij alleen bedrijven zelf de vacature mogen plaatsen. (gratis) want zo kom je als zoeker direct in contact met eventueel ook kleinere ondernemingen (die geen zin hebben heel abonnement af te sluiten op monsterboard/nationale vacaturebank) Maar hoe controlleer je dat het bedrijf zelf de vacature plaatst en niet weer een w&s bedrijf? Succes!
 6. En nog een doelgroep: baby's? met gezonde fruitdrankjes en als goodie makkelijk flesje. Leuk om kado te geven aan ouders. (kinderen zelf niet denk ik)
 7. Hallo, Ik weet niet of mijn vraag hier juist is maar ik zit met het volgende: We werken met een forwarder die ineens met een flinke prijsstijging komt voor het verschepen van containers van china naar india. Deze stijging geldt voor de koopcontainers (usd 200) en de zeevaart (usd500) en het gaat om ongeveer 20 containers. Ik vind dit erg veel en lees dat er rederijen zijn die juist de tarieven omlaag doen. Mijn forwarder geeft aan dat er prijsstijgingen zijn omdat door de crisis er minder schepen geboekt worden. Hierdoor varen er minder schepen en dan zitten de schepen die wel varen juist enorm vol waardoor de prijs stijgt. Iemand hier advies voor? Bvd
 8. Hoi, Ik zou misschien ook een link maken met wanneer er welke games verwacht worden binnen een bepaalde periode. Daarnaast misschien ook iets met meest favoriete bij elke game console? Ik vind de site daarnaast gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. veel succes!
 9. Hoi, Misschien leuk om er een Q in te verwerken?
 10. Beste Elmer, Jammer dat je mijn berichten zo ziet. Dit forum heeft namelijk ook gevraagd om te kunnen sparren. jij overigens ook. Ik heb puur gereageerd vanuit eigen ervaring en ik dacht dat je dat misschien zou helpen.Bijvoorbeeld om tot de conclusie te komen om zowel plu's als ponchos in 1 automaat te combineren. In ieder geval vind ik het altijd erg leuk om te lezen hoe mensen op zoek zijn naar een gat in de markt en er wat mee willen doen. Ik wens je veel succes verder. Groet,
 11. HOi, Ja en toch ben ik van mening dat zo'n automaat met poncho's het uitstekend doet bij evenementen: concerten buiten, voetbalstadions, koninginnedagen etc. Meeste mensen zijn vaak voorbereid op een bui.die kleine groep die dat niet is, neemt genoegen met een poncho. als ze maar niet nat worden. De mensen die naar werk gaan houden er denk ik echt wel rekening mee. Een paraplu is minder milieuvriendelijk. want als ze zo goedkoop zijn, dumpen mensen ze ook vaker als de bui over is en ze zijn bijv een datje weg oid.
 12. Waarom zou je dure paraplu's verkopen in een automaat? De enige reden waarom ik een plu zou halen uit een automaat is omdat het ineens gaat regenen en ik er accuut een nodig heb. Kun je daarom niet beter poncho's verkopen? succes
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept