Jump to content

alfabeto

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  adviseur
 • Gender
  Male
 • First name
  Willy
 • Last name
  Haverkamp
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Doetinchem
 1. Sommige lidstaten waaronder Griekenland, Italië en België hebben grote schulden. Volgens het FD van deze week kan het begrotingstekort van Griekenland oplopen tot 12%. Het is dan ook belangrijk dat je als investeerder selectief bent . Inflatie heeft zeker een negatieve invloed op de koers van een obligatie, door alleen kortlopende staatsobligatie te selecteren beperk je deze invloed.
 2. Misschien zijn staatsobligaties een goed goede aanvulling voor sparen. Het beleggen is staatsobligaties is relatief veilig en kent een hogere vergoeding dan op je spaarrekenig. Voorbeeld Nederlandse staatsobligatie; NL0000102606 Nederlandse overheid Coupon 5% Huidige koers 101.13 Maturity 15-07-2011 Nominaal EUR 1000 Jaarlijks brengt deze obligatie EUR 50,- aan rente op (5% van 1000), dit tot een periode van 15-07-2001. Het is een kortlopende staatsobligatie dus je hebt niet veel last van inflatie. Lang lopende staatsobligaties kennen een hogere coupon vergoeding maar zijn dan ook inflatie gevoeliger. Dus wat zijn nou de risico’s; inflatie en solvabiliteit van de Nederlandse staat. ;)
 3. Als toevoeging wil ik nog even melden dat door het selecteren van elke subpagina (link) van de concurrent kun je hele site analyseren op mogelijke zoekwoorden en descriptions.
 4. Hoe kan ik de keywords achterhalen van mijn concurrent!! Op de site www.metatest.nl kun je de metatest uitvoeren. Dit is een test die iets zegt over de vindbaarheid en de kwaliteit van webpagina`s. Gebruik de link van je concurrent en door een eenvoudige enter zie je welke keywords hij/zij gebruikt. Deze keywords kun je misschien ook gebruiken als zoekwoorden bij Adwords!! Misschien hebben jullie iets aan deze tip!!
 5. Met de monkeys vind ik het nog wel meevallen ;)! Dit is gewoon een manier om voor een startende ondernemer met klein budget iets moois te creëren. :P De inzendingen worden niet alleen door mij beoordeeld maar door meerdere mensen. Het ontwerp “otic” valt wel op alleen de associatie met Spaanse les zagen we niet zo zitten. Graficoon spreekt ons wel aan door de combinatie beeld en tekst. In de toekomst willen we onze site laten herschrijven, dit kan dus een vervolg opdracht worden voor de ontwerper.
 6. Het gaat prima! Het mooie van het houden van een wedstrijd is dat je de keuze hebt uit meerdere ontwerpers. Er wordt wel het een en ander van elkaar gekopieerd maar er zitten toch ook erg originele inzendingen tussen. Over het algemeen zijn de ingestuurde flyers qua vormgeving sterk, alleen het niveau van de teksten valt me een beetje tegen. Voor diegene wie het interessant vinden om mijn wedstrijd te volgen zie onderstaande link. http://www.ontwerpen-voor-geld.nl/nl-NL/mod/wedstrijden/741/nieuwe-flyer.htm Op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar inzending 13629 (graficoon) de vormgeving vind ik mooi maar ook de gebruikte tekst.
 7. In de licentieovereenkomst staat onder andere beschreven dat ik per download een vergoeding krijg. De looptijd heeft betrekking op de duur van deze overeenkomst.
 8. De documenten die wij gaan vertalen worden ook qua structuur en inhoud aangepast waardoor er nieuw werk ontstaat. Ja, misschien is het beter om eerst de klant te polsen!
 9. Inleiding: Voor een nieuwe klant gaan we documenten vertalen die weer op het net kunnen worden gedownload. Op dit moment zijn we bezig om een licentie overeenkomst op te maken. Over de vergoeding hebben we inmiddels een akkoord bereikt. De looptijd staat nog open, zelf zat ik te denken aan drie jaar. Alleen deze gedachte is nergens op gebaseerd. Kan iemand mij adviseren wat handig is omtrent de looptijd van een licentie!!
 10. Bedankt voor jouw reactie! voor zover ik weet heb je geen vergunning nodig voor de verspreiding huis aan huis! Voor het uitdelen van de flyer neem ik even contact op met de gemeente!
 11. Gisteren heb ik met mijn zoontje naar de intocht van Sinterklaas gekeken. Het was erg druk en gezellig. Ik kwam op het idee om voor volgend jaar flyers te gaan uitdelen, zoveel mensen op een plek ideaal toch!!Sinterklaas en Spaanse les wat wil je nog meer. Maar ik vraag me af mag dit zomaar, of moet ik hier een vergunning voor aanvragen!
 12. Hallo Mike, Ik heb even snel naar jouw site bekeken en dit zijn mijn tips! Het idee van jouw concept spreekt mij zeer aan, alleen om jouw concept te begrijpen had ik wel je toelichting nodig. Naar mijn mening is jouw concept wat te persoonlijk van smaak. Bij de contact gegevens mis ik het adres en KvK nummer. Een klanttevredenheid van 100% is iets om trotst op te zijn. Dit is een leuk statement (goed zichtbaar) voor op je site. Bij de portfolio mis ik de beschrijving van de geleverde diensten bij opdrachtgevers. Gegroet, Willy
 13. ontwerpen-voor-geld.nl, is ook erg goed. ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept